Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Popi stiu exact despre ce vb. Eu la chestiuni matrimoniale am renuntat demult pt ca am incercat acum vreo 2 sapt si am avut un pic de spotting,so no way no how imi asum vreun risc.
Nervi am din belsug,cert colegele pe aici la greu...azi am urlat,ieri m-am enervat...sunt si hormonii dar si ele sunt tare lenese,ar vrea sa fie tot dat mura-n gura.
In rest sunt doar "ieiii o sa am un bebe" si abia astept burtica sa fie mare si bebe miscator.Oricum sunt durdunica,la ce pofta de mancare am sper sa nu iau multe kg pt ca mananc mai putin ca inainte.Cel putin acum in primele saptamani la mine asa eVedem mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

popica, cu urechea nu o sa poata sa ia pulsul acum:) e prea mic bb..dar cand stai intinsa pe spate e posibil sa simti niste pulsatii atunci cand pui mana pe burta....dar e cam devreme, inseamna ca eu sunt mai nesimtita ca nu simt nimic acum.,

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Popi, nebuno ce esti, m-am amuzat teribil, bine ca mi-s sefii plecati, ca am putut sa rad in voie:):)hi hi hi
Se joaca hormonii cu tine de zici ca esti trambulina, iti dai seama ce fericiti sunt? eh,iubita, e o perioada, trece si asta,nu vezi cat de repede trece timpul? incredibil, mie nu imi vine sa cred ca ne apropiem de 3 luni, primul pas si cel mai critic, o mare reusita!

Cu pipaiala...tre sa ai rabdare si sa fie liniste de numai respiratia sa ti-o auzi, ca sa il prinzi:), il simti in degete ca pe un ceas mic..Stai cumintica pe spate si pipai usor, sa nu il zapacesti, usor dar in adancime, numai cu varful degetelor, puse oarecum lateral, nu drept, ca si cum l-ai intepa, cum facea iubi meu prima data:):)..Pipai exact unde uterul, deasupra dumneaei,te plimbi cu rabdare, incetisor, de la stanga la dreapta, ca sigur il gasesti, la un moment dat.Prima data e ca un palpait, apoi ti se pare ca intra in varfurile degetelor.. E minunat!!Plus ca in fiecare zi e in alta zona, hi hi, asta ne amuza si ne bucura!

Incep si eu sa astept cu nerabdare vizitele la dr de luna asta, mai ales ca avem si noi translucenta, pe 22..

Pentru Onutz: am ajuns pe aceeasi linie de plutire cu tine, ma reintorc la semnatura cu 10 sapt, fiindca ieri am primit un carton din ala rotuuuund,nice, cu care pot masura exact datele, saptamanile,due date, ma rog, totul, asa ca am realizat ca eu calculam dupa spusele dr de la FIV (fiindca stiam exact cand a facut transferul si cat mi-a zis el la eco ca are bebe), insa pe 16 mai, cand am un RDV la dr, am 12 sapt si o zi si traslucenta la 13 si vreo 2 zile, pe 22.Asa ca acum urmeaza sa facem 11.Soon! Ti-am zis eu ca ne pupam bebeii cam in acelasi timp!!

Fetelor, ce mi-ar placea sa aiba gropiiiitttzeeee in obrajori!!

pup toate burticile!

10 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Bubulina detalieaza te rog nitel..cum simti tu pulsul bebelusului ca sunt curioasa de mama mama... unde sa pun urechea, palma, ceva?? :)) ca vreau si eu!!!

PS: sunt happy!! azi am luat si eu utrogestan compensat de la med. de fam. yupi!!!

PS: fetelor eu nu am picatura de greata sau stare de gravida...Cateodata sunt chiar suparata ca-s ingrijorata ca nu simt chiar nik, nu tu greata, somn intens, dureri, nik nik nik..decat dureri lombare uneori, pushu din 3 in 3 ore si obosesc mai des..in rest nik!! dar mi-a zis medicul sa stau linistita si sa ma bucur! daca nu as manca si eu ca un purcel ff des.. atunci cred ca nici eu nu mi-as da seama ca-s gravida, dapai altul :)) Dar faptul ca deja m-am ingrasat un kil jumate intr-o luna nu e chiar de colea:)) mai ales ca inainte sa raman eram la cura ca aveam 57,5 de kile si eu vara de obicei am 53 deci imaginati-va ca nu imi mai place cum imi vine nici o haina de vara!!:))
*azi drept terapie am fost la shopping si mi-am cumparat 3 rochite closh superbe baby doll lejere asa! in care arat mai uman :))

