Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Raluca, da, tot ce tine de senzatie in zona sanilor e simptom (chiar si mancarimile).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

multumesc mult
o iau razna pana maine dupa -amiaza , sunt ... cand in iad , cand in rai... nu mai stiu care sunt stari reale sau care sunt induse de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Bravo Ana!!
Raluca, te asteptam si pe tine cu vesti!
Eu n-am nimic de povestit decat ca la eco de azi s-a vazut aspectul de ovare polichistice pe ambele, deci foliculul ala de 1,2 n-a mai crescut si in 2 zile incep Duphaston sa fortez menstruatia si de luna viitoare am sa iau 2 pastile de Clomifen/zi in zilele 3-7 nu doar una. Dr zicea ceva cum ca un drilling ovarian ar putea fi incercat... dar nu inca.

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Em ce pacat,oare de ce nu o fi dat roade stimularea?
Fii increzatoare ca Gero e ok,eu din iunie anul trecut merg la ea si uite ca incet incet am reusit,sper ca DD sa ne tina sanatosi pana la termen si dupa aceea.
Si de atunci am facut si HSG si hormonalele si 3 luni de anticonceptionale,am avut rabdare zic eu.Pentru ce am insistat ea a fost de acord si mereu pozitiva sa imi dea incredere. La mine nu a vrut sa imi dea stimulare fara HSG si spermograma facute,ce-i drept ovulam luna de luna si probabil a zis ca nu se prinde din cauza trompelor sau a sotului.

Eu pe sot l-am trimis la spermograma inainte sa imi dea stimulare iar cu HCG-ul i-am zis ca mi-e teama sa fac si nu cred ca are mare sens avand in vedere faptul ca eu nu ovulez si la mine asta e prima problema si m-am dus la multe ecografii la ea si s-a convins ca nu ovulez.
Chiar nu stiu de ce nu a mers stimularea luna asta

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urarile voastre de bine,va doresc la toate sa va tineti copilasii in brate cat mai curand
Daena nu prea stiu cand a fost ovulatia,dupa testele de luna trecuta aceasta ar fii fost undeva prin z15-16,deci testul pozitiv de azi ar fii in z14 DPO.
Ce am facut deosebit luna asta?Pai m-am tinut de capul sotului sa termine folia de Bio-zinc-seleniu(pt 1luna).Am prestat corespunzator din z13>z19.CM-ul meu are 35z,deci am acoperit si per fertila zic eu.Si nu in ultimul rand pozitia:cred ca a terminat in pozitia de care vorbeam>femeia pe burta,cu fundul putin ridicat,el deasupra
Cred ca am ramas graviduta in Saptamana Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Emilia se poate sa nu fi raspuns bine la acest medicament, poate luna viitoare iti schimba tratamentul de stimulare, ai vazut si tu ca nu reactioneaza la toata lumea la fel.
Cat despre driling nu stiu ce sa zic, ca uite eu in martie am facut driling si inaprilie in ziua 9 aveam deja chist de 4 cm si culmea ca in luna dinainte de laparascopie am avut ovulatie normal si chiar folicul foarte mare, acum ma gandesc ca poate chistul e o reactie dupa laparo.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput