INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Ela,cum ti s-a parut doctora ? ai mai vb cu ea ?

Bafta multa cu protocolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui ela_ella2003

Crisstal, ma duc pe 4 mai (z18 cm) pt eco, daca totul este ok, din z22 dam drumul la procedura - protocol lung
Multumesc Dankutza!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Felicitari! tin pumnii sa vii cu rezultat pozitiv, am tot tinut sa te anunt ca si eu o sa fac FIV dar m-am indreptat catre clinica Promed, mai am sa imi vina rezultatul de la AMH si o sa imi depun si eu dosarul. Multumesc inca odata!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Miky, nu ai pentru ce sa imi multumesti, Doamne ajuta sa fie bine! grabestete cu dosarul, locurile sunt limitate...Cand primesti raspunsul la AMH? poate mai prinzi luna asta sa depui...
De ce ai ales Promed? au costuri suplimentare, nu-i o problema daca vi le permiteti...
Tin pumnii draga mea Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Ela,cum ti s-a parut doctora ? ai mai vb cu ea ?

Bafta multa cu protocolul

---------------------------------------------
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu
CRISSTAL
mutatia 675 4G si mutatia 844A in gena Pai -heterozigota + anomalie cromozomiala

Nu o sa fac fiv cu ea, cred ca dansa a scris doar recomandarea....o sa fac tot cu tipa la care eram! De atunci nu am mai vazut-o....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mari, eu stiam ca IgG inseamna imunitate la boala respectiva si IgM inseamna ca ai boala respectiva. Deci, daca IgM e mare, atunci e naspa. IgM e marit doar o anumita perioada, adica cat aai boala, apoi intrevine IgG care inseamna ca ai dobandit imunitate la balaur. Daca ies amandoua negative inseamna ca nu ai avut boala si nici nu ai imunitate.
Eu mi-am facut vaccinul anti-rubeola si la cateva luni aveam IgM negativ, 0,291 - adica nu aveam rubeola si IgG 124, 3 adica pozitiv, adica am imunitate.
Dupa capul meu, zic ca tu ai imunitate la Herpes 1 si Rubeola. Adica le-ai facut la un moment dat in viata ta. Dar intreba un medic pt mai multa siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari2hala4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Mari, eu stiam ca IgG inseamna imunitate la boala respectiva si IgM inseamna ca ai boala respectiva. Deci, daca IgM e mare, atunci e naspa. IgM e marit doar o anumita perioada, adica cat aai boala, apoi intrevine IgG care inseamna ca ai dobandit imunitate la balaur. Daca ies amandoua negative inseamna ca nu ai avut boala si nici nu ai imunitate.
Eu mi-am facut vaccinul anti-rubeola si la cateva luni aveam IgM negativ, 0,291 - adica nu aveam rubeola si IgG 124, 3 adica pozitiv, adica am imunitate.
Dupa capul meu, zic ca tu ai imunitate la Herpes 1 si Rubeola. Adica le-ai facut la un moment dat in viata ta. Dar intreba un medic pt mai multa siguranta.

dankutza ms mult pentru raspuns, am mai citit si eu intre timp si cam asta am inteles si eu, referitor la sfatul tau legat de intrebat un medic asta am de gand sa fac, dar astept ca mai am de facut progesteronul in ziua 21, saptamana viitoare si apoi ma duc cu toate rezultatele sa vedem ce e de facut in continuare...

Mergi la inceput

Ela ,o sa fie bine ,vei vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ela... Amh-ul il primesc pe 3 mai si mai este adeverinta(uitasem de ea) de la CASMB care tot in mai cred ca o s-o primesc, si eu speram sa fie gata pana la sf lui aprilie sa pot depune dosarul si in mai poate mi se aproba.... am ales Promed pt ca am o prietena care este asistenta dr Peltecu si intamplarea a fost ca Dr Manolea Corina sa vina la ei la cabinet si tipa a vb cu dr Manolea sa ma primeasca la un control (dar fara sa vb cu mine) si nu am refuzat si asa am ajuns acolo , am vazut ca au taxe suplimentare si norocul nostru ca sa zic asa este ca sotul ia luna asta al 13-lea salariu si asta ne salveaza ca altfel nu aveam bani, acum sper sa nu fie cheltuielile mai mari decat ne asteptam.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

Dragelor, in ce zi de la inseminare se poate face analiza de confirmare a sarcinii? Eu sunt in ziua 14-a de la IA si am rezistat pana acum sa fac orice test. Alta intrebare, la nidare chiar trebuie sa curga ceva? Eu nu prea am dureri inante de CM asa ca nici acum n-am nici un simptom, ma rog, cateva mici intepaturi in ovarul drept. Sa speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Poti sa faci un test de sange acum, dar nu stiu ce sa zic de test de pp, pentru ca depinde de sensibilitate. In mod normal ai putea sa faci si unul de ala.
In alta ordine de idei, nici eu nu m-am abtinut si am facut azi unul, evident muuult prea devreme, dar stau prost cu rabdarea si cu nervii .
Desi nu mai imi fac sperante, negativ la 10pdo, sensibilitate 10.

Mergi la inceput

Arwen_76,eu zic ca e ok sa iti faci si un test de pp ,
Gabyv..ai fost tareeee nerabdatoare ,asteptam si urmatorul test si speram ca va fi

Mergi la inceput