Gravidute cu tromobofilie -cap 18-
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
am intrat sa va salut, nu am avut timp sa recuperez dar promit ca o fac.
samabata avem botezul si suntem cam agitati cu una alta.
In rest suntem bine, abia astept sa citesc despre voi, sper ca sunteti bine toate.
Vad ca v-ati inmultit si imi pare rau dar razbim noi cu toatele!
Va pup!
Mussete - acum am vazut mesajul, daca nu e prea tz, sa-mi spui!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Brigit spune:
Wow, balanta. Daca primele dou#259; chestii le stiam faza cu riscul de paralizie cerebrala m-a lasat panou. Multam fain de info
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vali79/vali79.jpg)
vali79 spune:
Apropos de dexametazona, mi s-a facut si mie o injectie la prima sarcina reusita cu fetita inainte cu 2 zile de a naste la 38 de saptamani, iar pe gemelara dr nu a fost de acord cu dexa, desi datorita colului puteam naste si prematur...Probabil am vut noroc ca am nascut la 37 de saptamani, bebeii respirand bine din primele clipe...
Va imbratisez!
Balanta, Alex, Amary
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mami_de2/Mami_de2.jpg)
Mami_de2 spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri
Ilari, tu acum in trim 3 cti-a schimbat pe clexane preventiv sau au iesit altfel analizele de pana cum? de ce te-a bagat pe clexane?
PS: Dimineata am fost la Fundeni la dr U si m-a certat ca de ce am facut aceste mutatii la medlife si nu la medsana.. Imi venea sa ii zic:'ca le-am facut din proprie initiativa unde m-a taiat capul ca ea oricum nu m-a trimis special undeva..ci doar asistenta mi-a zis la insistentele mele cand am intrebat de mutatii ce as putea sa fac din primele 3 mutatii daca am ocazia si daca vreau pot merge si la medsana. eu de unde sa stiu ca la medsaana ies mai cu fundita! M-am dus si eu unde erau mai bune la pret in Buc.ce ciuda mi-e ca nu am fost direct acolo!!! Pot iesi la Medsana altfel?? Ce sa imi mai descopere in plus la astea 2..deci nu o inteleg.. asta e..daca vrea sa le refac sambata la medsana, fie.. alti bani alta distractie.. numai sa fiu eu bine..ca altfel lesin cred ca!
Azi mi-a luat doar analiza pt ddimeri sa vada cum e sarcina acum si dupa-masa vede daca imi da si altceva la tratament sau nu. Eu sper sa imi dea heparina..ca sa nu risc eu nik..dar daca nu o face,ce fac?? cum sa ii zic eu ca vreau ca sa nu ma creada vreo 'desteapta'? Nici nu stiu cum sa ii zic si ce.. mi-e si rusine!
Oare as putea merge si eu doar cu aspenter pana in trim 3? Off mi-e frica.... 8+
MTHFR 2 heterozigote: CT 677 si AC 1298
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ralu_mv/Ralu_mv.jpg)
Ralu_mv spune:
Buna tuturor ! Iata ca am ajuns si eu la voi, dupa atata timp, si am venit bineintels cu intebari
Sunt insarcinata in 7 sapt., am vazut inimioarele, am cerut scrisoarea medicala pentru Clexane 04, si cand am vorbit cu medicul de fam. m-a zapacit ... Cica s-ar fi schimbat niste lucruri de la 1 aprilie, si ca oricum, pe scrisoarea medicala din luna x, prima reteta compensata pentru luna x, trebuie sa mi-o dea ginecologul ... abia urmatoarele le poate da ea ... Ati mai auzit de treaba asta ...? Ca oricum nu am alta sansa decat sa ma duc sa ma rog de ginecolog ...
Balanta, Brigit
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
histamina spune:
fetele,
va scriu ca sa vedeti ca se poate fara dexa sau cortizon facut timp indelungat.
bebe oprit din evolutie la 29 de sapt corpul, la 31 de sapt craniul,sarcina la 33 de sapt,suferinta fetala crnoica, scor apgar 6.
am facut 1600 de hemisuccinat in 3 etape, 500,500, 600, plus 1000 pe masa.
bebe plamani maturizati perfect, insa din cauza suferintei fetale a avut detresa respiratorie .facut surfactant.
debransat de la aparate la 36 de ore parca de la nastere.
bebe super sanatos.
mie dr mi-a interzis hemisuccinatul pt ca strumf era deja orpit dine volutie.
nu am facut decat la 6 sapt cca 1000 de unitati in 3 reprize din motive de alergii.
cu dexa facuta intra venos e risc destul de mare de reactii adverse.
Dumnezeu sa va ajute sa va tineti minunile in brate!
Brigit spune:
Mamide2 daaaa, sigur ies analizele mai cu fundita la mrdsana.
C'mon, get serious... Stii probabil ca dr U e la mefdana sambata are consultatii... Acum na, nu mi-o luati īn nume de rau dar nu cred ca e decāt o alta modalitate de a mai atrage niste fonduri la medsana. Mai rau e ca tu esti oricum speriata si te mai baga si la idei cu abordarea asta.
Nu sunt fan medlife si nu mi-am facut analizele acolo, ci la synevo.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
Ralu
Felicitari pt inimioare!!!
Mie chiar gineco mi-a dat scrisoarea medicala. Cu ea m-am dus la medicul de familie si mi-a emis reteta.
Histamina, exprimarea ta bebe oprit din evolutie la 29 de sapt mi-a dat palpitatii la propriu. Dupa aia am priceput. Felicitari pt evolutia buna si multi ani sanatosi piticului.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ralu_mv/Ralu_mv.jpg)
Ralu_mv spune:
Brigit multumesc
In legatura cu problema mea, eu m-am exprimat gresit ... scrisoarea medicala mi-a dat-o chiar ginecologul, ca si tie, doar ca medicul de fam, imi cere sa vin tot de la ginecolog cu o prima reteta compensata pentru prima luna (luna cu scrisoarea), ca sa imi poata emite ea pe celelalte... aveti idee, poate da ginecologul o reteta compensata ? pe mine m-a pierdut ... med. meu de fam nu e din bucuresti si stiu ca casele de sanatate pe judete fac tot felul de giumbuslucuri ...
Brigit spune:
Astia cu birocratia lor sunt de coma.
Pe asta nu mi-au facut-o, eu am primit reteta de la medicul de familie fara alte comentarii. Imi pare rau ca te pun astia si pe drumuri.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT