Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 17
Blue_sea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Neata gagici Blue_sea ti-am trim PM Felicitari Roxy,ma bucur sincer pt tine |
Ana, ti-am raspuns
Voi fi in 2012!
IuliaCospy spune:
Neata fetelor!
Roxy felicitari! Sarcina usoara si la termen! Stai linistita cu simptomele. Apar pe la 6 -7 sapt, in functie de organism.
Deny, stiu sentimentul pe care il ai in tara straina si in imposibilitatea de a fugi la medic. Totusi, nu cred ca merita sa risti asteptand atat. Vorbeste cu medicul tau din tara si roaga pe cineva sa iti trimita eventual prin curier niste medicamente, sau orice varianta de genul asta. Asa cum zicea si Alex, daca e infectie, poate sa urce si asta nu e bine. Multa sanatate!
Cu spalaturile, mie mi-a spus o dr. ginecoloaga in care am mare incredere (cea care m-a scos din butoi cand am descoperit ovarele polichistice si chistul de care tot povesteam) ca orice fel de lichid risca mai degraba sa agraveze pt ca inevitabil ajunge mai sus de vagin, si poate sa duca infectia in uter, ceea ce nu e prea grozav. Ea imi spunea ca nu recomanda niciodata spalaturi, ci doar ovule. Medicul la care merg acum (cu care am nascut) mi-a recomandat spalaturi zilnice, cel putin cu apa, la fel cum "te speli pe dinti" in fiecare zi.
Eu prefer prima varianta si recunosc ca in afara de lauzie sau dupa avort, n-am facut in viata mea spalaturi si nici nu am nevoie, pt ca risc mai degraba sa dezechilibrez flora locala. Acum, cred ca in cele din urma e o chestie de optiune personala si de felul in care corupul reactioneaza la diverse produse.
Ieri am fost la dr, altul decat al meu, ca sa capat niste analize in contul abonamentului pe care il am, ca altfel mai astept cateva luni. Am facut eco si am vazut bulina. Foarte vag s-a vazut si inimioara.
Acum sunt intr-o mare dilema. Ma simt f. confortabil cu medicul meu, si imi da un sentiment de siguranta, insa e foarte scump la vorba si la analize. Cel de ieri a fost f deschis, mi-a explicat ce vazuse si celalalt, dar care doar mi-a zis monosilabic ceva (ca ar fi un chist nu stiu cum, de la corpul galben si ca as avea uter septat) si cand am cerut detalii mi-a zis ca daca nu sunt de meserie si nu inteleg, de ce ma agit, ca ce e important e ca e totul buine. Nu prea stiu acum pe mana cui sa merg. Cel de ieri mi-a dat si aspenter din cauza avortului spontan din octombrie, celalat nu. Voi ce ma sfatuiti sa fac?
Hai ca m-am intins cat o zi de post!
Va pe toate!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
miky82 spune:
Neatza fetele!
Roxy felicitari! o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu ieri am fost la dr pentru eco, am un fulicul de 14.30mm(z12), dr nu a fost prea incantata, drept urmare mi-a zis nici sa nu ma gandesc sa mai continui asa pt ca nu o sa rezolv nimic (se astepta ca luna trecuta sa raman insarcinata la ce fulicul aveam).... mi-a zis sa ma inarmez cu rabdare si sa fiu constienta ca sunt sanse mici la primul FIV sa raman insarcinata ( nu de alta dar sa nu cad in prapastie)... asa ca astazi voi merge la dr Strohmer dupa care o sa mai merg maine la dr mea sa vad cat a mai crescut fuliculul.
fetele
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
kmy_black spune:
neatza fetili!!!
cu o , la mie deja a 3-a!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Raluca, cum esti? Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
multumesc de intrebare , sunt ...ok , cred....
prima zi de cm a fost cu cheaguri si dureri , acum sunt Z3 si e menstruatie normala. Incep de sambata sa iau iar closty intre z5-z9 . O sa refac si proge in ziua 21 , pentru ca eu l-am facut acum vreo 3 luni cand nu stiam daca ovulez si nu calculasem exact 7 zile de la ovulatie. Atunci mi-a iesit f mic , 1 , 40 dar nu stiu cat de corect a fost facut.