10+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubulici da mana-ncoace
Mai copii, stati asa, cum adica voi simtiti pulsatii, chestii? Mi-ati dat de lucru pentru diseara
Io tarasc o raceala dupa mine cu mare succes de 2 saptamani. Nimic nasol, un pic de raguseala dimineata si nas infundat rau noaptea, ziua e mai ok. Mi s-a acrit de limonade, vitamina C... nici nu vreau sa mai vad lamai. Dar trece.
In rest... obosesc daca merg 2 metri intregi, de scari nu mai zic. Greturi, cum am mai declarat, din 3 in 5 si se raresc si alea
Singura chestie de care imi era mai urat este ca (eu) nu-mi mai dau voie sa ma vopsesc, dar am incercat cu henna in weekend, pentru ca aveam nevoie disperata. Sunt destul de multumita, poate fac maine o sedinta foto si pun rezultatele pe Picasa. Daca nu uit.

fetele!

Onutz 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Salutare, gravidute si gravidut!
As vrea sa ma alatur si eu grupului vostru. UM 13 martie, DPN 18 decembrie.
Cam de o saptamana citesc si abia azi am reusit sa ajung la zi.:D
Astazi ar trebui sa am 7 sapt si o zi, cu nelipsitele simptome, dar totusi suportabile fata de ce am citit la alte mamici. Am facut o eco la 5 sapt, a vazut sacul si un inceput de vezica si urmatoarea va fi la 12 sapt. Cam mult timp voi sta pe jar, dar sper sa fie totul bine.

Legat de discutia cu pulsul bebelusului, se pare ca de fapt sunt venele noastre care pulseaza. Si eu la fel am crezut la prima sarcina (mai am 2 baietei) dar m-a lamurit medicul ca nu am cum sa ii simt eu pulsul cu mana.

Mergi la inceput

Pai mai mami, mai detaliat decat am explicat la Popi nu cred ca se poate..Cu urechea nici o sansa, nu inca, e tooo small!dar fa tu asa, incetisor si cu rabdare, cum i-am zis lui Popicica noastra si o sa simti cu siguranta galuscutza ticaind!(uups, am spus ca nu mai fac referire asa la ei, dar imi place sa le zic galuscutze)

Mami, eu sunt tot fara nici un simptom dar am decis sa declar ca si bunica lui Onutz:e cuminte!-asa ca ma bucur din plin de fiecare zi, de faptul ca pot manca ce vreau(mi-am facut propria lista cu interzise si admise si o respect), ma plimb cand am timp, ascult muzica lina si de suflet, ma bucur de dragoste, de oameni, de soare (mai rar, In Montreal, cu soarele, deocamdata), de faptul ca tre sa iau haine noi, ma masor si ma amuz, nu sunt innebunita dupa cantar, ca nu pea s-a schimbat mare lucru-si eu tot 1kil juma am luat, -dar e ok, nu e mult deloc), vorbesc cu prietene care sunt gata sa nasca acum, in mai (aici daca se hotaraste ca ti se face cezariana, esti anuntata cu o zi inainte: "maine nasti!")-asa ca e cu emotii la greu;

mai trec

10 sapt+

Mergi la inceput

Ary bine ai venit-multa sanatate si bebe la termen,de fapt sa ne ajute DD sa ne vedem toate ajunse la termen cu bebei sanatosi!
Zici ca nu e nici un puls...doar imaginatia mea?
Ce dezamagire
Mai ai 2 baieti,esti o fericita!

Mergi la inceput

ary,bun venit!sarcina usoara si la termen

Onutz,asta am uitat sa spun! sau nu am mai amintit:obosesc ingrozitooooor! dupa ce ajung la etajul 3 imi ies bataile de inima si prin urechi!
Mai nou, incep sa gafai si cand vb mai mult la telefon, nu mai spun cand urc coasta sau mai stiu eu ce..

Cat despre veneeee,Ary,he-hee, o sa fac investigatii, ca vena mea bate foarte prietenos exact unde trebuie, asa ca nu renunt asa simplu la idee, no way!!.
Stii cum e, cate bordee atatea obicee, nu ascult un singur dr:).Nu eu.
Si apoi,imi place, asa ca eu o sa imi ascult "vena" ticaitoare de cate ori o prind, cand sunt relaxata:):).La 187 de batai pe min, eu zic ca am de unde sa o audhi hi

10 sapt+

Mergi la inceput

Burtici imi dati si mie pe PM parola de picasA?
Multumesc

Mergi la inceput