Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

si bafta la examen delia...acum am citit mai atenta postarea ta legata de cat de des sa facem acel test....sincer,nu stiu daca se face doar o data sau cum ti-a zis tie,dar o sa-mi intrb dr si te anunt saptamana viitoare

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burticoase hai sa va iau in ordine:
ada - sa fie intr-un ceas bun si sa curga clientii
delia - bafta multa la exam!
michelle - merci de sfat! o sa incerc sa ma spal inainte de recoltare sau macar sa folosesc o compresa sterila umezita cu apa. oricum o sa si anunt la laborator k sunt pe utrogestan.
zizou - si eu am avut aceleasi probleme cu acneea insa pana prin luna 4, apoi au disparut k prin minune eu am pus reactia asta pe seama modif hormonale...eu am folosit produse antiacneice naturiste (elmiplant - gel curatare abraziv, gerovital plant - gel spumant, gerocossen - crema antiacn, cosmetic plant - lotiune cu busuioc) si fond de ten de la vichy normateint+pudra (altfel nu puteam iesi din casa ).
iuli - si eu tot experimentez dureri/contractii cred de vreo 2 saptamani si vad k apar aproape zilnic in special dupa amiaza, din cauza oboselii banuiesc...iau no-spa si trec, dar asa cum v-am zis dr mi-a recom ca daca mai apar si sunt persistente sa merg direct la ei la spital sa-mi faca niste teste.
lorena - felicitari pt curaj si putere! si eu sufar de aceeasi boala blestemata care se pare ca inca nu are leac, si eu am trecut prin 2 operatii de extirpare chisturi+aderente, si eu am auzit acelasi discurs din partea medicilor cum ca nu voi putea avea copii niciodata, insa nu am incetat niciodata sa sper si sa lupt pt visul meu. si iata ca desi ma pregateam de o a treia interventie chirurgicala pt extirparea unui nou chist endo si deja luasem in calcul si posib de a incerca un FIV...s-a intamplat minunea si am ramas natural! insusi medicul la care merg acum imi spune ca este o reala minune ce mi s-a intamplat si ca sunt unul din putinele cazuri care reusesc sa obtina sarcina natural cu probl pe care le am, insa el mi-a dat incredere inca de la prima consultatie si niciodata nu a spus NU SE POATE! parca nu te-am vazut la forum la endometrioza...eu inca mai scriu si akolo si sunt alaturi de endomumoasele mele dragi, le incurajez cu povestea mea felicitari inca o data si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, dusa la termen si o bebelina sanatoasa si frumoasa
carmina, ned, mygirl - welcome back! incepusem sa ne facem griji...
bea - intru si eu acum sa ma uit la poze
aruba - super zi si super meniu!
legat de sefi...nu mai zic nimik abia astept sa treaca luna mai si sa intru in concediu k mult nu mai rezist si nu vreau sa mai fiu nevoita sa suport comportamentul de k...sa le dam la spate pe toate zic
legat de glicemie - daca aveti dubii sau va stiti cu probleme, eu zic sa discutati cu medicii vostri si sa va tineti sub observatie glicemia. eu o sa fac sapt viitoare si testul de toleranta la glucoza k sa fiu sigura.
apropos de stari ciudate - azi noapte m-am trezit sa merg la baie si cand m-am bagat la loc in pat am simtit k niste palpitatii asa, parca mi-o luase inima din loc de abia mai respiram si m-a luat cu calduri si transpiratie asa din senin...nu mi s-a mai intamplat...seamana cu starile voastre ada si iuli?

