F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Tigruta, imi pare rau ca te simti asa azi, mai am si eu zile de astea, si inca fara vreun micut care sa vrea atentie...Sper sa iti revii rapid - daca imi permiti, eu in locul tau as pune rufele la spalat, si poate cind vine sotul mergeti sa mincati in oras si la o plimbare prin parc, iar cind vii, poate intinzi rufele, poate te ajuta si baietii si gata.
E doar o idee...

Cit despre faptul ca ti-a spus dr. ca bebe ar fi cu o saptamina mai mic...ziceam si mai devreme ca masuratorile astea sunt foarte relative, chiar si atunci cind au un aparat performant. Si o saptmina nu e motiv de ingrijorare. Bebeii crec in ritmul lor, citeva zile cresc (ceea ce am inteles ca inseamna pentru ei oarecare efort), apoi citeva zile stagneaza si se odihnesc. Poate dr. a prins o faza de asta, te rog sa nu-ti faci griji. Si pun pariu ca in urmatoarele zile recupereaza.
Eu m-am nascut cu 2600 g si nu am fost niciodata in spital sau bolnavicioasa, chiar sunt a drq si bataioasa
Mai depinde si de cum sunteti voi...daca de ex. tu esti mignona si nici sotul nu e foarte mare de statura, se poate ca si bebe sa fie mititel, asta nu inseamna ca nu e sanatos.
Dau un pup sa treaca starea asta

Dana, 37+ cu Stefan
Doamne ajuta!

PS Stefulici, am notat si nr tau, saru'mina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Blanca nu imi permit acum sa iau pe cineva la curatenie..am sa imi notez si nr tau

Dana multumesc pt sugestie..dupa ce am mancat o salata mareee acum am devorat si o ciocolata uite asa am incercat eu sa ma simt mai bine.am lasat vasele in cvhiuveta ca trebuie sa le scot pe alea curate din masina si m-am pus in pat..e reluare emisiunea totul despre mame si se vorbeste despre criza de personalitate de la 2 ani ca sa vezi..astazi chiar nu o sa ma pot baza pe sot pt ca de aseara e pe drumuri si inca nu a ajuns, asa ca saracu se va baga direct la somn.
iar despre masuratoarea lui bebe nu imi fac griji ca asa a fost si la Luca spre sfarsitul sarcinii se tot decala DPN ul..

Uite ce de fete cunoscatoare de limba germana

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
Am intrat sa vad daca a mai aparut vreun bebeImi place ce scrie pe prima pagina ,scoatem si noi niste majorete
HAI VIRGINIA!
De la 8 sunt tot pe drumuriam fost la doctor si am luat trimitere ptr.analiza streptococ,maine dimineata sun ptr.programare,apoi la magazin sa iau cadou ptr.cumnata mea.
Cand am ajuns acasa am vazut ca rochita e mai mica cu un nr.deci trebuie sa o schimbsi mi-am cumparat o pereche de pantaloni turcuoazptr.cand o sa fiu slaba
Acum am aranjat si eu patutul lui Matteo dar nu imi ramane deloc spatiu la noi in dormitorin seara asta mut mobila.
TZUKY imi place mult patutul,sa il stapaneasca bebe Stefan sanatos
TIGRUTA te inteleg perfect ,acceasi stare am avut-o si eu saptamana trecuta.Lasa treburile si stai cu piticul tau
Ma duc sa vad daca mi-au sosit analizele,revin!

Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Onutza, merg la cabinet la dr, in Tatarasi. Daca veneam cu masina, puneam de o intalnire, dar asa sunt un pic limitata cu miscarea si imi dau seama ca si tu te simti la fel de hipopotam. Daca iti e aproape posta din Tatarasi sau gara, eu voi fi la cabinet pe la 9-9.30, iar la gara dupa aia, maxim la 12 as zice.
Tigruta, lasa treaba si iesi afara, stai pe o banca, iar micutul sa zburde. Sau are nevoie sa te joci cu el, sa il tii de mana, sa il dai in leagan? Eu zilele trecute asa am iesit pe-afara. Eu pe banca, copilul zburdand mielusel in jur.
Wow, Joana, ce bors minunat trebuie sa fie ala!!!! Mmmmmmm....
Tzuky, mie nu mi s-a facut clisma la cezariana, ce-i drept, a fost si la mine deja in timpul travaliului, nu era cezariana'la rece'. Naspa cu clisma.
Ylari, vad ca mananci destul de consistent la micul dejun, eu nu reusesc sa mananc asa de bine, maxim 2 felii cu ceva si jumatate de ceasca de cafea, am senzatia ca stomacul imi ajunge in gat.
Virgi, deci inca nu te-ai potolit cu munca, si mai esti si plina de energie.
Sa ne fi vazut pe noi azi, parca eram din Muppetz. Eu vai de capul meu, deja cu dureri de burta, ca inca nu luasem pastila, iar omul meu mergand sleampat, cu capul intr-o parte, mana stanga mai ridicata, ca l-a pus sa tina cu spatele si gatul nu stiu ce mobila sa bage dedesubt ceva si s-a desalat tot. Rasu'-plansu', ca n-aveam nici o crema antiinflamatoare in casa, iar el n-avea nici o pozitie in care sa-i cedeze durerea. A luat un Flamexin si-un Nurofen, apoi am fugit (vorba vine, ca eram amandoi handicapati) la soacra-mea, care avea Puterea ursului. Noroc de aia ca l-a mai calmat, ca-i venea sa muste din perete. Mititelul, si-a plecat asa, cu capul intr-o parte, in Germania, era urgenta plecarea.

Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Anitta, Ella multumesc am inteles ce am de facut

Anitta da ce patanii mai povestesti..auzi saracu de el sa mearga cu gatul stramb.lasa ca isi face efectul puterea ursului.

Dana acum am reusit sa vad si eu patutul.e frumos, imi place

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Anitta sa ma vezi la pranz cat mananc si acum imi edeja foame (ciorba, tocanita de ciuperci, o felie de branza cu paine, doua felii de chec si iar o cana de compot de visine). Intre micul dejun si pranz am mancat si salata orientala. Deh, profit si eu ca nu ma ingras.
Tigruta

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

fratioareeeeee.... sa mai zic ca te invidiez?...

Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ma inscriu si eu aici la invidie pentru cat mananca Ylari si nu pune pe ea. Ehe, asa eram si eu pana acu cativa ani, pe urma nu stiu ce s-a intamplat...batranetea cred. Acum repede se pune si vad ca greu dau jos. Cand eram cu greturi nu mancam mai nimic(zic eu), vreo 2 felii de paine cu unt si branza, maxim 3 toata ziua, dar nu va imaginati ca as fi slabit vreun gram.

Joana si eu am facut azi ciorbita de care zici, doar ca n-am pus decat stevie, loboda n-am mai pus. Am vrut sa ma laud aici dar am zis sa nu mai fac pofta fetelor. Eu sunt deja obsedata de ciorbita asta pe care am facut-o de nu stiu cate ori primavara asta. Si sunt absolut indragostita de leustean. Mirosea asa innebunitor de la el la mine in bucatarie azi!

Onutza pana la urma ai vorbit cu Elly la telefon? Stiu ca primele vesti ni le-ai transmis dintr-un sms trimis de sotul ei. Dar cu ea ai reusit sa vorbesti azi? Vroiam sa stiu cum se simte, sper ca e totul bine. Azi sigur l-a vazut pe Babyboom. Doamne, ce bucurie trebuie sa fi fost pe ei!

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Mai fetelor, am si eu o nedumerire E normal ca in 2 luni(in care am mancat dulciuri la greu) sa nu iau nici un kg??? Oare bebe asta al meu nu ia in greutate deloc???? Incep sa ma sperii in loc sa ma bucur poate...

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

DANA,nu stiu cum e la voi,dar la noi daca-ti face ceza programata,obligatoriu iti fac si clisma..Da eu m-am gandit,sa-mi pun eu un supozitor ceva de cu seara si eventual mai pun unu dimineata si-i zic dritei sa ma lase in pace ca-mi starneste hemoroidul care abia s-a potolit cu sangerarea.Cand am nascut fata(cezariana in urgenta),nu mi-a facut ,inseamna ca se poate si fara...Chiar drita de atunci mi-a zis”Hai draga,lasa clisma,ca nu operam pe intestin azi!”
TIGRUTA,eu ti-am zis ca voi fetele cu copii mici acasa sunteti eroinele mele.Pt.mame ca voi se scriu poeziile de 8 martie.Incercati sa va menajati si profitati macar acum de toate ajutoarele de care puteti beneficia,asta insemnand si sa lasi copilul la o vecina o ora ca sa pui capul pe o perna....
ANITTA,mare figura esti cu Muppetzii tai....esti in chef zilele astea!
JOANA,ce mi-ai facut cu ciorba ta de frunze......eu inca n-am apucat sa pap un bors de urzici cu cartofi si de cand tot imi doresc....yammmy!
YLARI,in sfarsit o persoana serioasa!Pai ori mancam ,ori ne fudulim?Eu asa cum zici tu mananc negravida...acum nu prea am loc sa mai indes toate felurile...da ma stradui

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 3,2,1....

Mergi la inceput