F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Of, Ionelule... Imi pare tare rau ca te simti asa de rau, eu n-am decat 33 de saptamani, inca n-am ajuns sa ma simt chiar atat de rau, am simptomele pe care le descrii tu, dar la cote mai mici.
Aever, multumesc de reteta. Stiu ca se pune si ceapa si zarzavat, doar nu stiam daca pui si cartofi sau nu. Hai, baga-te in pat si stai linistita, poate pleaca starea de rau.
Tzuky, eu vad noua poza de la profilul tau, esti roscatica.
Tigruta, sa inteleg ca nu mai esti iritata? Cat ma bucur ca ti-a priit plimbarea de aseara!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

...Da' ce-mi place cum povestiti voi de Germania...Mie nu mi-a fost usor, am venit aici fara mama tata sau altcineva care sa stie romaneste, stiam doar Hallo si Danke. A fost crunt la inceput, cind nu intelegeam nik, cu toata engleza mea -nu ajuta- si apoi aici se vorbeste svabeste, difera mult de germana literara. Ma rog...nush cum, da' pina la urma m-am descurcat cu actele (chiar, v-ati lovit vreodata de birocratia germana? - a noastra e miel blind pe linga ce-i aici). Plus ca nemtii sunt politicosi, dar cam satui de auslanderi (straini). Primele trei luni de sedere n-ai voie sa lucrezi, apoi mai dureaza vreo luna-doua sa iti vina Arbeitserlaubnis (permis de munca), asta a fost cel mai greu, nu sunt genul care sa stea degeaba, dupa o saptamina ma ia cu Ce vreau sa spun e ca pina am invatat limba, nu a fost floare la ureche. Presupun ca asa e in orice tara am emigra.
Am fost in 2011 in vizita in Roamnia si mi-am dat seama cit m-am schimbat - de ex. m-am speriat de moarte cind am vazut caini pe strada - uitasem cu desavirsire chestia! Nu mai zic de cersetori, tigani ...Hans a avut si el o experienta interesanta, l-am plimbat cu autobuzul hahaha. Recunosc ca uneori mi-e dor de Romania, de Iasiul meu frumos, dar nu m-as intoarce - e o tara care m-a scuipat intre ochi atunci cind dupa doua facultati si 10 ani de munca, am incercat sa imi intemeiez o familie, sa inchiriem macar un apt...asa ca am lasat totul, mi-am dat demisia (eram co-manager la o firma de transport international), mi-am luat bilet de avion si a treia zi dupa demisie eram in Germania. Acum lucrez la Burger King. Nu regret nimic.

Scuze ca m-am lungit, iertare.

Ionelu am avut si eu dureri groaznice de simfiza, de nu puteam sa pun un picior inaintea celuilalt, care urcat scari, am observat ca erau mai nashpa dupa ce stateam intinsa in pat. Acum au trecut, mai am doar o jena - dar n-as putea sa spun de ce au trecut...ca n-am facut nimic diferit. Iti doresc sa fie si la tine o stare trecatoare, hai ca nu mai e mult

Dana,37+ cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
Ionelu si eu am trecut prin perioada asta. Nu dureaza mult.Si contractii multe si durere de bazin si multe altele. Acum e mai greu ca parca e mai mare burtica, dar contractiile sau rarit si durerile la fel. Eu daca stau in pat e greu sa ma ridic si ma doare oasele dupa ce ma ridic, dar daca ma pun in miscare nu mai am nimic.
Pot sa raportez ca la noi tot nimic nou.
Fetelor as avea o intrebare pana acum Edi a dormit cu noi in camera, in patutul lui. I-am facut pat la el in camera, am terminat-o de renovat, mai trebuie cateva retusuri, dar acum me gandesc daca fac bine ca il mut de la noi din camera chiar cand vine Robert. Nu as vrea sa asocieze venirea lor cu mutatul lui in alta parte. Ne gandeam sa aducem inca un patut(avem 3 patuturi de bebe) si sa il lasam si pe el la noi in camera, dar sa incepem sa il mutam treptat. Sa incercam sa il invatam treptat la el in camera. Voi ce spuneti?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Am vazut ca vorbea-ti de Germania, eu din pacate nu am vizitat-o inca dar sper sa reusesc candva. Eu in schimb am stat cateva luni in Spania si cateva luni in Grecia, am stat si o saptamana in Ungaria. Mi-e sincera sa fiu imi place sa fiu in alta tara, e adevarat ca esti tratat ca un strain, dar cred ca dupa un timp nu mai e asa greu, si modul de viata e mai bun ca aici. Numai ca din pacate sotul nu a vrut sa mergem sa ne stabilim in alta tara. Am vorbit cu el dupa ce am terminat facultatea (suntem de aceeasi varsta deci am terminat facultatiile in acelasi timp) dar el a vrut sa ramana in orasul natal(mare prostie). Acum ii pare rau cand vede ca dupa o facultate de calculatoare si pe post de manager It, eu iau aproape minimul pe economie. Dar se mai pot intampla multe.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza burtici!
Ionelu ce suferinta pe tine, imi pare rau. Eu am avut zile in care m-a mai intepat colul si am stat cumintica in pat, dupa eram praf, asa ca acum fac 2 plimbari pe zi si sunt bine, nu ma doare nimic, ma rog, cateodata noaptea soldul pe care dorm. Si mai nou ma enerveaza sa stau in pat asa ca toata ziua satau in fund pe scaun sau in picioare, nu stiu de ce dar ma simt mai confortabil asa.
Azi dimineata cand ma intorceam de pe o parte pe alta mi-a trosnit burta si m-a luat o durere de am zis ca s-a rupt vreun muschi sau chiar bebsterul, dar mi-a trecut imediat. Acum sa vedem cum ne comportam in continuare...suntem micuti, abia 33 sapt.
la burtici!

