De la ce varsta fumeaza copilul tau?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ramonika,daca intimplator locuiesti pe o strada intens circulata,toxinele din gazele de esapament intzi intra in casa si s edepun si ele,la fel ca toxinele din fumul de tzigara!

De asta spun ca e exagerare!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

pai tocmai pt. ca suntem atat de poluati din alte surse incontrolabile, ar trebui sa le anulam pe cele pe care le putem controla cat de cat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu ma felicit ca m-am lasat de fumat. Destul, gata, stop!
Suna aberant, dar nu ma pot opri sa nu ma bucur:)

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Eu ma felicit ca m-am lasat de fumat. Destul, gata, stop!
Suna aberant, dar nu ma pot opri sa nu ma bucur:)

uneori gandesc prea mult....

felicitari si din partea mea

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Recent am citit un studiu despre fumatul pasiv, se pare ca dupa 5 minute de stat in fum de tigara deja apar modificari la nivelul vaselor de sange.

Mi se pare cumplit de iresponsabil sa fumezi cu un copil in casa sau in masina, sau chiar in jurul unui copil afara. Este un ABUZ!!!!

Acum cativa ani un prieten mi-a adus niste romani proaspat veniti in Australia, in vizita. Si tipul isi aprinde tigara in casa mea . L-am dat afara din casa asa rapid ca nu a avut timp sa se gandeasca ce s-a intamplat. Si imi zice ca nici nu a apucat sa faca fum . Cum poate cineva sa fie atat de nesimtit???? Sa imi imputa casa? sa aprinda tigara fara macar sa intrebe? sa fumeze unde locuiesc copiii mei? Poate erau oameni de treaba dar eu nu ma vad socializand cu fumatori, ma deranjeaza prea tare fumatul. Nu as putea sa ma bucur de mancare sau de conversatie. Si nu as putea sa-i vizitez la ei casa unde fumeaza. Toti prietenii nostri sunt nefumatori, ceea ce nu e neobisnuit aici.

Cumnata mea care nu a fumat niciodata dar a trait cu tatal care fuma in casa si apoi cu sotul care fuma, a facut un accident cerebral vascular la 40 de ani .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cred ca v-ati dat seama ca nu am pus aceasta intrebare ca sa fac un sondaj de la ce varsta fumeaza copiii - ci ca sa aduc in atentie faptul ca parintii ii expun la fumat pasiv si decid ei insisi de la ce varsta fumeaza copilul lor.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Copilul meu nu fumeaza,nici eu nu fumez,nici sotul,nici parintii mei nu fumeaza,de asemenea nici socrii mei nu fumeaza.Sora mea nu fumeaza,nici sotul ei nu fumeaza.Unchiul meu nu fumeaza,nici sotia ei nu fumeaza,nici copii lor nu fumeaza....
V-ati lamurit,suntem o familie de nefumatori.
E bine!
Nu mai fumati nici voi!

PS:in drum spre serviciu ne-am oprit la magazin:una din colege si-a cumparat un pachet de tigari,cealalta:un suc,un pachet de biscuiti,un pachet de gume.Ambele au platit in jur de 11 lei.Remarca vanzatoarei pentru a doua colega:"cate iti permiti daca nu fumezi...."
Asta,ca sa privim "problema" si din alt unghi

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Asa mai aflu si eu Cris cat costa un pachet de tigari...
Si noi suntem nefumatori, in casa noastra nu se fumeaza, din familia mea nu fumeaza nimeni, parintii mei nu au fumat niciodata deci nu am avut de la cine sa iau exemplu .
Avem doi copii, care la fum de tigara au fost poate o data, de doua ori in viata expusi (pana acum) pentru ca ne aflam la o petrecere cu organizare in dezavantajul nefumatorilor. Sper din tot sufletul sa ii educam bine si sa stea amandoi departe de tigari si fumul lor, chiar si cand vor fi adulti si la casele lor.
Despre poluare, noxe de masini etc. ar fi multe de spus. Suntem constienti la ce ii expunem pe copii locuind in Bucuresti. Avem din cand in cand discutii pe aceasta tema, sa ne mutam, dar unde ar fi mai bine, cum sa o luam iar de la zero in alt loc...ufff. Sa mai lasam toti masinile acasa si sa mergem pe jos, cu bicicleta, metrou etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

michelle are dreptate! am citit si eu un studiu in care se arata ca pe hainele unui fumator raman particule nocive pe care un bebelus le poate lua pe maini si baga in gurita. Pentru mine fumatul e un chin: ies in balcon, inchid usa, fumez, intru in casa ma schimb de tricou, ma spal pe maini/dinti/fata de fiecare data pentru a putea intra in contact cu fetele mele. E clar ca ar fi cazul sa ma las

Cat despre fumatul in masina cu un copil eu nu fumam nici cu cainele in masina, nu il puteam obliga sa fumeze. De fapt in masina am fumat vreo 2 saptamani dupa care am renuntat la acest obicei la volan.

despre fumatul insarcinata sau in timpul alaptatului chiar nu am ce sa mai spun.

Mergi la inceput