Roxy
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

delia21, mie nu mi s-a zis inca nimic de testul nonstres.
bafta la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ce harnicute sunteti la scris. Eu cum sunt zombie de la nesomn nu mai stiu bine ce si cui sa raspund.
Nu imi e frica cand sunt singura, doar urat. Sper ca in noaptea asta sa dorm mai bine desi aici ploua torential.
Ada, felicitari. Ai resuit in sfarsit.
Aruba, michelle, imi faceti pofta.
Si eu ma lupt cu acnea. In primele luni a fost un cosmar, acum e cat de cat ok, dar tot "tapetata" cu fond de ten ies din casa.
Lorena, povestea ta e impresionanta. Ma face sa imi reconsider problemele mele.
Laura, nu te obosi prea tare cu zugraveala.
Cu sefii....nasol intr-adevar. Ai mei sunt OK, dar cum multe colege sunt deja in CIC se simte ca sunt putin frustrati de situatia nou creata cu personalul. Ma tot streseaza sa o invat pe o colega ce fac eu. Nu e greu ce fac, dar cateodata am senzatia ca explic in chineza si nu ma pot face inteleasa. Ce-i drept si eu ma concentrez cam greu si poate sunt mai dezlanata in exprimare.
Va doresc o noapte buna la toate.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Roxypuy, si eu am facut testul de toleranta la glucoza la 27 saptamani. Rezultatul e gata insa nu l-am scos inca. Vineri ma duc sa fac si restul analizelor.
Aceleasi stari ca si tine am avut si eu de vreo 3 ori.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetelor va urez noapte buna si sa "ne vedem maine cu bine" , ma cam doare burta pe jos , deja am bagat 2 no-spa asa ma doare de dimineata , nu stiu de la ce , poate sta el cu capul in jos si apasa pe undeva , chiar nu imi dau seama , de regula nu ma doare .
Va si o noapte linistita cu vise frumoase !

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Andreea, ai pm in legatura cu logarea pe picasa, sa vezi pozele si sa pui si tu, daca vrei.

Fetelor, sunt obosita moarta, toata ziua am avut stari de ameteala ca sa nu zic de lesin. Din fericire plec de la birou acum, din nefeicire la 7 seara am curs prenatal, sper sa ma tin pe picioare pana atunci...si in timpul lui sa nu adorm cu capul in barba.
Cred ca m-a sleit asteptarea la doctor si vremea asta sucita (cand ploua, cand sta).

Muraturica, sper sa dormi mai bine, hai ca numai maine nu-i poimaine. Si eu trebuie sa o lalai cu trainingul pe o colega...culmea e ca ea facea inainte treaba pe care o fac eu acum...dar cu alte metode. E cam ciudat sa "inveti" pe cineva mai experimentat ca tine...de fapt ii fac un update....Asta si inca vreo 2 mici proiecte sunt tot ce mi-au mai ramas ca atributii de serviciu, inainte lucram in 3 domenii diferite, acum am ramas doar la unul. Nu ma plang, dar cateodata ma intreb daca ma considera brusc handicapata intelectual astia de aici...nu-mi mai incredintezaa nimic cu adevarat important...probabil le e frica, ca ii las brusc balta si o tulesc sa nasc.

A, voiam sa scriu o chestie despre familiile cu multi copii, las pe maine ca ati dus la culcare piersicutele de acuma, cred.

Noapte buna cu somnic pufos!

30 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

of, laura, si pe mine ma doare burtica jos - sub burta asa; nici in seara asta nu am putut sta intinsa pe canapea - ori in picioare, ori intinsa in pat. nu stiu ce o fi, am luat no-spa. si tot ma stresez ca nu se misca asta mic :(
da, roxy, si eu am avut genul asta de palpitatii cu calduri si mi se mai intampla cateodata, in special seara. mi-am luat pulsul odata si aveam 105, dar am uitat sa ii spun medicului cand am vb cu el, mai ales ca eu dintotdeauna am avut un puls rapid.
ada, felicitari ca maine deschizi; eu peste 2 saptamani intru in concediu, deci poate iti fac o vizita, si poate gasim si ceva de legalizat :)
fleur, ai mare grija cu starile astea. mai ales cand esti la volan, sa fii atenta, pentru ca nu mai suntem asa vigilente ca inainte :(
muraturica, si eu am senzatia ca nu ma mai fac inteleasa. tocmai de aceea abia astept sa intru in concediu, au mai ramas ma putin de 2 saptamani pana atunci,

va pup, somn usor

23+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, sunt rupta. Cred ca de 30 de minute am Ajuns si noi Acasa. De la birou am plecat direct la aeroport sa-l Luam pe fratele meu si pe Cumnata si I-am dus la gara. Toata ziua nu am mancat decat cateva felii de pizza, iar acum m-am ghiftuit. Nu e bine, sper sa nu fie o regula. Iuli,Laura, Roxy si eu am dureri sub burta si m#259; enerveaz#259; . Andreea te-a īnv#259;#539;at Fleur cum sa faci. Va multumesc din suflet de sus#539;inere

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Multumesc Fleur pentru detalii
In legatura cu durerile de burta, dra mea mi- spus ceva de genul ca uterul e prins ca intr-un fel de clestisori si e normal sa mai doara cand se intind. Iar cum acum sunt in continua intindere....mi-a zis ca e normal atat timp cat nu persista timp indelungat.

26+

Mergi la inceput