CE E DE FACUT?(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ramiris, daca femeia a primit un pumn in figusra de a ramas cu ochiul vanat si inainte de acest incident a mai avut loc unul care a facut-o sa isi scoata certificat medico-legal e abuz.
De fapt daca a primit o palma de la sot e abuz.

Sau in conceptia ta daca eu il porcai pe sot el are dreptul sa ma palmuiasca asa, de control, sa ma puna la locul meu?
sau poate esti de parere ca femeia trebuia sa incaseze totul ca un sac de box. Daca riposteaza se cheama ca a fost incaierare si "may the best man win". Acum, problema ei ca nu a facut karate sau box ca sa stie cum sa tina garda sus.

Da, prin urmare, eu m-am setat de la inceptul topicului ca femeia a fost abuzata fizic de sot iar tu te-ai setat pe ideea ca femeia s-a incaierat cu sotul si a castigat ala care a fost mai agil.
da, opinia mea o anuleaza pe a ta dintr-un simplu motiv: eu afirm de cateva pagini incoace ca o palma e abuz. Un pumn e abuz. Tu spui ca nu e abuz daca e "incaierare", ai spus ca a fost un incident izolat deci nu e abuz, iar dupa ce ai aflat ca nu a fost izolat ai intrebat "da' ce, dureaza de mai multi ani?"

Inca o data: daca sotul iti da un pumn o singura data e abuz ori nu e abuz?
Atat vreau sa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Xio,da' tu de ce trebuie sa-l porcaiesti pe sotz?
Asta nu e tot o categorie/forma de abuz?

Sau tu ai voie ca...esti femeie?

Iar si iar si iar,duci discutzia acolo unde vrei tu,ca sa-tzi sustzii punctele de vedere!

In cazul asta,oricit vrei tu sa demonstrezi...nu ai dreptate si ar trebui sa recunosti si gata!Si daca tzi-o spun eu(ca tu stii ca-mi esti draga),zau ca le intzeleg pe forumistele a caror cozi le calci in mod repetat!

Aici nu e se pune problema de abuz,aici e vorba de orgolii si atit!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Andacos, cand barbatul i-a dat un pumn femeii este abuz.
Nu e o parere de-a mea, ci este o realitate.

Sa inteleg ca daca tu ai primi un pumn de la sot nu ar fi abuz?
Poti tu sa te duci sa le spui femeilor abuzate ca daca nu s-au purtat frumos nu e abuz, sunt orgolii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Andacos, cand barbatul i-a dat un pumn femeii este abuz.
Nu e o parere de-a mea, ci este o realitate.

Sa inteleg ca daca tu ai primi un pumn de la sot nu ar fi abuz?
Poti tu sa te duci sa le spui femeilor abuzate ca daca nu s-au purtat frumos nu e abuz, sunt orgolii?

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Tu-mi amintesti de avocatzii aia din filmele americane,plini de zel,care incearca sa demonstreze prin orice mijloace,ca daca se uita cineva la mine,gata il pot da in judecata cu motivul hartzuire sexuala!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ramiris, daca femeia a primit un pumn in figusra de a ramas cu ochiul vanat si inainte de acest incident a mai avut loc unul care a facut-o sa isi scoata certificat medico-legal e abuz.
De fapt daca a primit o palma de la sot e abuz.

Sau in conceptia ta daca eu il porcai pe sot el are dreptul sa ma palmuiasca asa, de control, sa ma puna la locul meu?
sau poate esti de parere ca femeia trebuia sa incaseze totul ca un sac de box. Daca riposteaza se cheama ca a fost incaierare si "may the best man win". Acum, problema ei ca nu a facut karate sau box ca sa stie cum sa tina garda sus.

Da, prin urmare, eu m-am setat de la inceptul topicului ca femeia a fost abuzata fizic de sot iar tu te-ai setat pe ideea ca femeia s-a incaierat cu sotul si a castigat ala care a fost mai agil.
da, opinia mea o anuleaza pe a ta dintr-un simplu motiv: eu afirm de cateva pagini incoace ca o palma e abuz. Un pumn e abuz. Tu spui ca nu e abuz daca e "incaierare", ai spus ca a fost un incident izolat deci nu e abuz, iar dupa ce ai aflat ca nu a fost izolat ai intrebat "da' ce, dureaza de mai multi ani?"

Inca o data: daca sotul iti da un pumn o singura data e abuz ori nu e abuz?
Atat vreau sa stiu.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

XIO si daca tu-l porcai pe sot (partener) e tot abuz - verbal, dar tot abuz.

Mergi la inceput