**Prichindei nazdravani 2008!** (24)
Raspunsuri - Pagina 11
doinita_g spune:
Tatiana, da'...poate ar fi mai bine sa schimb orasu'...sa vin mai langa tine
, vad ca e si mai mult soare
...sau tzara, cine stie?
Acu' de veni ploaia si pe la tine...treci la gimnastica in casa![]()
Alina, sanatate Deliei
...si la gradi la Teo sunt tusitori
Gherman_in spune:
Hai ca am mai calcat si eu vreo 4 rufe
,sa nu zica randunoiu ca am stat dejaba si mi-am bronzat nurii![]()
Ce ziceti de noua guverneala? Si clasa 0 uite-o ii,uite-o nu-i? Eu zic Dezastruuuuuu!!!
Gherman_in spune:
Doinita,la tzara ma bag si eu!Abia astept.Dar cine stie dac-or mai fii cainii cu colacii in coada si pe acolo.
Gherman_in spune:
Mai ce sot grijuliu am.M-a sunat sa ma intrebe ce fac,i-am zis ca,calc,si cica sa iau o pauza sa ma duc sa dorm.![]()
Mult am mai calcat,saraca de mine,am obosit
Si ai vostri sunt la fel?
doinita_g spune:
Pai n-or mai fi colacii de alta data...da'...macar s-o putea trai si de-ti vezi de ale tale...no vorba cantecului...'vreau o tara ca afara/sa nu te traga nimeni pe sfoara'...
Zau, asa m-apuca o disperare cate odata...faci tu educatie copilului...cum e bine, cum sa se poarte, bla-bla...si cand colo...afara-i jungla
...
Am citit si eu cu clasa 0...frateeee...pai cum sa nu-ti vina sa te tot duci...
doinita_g spune:
Tatiana, nota 10 omului
...se gandeste si el...ca de esti mai odihnita...poate te 'impiedici' si mata diseara
...si cand o mai vedea si bronzu'![]()
Gherman_in spune:
cred ca-i musai sa ma impiedic diseara.Saracu a asteptat impiedicala aseara,da,eu odata pusa la adormit atomice,pusa am fost,nici ca am mai dat vre-un semn,macar sa ma ridic sa sting veioza
caput
poate diseara,sa vad in ce stare ma intorc de la dintar![]()
MarianaPop spune:
Tatiana, ce sot grijului ai...treci la somnul de frumusete...
.
A vrut dom' marinar sa mai joace o ultima carte dar nu i-a mers. A fost cam suspect faptul ca l-a acceptat din prima pe "micul Titulescu"...
. In privinta clasei "0" deocamdata nu-mi fac griji...cine stie cate guverne sau ministri ai educatiei se vor schimba pana atunci...
.
Doinita, o alta tara ar merge...Dar din pacate oriunde te-ai duce o sa fii "vazut" mereu doar ca un expat...
. Eu ma gandesc la bietii copii care au trebuit sa se adapteze conditiilor in alte tari...greu...Plus ca nu as rezista sa fac mai multe job-uri pana sa ajung la unul cat de cat satisfacator. Finii mei sunt stabiliti de 10 ani in Spania si...cu greu au reusit sa acceseze un imprumut bancar ca sa-si cumpere o casuta, au avut momente cumplite in viata (au prestat job-uri execrabile si au mancat ca vai de ei...). Acum sunt "bine vazuti" la locul de munca (el sef de echipa instalatori sanitari/electrici, ea facturier la o companie micuta) dar au ajuns sa munceasca pe salariu redus la jumatate si in conditiile actuale stau cu frica-n san ca vor fi primii la disponibilizari. Oare exista vre-o tarisoara care sa te primeasca cu bratele deschise
?
doinita_g spune:
cred ca tb sa ajung si eu la dintzarul asta al tau...daca se lasa cu 'impiediceala'...cred ca omu' meu...ar fi in stare sa-mi deconteze transportul pana la tine...daca-i vorba de 'impiedicat'...ca pe mine nu ma mai trezeste nika...dar cine stie cu ce umbla dintzarul tau?
MarianaPop spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in cred ca-i musai sa ma impiedic diseara.Saracu a asteptat impiedicala aseara,da,eu odata pusa la adormit atomice,pusa am fost,nici ca am mai dat vre-un semn,macar sa ma ridic sa sting veioza poate diseara,sa vad in ce stare ma intorc de la dintartatiana |
Depinde ce anestezie-ti va face...
. Daca-ti amorteste partile sensibile