Tu cum te simti? Ceva semne de?
velvet spune:
neata emilia,kmy
iuliaeu as merge pe mana celui competent,dar si deschis.
raluca,mult succes in tot!
mikytrebuie sa fie bine!
daena spune:
Iulia, tu zici de spalturi intravaginale, nu? Eu din alea nu am facut niciodata, cred ca e f sensibila balanta acolo si mi-e frica sa nu stric ceva.Eu o spal numai pe afara, in fiecare seara.Am mai folosit Monofemina 2 de la hofigal, niste ovule cu galbenele, musetel si spirulina, dar si din astea cred ca vreo 4 am pus si cutia sta acum in frigider.Nu imi place ca ramane tot verde acolo de la spirulina, parca a mancat veve spanac.
Si eu zic sa ramai la cel mai deschis, o sa ai o multime de intrebari de pus, pt linistea ta, si daca nu ai cu cine sa discuti ce faci? Ca in cabinet stai 15 min si acasa clipa de clipa te framanti ca poate ceva nu e in regula.
Miky, incearca sa fii pozitiva, nu conteaza pe ce cale, important e sa se iasa .
Kmy, multumim de cafeluta! Eu accept cu placere daca e de la tine! Ce face bobocelul tau cu ochi albastri?
Raluca, bafta la noua tura de Clomid, sigur ne vei da vestea cea frumoasa in curand.Eu sunt numai 6 DPO, ceva simt ca e schimbat dar nu stiu daca de la stimulare sau de la bb, incerc sa nu bag in seama toate cele ca o sa devin paranoica.Dupa ovulatie am ramas cu sfarcurile f sensibile la atingere si tot timpul scoase, la mine de obicei nu stau asa, fac corp comun cu tzitzi si numai daca le ating mai mult ies.Si sanii sunt mai mari dar nu tari, nici durerosi.De la durerea aia groaznica de la ov cred ca am ramas cu dureri de burta si acum, uneori simt ca la menstra, alteori doar cate o intepatura.Deci nu stiu ce sa zic, poate e si de la chist, habar nu am ca nici din asta nu am mai avut.Acum, ce va fi va fi.Sper sa am rabdare pana la prima zi de intarziere sa fac test, daca nu va veni la fix.Incerc sa nu ma entuziasmez inainte de vreme.
velvet, emilia, blue
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
draguta spune:
buna fetele
Iulia este f. important ca medicul sa iti explice ce si cum, raspunsul pe care l-ai primit nu mi se pare ok, li se pare ca ei stiu tot si noi nimic, eu inteleg prin asta ca trateaza cu superficialitate
eu cand am schimbat medicul si bine am facut am ramas surprinsa sa vad o mare comparatie, mi-a raspuns si mi-a explicat fara graba la toate intrebarile, mi-a depistat niste probleme pe care celalat nu, sau nu a vrut sa-mi spuna de ele, asa ca daca nu esti lamurita eu zic sa mai incerci si la altul
un exemplu: doctori care dau stimulari fara niste analize medicale, sa fugiti de ei!
IuliaCospy spune:
Fetelor, si multumesc de sfaturi. Probabil ca momentan voi merge in paralel. Mama mea e asistenta si de la ea am un minim de notiuni si am mostenit cumva interesul de a intelege ceea ce mi se face/ intampla, tocmai de aceea simt nevoia sa mi se explice. E drept ca n-am cunostinte medicale, dar nu sunt in situatia de a nu putea pricepe o explicatie simpla. Asa cum spuneti si voi am nevoie de raspunsuri. Cred ca vom merge din aproape in aproape.
Daena, da de spalaturi intravaginale vorbeam. Apropos de durerea de ovar, sa stii ca pe mine si acum ma inteapa ovarul drept - cel cu care am ovulat in martie cand am ramas. Asa ca cine stie asteptam vesti bune!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0