INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 5
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisstal_18 .... si am lasat-o ptr luna viitoare...de abia astept .Deci stresul va incepe din nou....nu pot sa renunt |
Bravo! Imi place ca nu te dai batuta!
Si eu tot asa sunt! astept luna urmatoare... Nici eu nu pot renunta!
dankutza spune:
citat din mesajul lui gabyv Da, mai astept... nu mai fac test pana sambata, cand ma duc la beta, sunt obligata sa ma duc sa o fac pe 28. |
Doamne ajuta, sa fie bine!
dankutza spune:
citat din mesajul lui arwen_76 Dragele mele, nimic. Nici o urma de a doua liniuta, dar nici nu mi-a venit. Am facut si beta HCG, spre dupa masa cica vad rezultatele sau maine dim. Offf, tot mai astetptam. |
Hai cu beta mare! Eu tot sper!
crisstal_18 spune:
Dankutza,ma gandeam poate ar fi cazul sa consult si parerea unui alt medic.Tu esti la Cezara parca ??? Ai idee daca ea face si IA cu donator ?
Arwen,asteptarea bat-o vina ,ne face sa vorbim singure uneori...dar ce putem face ???
dankutza spune:
citat din mesajul lui crisstal_18 Dankutza,ma gandeam poate ar fi cazul sa consult si parerea unui alt medic.Tu esti la Cezara parca ??? Ai idee daca ea face si IA cu donator ? |
Da. Eu sunt la Cezara. E foarte bine ca te-ai gandit sa obtii o a doua opinie. Vezi ce spune si altul. Poate ea iti gaseste "chichita". Acum 3 ani cand s-a dus Sensibila la ea, nu faceau. Mai exact au plimbat-o. Suna la cabinet si intreaba. Eu cred ca face, ca doar nu o sa piarda clinetele din cauza asta. Nr tel de la Dacia Medical Center e: 0766.53.65.53. Fetele spuneau ca Moisa face IA cu donator. Nu-mi aduc aminte la ce dr esti.
dankutza spune:
citat din mesajul lui arwen_76 0,1 valoarea beta, deci nici o speranta |
Of! Si ne entuziasmaseram cu toatele pe langa tine.
crisstal_18 spune:
Arwen,cuvintele sunt de prisos,stim cu toate ce simti acum si suntem alaturi de tine
Dankutza ,eu sunt la Dr Moisa si mie mi se pare ok,adica nu e genul care te duce cu presul ci care iti spune in fata ceea ce crede...iar mie mi-a spus ca am sanse sa fac bebe + ca imi cunoaste situatia, mutatiile si toate celelate nereguli si sincer mi-e cam greu sa ma mut la alt medic...
Pupici
gabyv spune:
Buna
Dankutza, Crisstal, e bine ca nu va lasati batute
Arwen ... imi pare rau! chiar credeam la tine...
Eu mi-am facut rezervare pe sambata la laborator si am insistat ca imi trebuie tot in ziua aia rezultatul. I-am zis ca iau tratament si sa imi zica, sa nu ma tina pana luni dupa-amiaza. Cica e gata dupa pranz.
Am vrut sa cer pe vineri, adica am intrebat si eu o parere si a zis ca nu e aceasi valoare, daca e 5 sau 10... mi-a dat de inteles ca ma cam grabesc ca fata la maritis.