Tragedia unui parinte

Tragedia unui parinte | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Infiorator de trist
http://www.evz.ro/detalii/stiri/luca-calinescu-s-a-sinucis-978171.html

Condoleante lui Florin Calinescu!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cumplit!

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

D-zeu sa-l ierte ...:(

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Dumnezeu sa-l ierte! Condolente familiei!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cine stie ce-o fi fost in sufletul lui de a ajuns sa faca un asemenea gest?! Un copil ramas in adolescenta fara mama, cu presiune mare pusa pe el de celebritatea tatalui si realizarile fratelui mai mare. Sper ca acum si-a gasit macar linistea . Fie-i tarana usoara!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si mai cumplit e ca i-au murit f. multi membri de familie:

Viata actorului pare a fi urmarita de ghinion. In martie 2005, Florin Calinescu si-a pierdut sotia, din cauza unei maladii necrutatoare - cancer la gat. Actrita Ana Maria Calinescu s-a stins chiar in ziua in care implinea 47 de ani si 27 de ani de casnicie.

In 2010, la diferenta de numai doua luni, Florin Calinescu si-a pierdut ambii parinti. Mama sa, Volina, a murit in Saptamina Mare a Pastelui, din cauza cancerului, iar tatal sau, Ion Calinescu s-a prapadit la 81 de ani, rapus tot de un cancer.

Batrinul a avut un neg pe scalp, pe care l-a taiat accidental, iar acesta s-a transformat intr-o tu­mora.

Tatal lui a fost inmormantat in acelasi loc unde a fost ingropata prima fetita a lui Florin, care a murit, la cinci luni, fiind nascuta cu o boala incurabila.

http://www.ziaruldeiasi.ro/mozaic/fiul-lui-florin-calinescu-luca-s-a-sinucis-la-praga~ni8eao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Dumnezeu sa-l ierte si cu dreptii sa-l odihneasca!

doamne ce viata, ce destin !
multa putere tatalui si fratelui!

eu nu stiu ce sa zic,dar in cazul celor care au depresie si se sinucid ,daca as fi ierarh,as ingadui slujba de inmormantare, pt ca nu cred ca aceasta ar fi fost vointa lor daca ar fi fost sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca pe cei ramasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ma doare sufletul cand vad astfel de stiri. Nu stiam ca Florin Calinescu a avut atatea tragedii in familie. Stiam doar de sotia lui ca a murit acum ceva vreme. Bine spus ca, de obicei, cei care ne fac sa radem au suflete chinuite. Condoleante tatalui si sper sa-i odihneasca Dumnezeu sufletul acelui tanar. Vorba Laurei, cine stie ce o fi fost in sufletul lui.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cat poate sa duca un om ... :-(

Depresia e o boala, de ce trebuie pedepsita familia lui pt asta ? Bietii de ei! Si bietul de el ca nu a mai putut! :-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Condoleante si putere!

Mergi la inceput