INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18
.... si am lasat-o ptr luna viitoare...de abia astept .Deci stresul va incepe din nou....nu pot sa renunt

Bravo! Imi place ca nu te dai batuta!
Si eu tot asa sunt! astept luna urmatoare... Nici eu nu pot renunta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Da, mai astept... nu mai fac test pana sambata, cand ma duc la beta, sunt obligata sa ma duc sa o fac pe 28.

Doamne ajuta, sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen_76

Dragele mele, nimic. Nici o urma de a doua liniuta, dar nici nu mi-a venit. Am facut si beta HCG, spre dupa masa cica vad rezultatele sau maine dim. Offf, tot mai astetptam.

Hai cu beta mare! Eu tot sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Dankutza,ma gandeam poate ar fi cazul sa consult si parerea unui alt medic.Tu esti la Cezara parca ??? Ai idee daca ea face si IA cu donator ?

Arwen,asteptarea bat-o vina ,ne face sa vorbim singure uneori...dar ce putem face ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

0,1 valoarea beta, deci nici o speranta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Dankutza,ma gandeam poate ar fi cazul sa consult si parerea unui alt medic.Tu esti la Cezara parca ??? Ai idee daca ea face si IA cu donator ?

Da. Eu sunt la Cezara. E foarte bine ca te-ai gandit sa obtii o a doua opinie. Vezi ce spune si altul. Poate ea iti gaseste "chichita". Acum 3 ani cand s-a dus Sensibila la ea, nu faceau. Mai exact au plimbat-o. Suna la cabinet si intreaba. Eu cred ca face, ca doar nu o sa piarda clinetele din cauza asta. Nr tel de la Dacia Medical Center e: 0766.53.65.53. Fetele spuneau ca Moisa face IA cu donator. Nu-mi aduc aminte la ce dr esti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen_76

0,1 valoarea beta, deci nici o speranta

Of! Si ne entuziasmaseram cu toatele pe langa tine.

Mergi la inceput

Arwen,cuvintele sunt de prisos,stim cu toate ce simti acum si suntem alaturi de tine

Dankutza ,eu sunt la Dr Moisa si mie mi se pare ok,adica nu e genul care te duce cu presul ci care iti spune in fata ceea ce crede...iar mie mi-a spus ca am sanse sa fac bebe + ca imi cunoaste situatia, mutatiile si toate celelate nereguli si sincer mi-e cam greu sa ma mut la alt medic...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Dankutza, Crisstal, e bine ca nu va lasati batute
Arwen ... imi pare rau! chiar credeam la tine...
Eu mi-am facut rezervare pe sambata la laborator si am insistat ca imi trebuie tot in ziua aia rezultatul. I-am zis ca iau tratament si sa imi zica, sa nu ma tina pana luni dupa-amiaza. Cica e gata dupa pranz.
Am vrut sa cer pe vineri, adica am intrebat si eu o parere si a zis ca nu e aceasi valoare, daca e 5 sau 10... mi-a dat de inteles ca ma cam grabesc ca fata la maritis.

Mergi la inceput

Gaby,deci maine e ziua cea mare ?
Asteptam cu interes rezultatul

Mergi la inceput