Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 9
asteropipan spune:
hop si eu ma alatur voua cu o mica gustarica de seara,cica...asa putin..vreo 3 sandwich=uri cu margarina si branza....am o foame in glanda de zici ca nu am mancat de o luna...si de arsuri nu mai zic
mai,eu sper ca Elly sa poata dormi...eu la prima sarcina nu amputut dormi deloc noaptea...ma culcasem pe la 3-4 dimi si la 7 eram in picioare..dusuletul,imbracat si direct la spital la 8...pana la 12:55 cand am nascut matza..eram varza de somn...am dormit dupa vreo 2-3 ore neintoarsa ...sotul zice ca am mai si sforait,...eu care de regula nu sforai:)
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 35+
miha81 spune:
Hai Ellyshor cu Baby Boom!!!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP
virgiL spune:
BUNA DIMI!
ELLYSHOR,SA AI O ZI MINUNATA!!!!!!!!!
SA-TI TII MINUNEA CU BINE IN BRATE;SA FITI FRUMOSI SI SANATOSI!!ASTEPTAM CU MARE DRAG SI NERABDARE VESTI SI POZE CU BABYBOOOOOOOOM!!!!!!!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
virgiL spune:
DEEA,spor la cumparat hainutze cu mami a ta!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA ONOMASTICA!!!!!!SA TRAITI GEORGEI SI GEORGIENE!!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
2liniute spune:
neata
urasc pastilele astea (taryferon si elevit) trebuie sa astept dupa ele jum de ora cand eu nu mai pot de foame, imi mai provoaca si greata grrr
vriginia, fain taurasul tau, are talent sotul taurii sunt artistii zodiacului, si tind sa cred ca sigur si puii nascutii anul acesta vor avea un talent
aever o sa tin minte sfaturile tale eu nu prea am gemeni in jur.. doar socrul de care nu-mi este foarte drag hehehe dar recunosc ca se pricepe la vorbarit si se descurca cu oamenii, ceea ce e super in birocratia noastra
tzuky buna ideea cu comparatul fotografiilor din inaintea sarcinii, o sa pun si eu sa vedeti ca nu exagerez cand spun ca-s mareeeee, tu esti foarte frumoasa in prima poza, a2a nu am putut sa o vad, dar sunt sigura ca esti la fel de draguta chiar si cu burtica
anita eu una m-am indragostit de puiul de la avatar
deea ai aflat ceva de irina? ea oricum era aproape de termen... si titi la fel... ce frumos, vin bebelusii !!!1
de-abia astept poze de la elly
Anca 32+ (7 luni +)cu AMR 7+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
BelissimaEva spune:
Buna Dimineata dragele mele,
HAI ELLYSHOR CU BABYBOOM
Astazi este zi sfanta, asadar urez LA MULTI ANI tuturor Giorgianelor , Georgeilor, Gherghitelor etc
O zi minunata sa aveti!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +
aever spune:
Bafta Elly! Abia astept vesti!
Am o presimtire ca saptamana asta o sa mai apara cel putin un bebel. Deja sunt mai multi ajunsi la termen. Dar cine o sa fie primul sa vina de capul lui inca e o surpriza.
Carmen si Anitta si eu am cautat carucioare cred ca mai mult de o luna. Innebunisem deja, stiam toate marcile de pe net dar pana la urma trebuia sa si vad live. Intr-adevar, dupa ce am fost la BabyExpo mi-am mai schimbat parerile. Pana la urma mi-am luat de acolo carucior, Cam Cortina X3 Tris Evolution. Aveau oferta consistenta la targ. Poate daca nu ar fi fost asa tententa reducerea poate nu-l luam, nu ca nu mi-ar fi placut, dar bugetul era ceva mai redus. Momentan nu pot sa va spun cat de bun e, asa din ce ne-am jucat cu el e foarte fain. Se schimba componentele intre ele extrem de usor, se scot se pun usor. Mai trebuie sa ne antrenam cu deschisul si inchisul, nu merge chiar cu o singura mana. Mie imi place ca e si mai inaltut. Mai au un model cu 4 roti, al nostru e cu 3 si mi se pare foarte usor de manevrat.
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineata
Virgi
La multi ani de Sf Gheorghe tuturor ce-i poarta numele
Abia astept vesti de la Elly
Hai Ellyshor! Hai Babyboom!
Deea 32+ cu fara nume
Deea_Deeutza spune:
Si azi mai adaugam si noi o saptamana in plus! Doamne ajuta!
Deea 33+ cu fara nume
aever spune:
La multi ani, Georgiana, George, Gheorghe sau Gheorghita sau alte derivate de la Sf Gheorghe! Eu il sarbatoresc azi pe bunicu alaturi de care am crescut si pe care il cheama Gheorghe. Din pacate el e la Braila asa ca nu petrecem impreuna. Petrecere frumoasa tuturor!
Andreea, 32+ cu BebeLUnu