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

Buna dimineata ,
Am fost din nou la control, bebe are 2kg, cam putin pentru 33 de saptamani dar sper ca data viitoare sa fie mai grasut.Practic greutatea lui este pentru 32w2d, BPD - 33w6d, HC-33w4d, AC-31w6d, FTA-32w6d, FL-33w. Medicul nu a zis ca ar fi ceva in neregula totusi.
Ca sa ma impacientez si mai tare, diferite binevoitoare comenteaza ca nu am burta asa mare, iar ieri o vanzatoare m-a intrebat daca sunt in luna a sasea
Ieri am mancat cam mult si divers (mancare cat mai sanatoasa) si am reusit sa fac o indigestie, am avut si frisoane, senzatie de lesin si de toate (totusi contractii nu am avut ). Azi o sa tin regim ca vad ca inca ma simt cam ciudat cu stomacul.

O zi frumoasa

Gabriela 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari Imi pare tare rau ca si voi treceti prin experiente asemanatoare. Ideea e ca eu am colul deschis de 2 saptamani, asa ca trebuie sa stau in pat, chiar daca nu e confortabil Sper sa am si zile mai bune si sa treaca saptamana asta cu bine. Trebuie sa mai rezist pentru pitica mea. Trebuie sa ajung pana pe 2 mai

Ioana 37+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Nimic deosebit de raportat.
Ionelu, Gabiko, imi pare rau de starile proaste, cate un pupic voua!
Asparagus, multumim ptr aprecierile referitoare la nume
voi va masurati burticile? Cat aveti? Apropo de burtici prea mici sau prea mari ca doar gura lumii numai pamantul o astupa, nicicum nu e bine. Eu cica o am prea mare, Gabiko, si bb nu e vreun urias, sa stii! Totusi, eu am tabelul acesta, si cf lui bebita al tau e perfect, scumpa, nu iti mai face probleme! http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Pe de alta parte s-a mai vorbit despre asta bebelacii se dezvolta si ei diferit, e greu sa pice pe fix cu toate masuratorile.
Fug ca trebuie sa ajung la fundeni!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata gagici!
Am fost si eu la eco azi si l-am vazut pe bebe mic!de o luna nu l-am mai vazut!
La 32 de sapt are 1650... mi-a zis ca-i cam slabut, insa e in limite.
Sper ca e ok... la voi cat au av bebeii la 32s?
Speram sa fie mai dolofan ptr ca atunci cand imi scoate cerclajul sa nu-mi fac procese de constiinta ca e prea mic dc mi se declanseaza nasterea! vroiam si io sa ma plimb, sa fac treaba si alte treburi de mult apuse... Poate totusi recupereaza... sper!
Pupici la scorpii si nu numai!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Da...am trimis mesajul gol...editez acum.
Vroiam sa zic ca a mea gaza avea 1605 g la 31 s si 4 zile. Dr de la eco si dr ginecolog mi-au zis ca e in parametri, nu erau absolut deloc ingrijorati.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 30+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ylari eu masor burtica de zor ca e mica, si lichid am la limita de jos AFI 7, acum la 33 s 3 z are 97 cm.
Nu stiu cum reusiti voi fetelor sa beti 3 litri de apa pe zi ca eu cu greu ating 1 litru amarat.

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput