Tatiana Stepa

Tatiana Stepa | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

Maine ar fi facut 49 de ani.......................
nu am cum sa o sun pe doamna folkului romanesc.
cat de arficiala mi se pare formularea asta.
pentru mine este cea mai buna prietena, tatiana sufletului meu,cea mai vesela si inteligenta femeie pe care am cunoscut-o.
este prietena alaturi de care discutam carti nopti intregi,care spunea mereu un cuvant, o vorba de te facea sa izbucnesti in ras.
avea capacitatea unica de a transforma suferinta in bucurie .
o ora de discutie cu ea mi-a fost suficienta ca sa imi accept boala si sa o inving.avea aceasta forta unica.

este printre putinii oamenii pe care i-am cunoscut incapabili de a uri, de a-si aduce aminte raul.

tin minte ca m-am dus la ea sa ii spun ca am auzit o melodie folk superba, era femeia de lut, si i-am aratat-o.
s-a uitat la mine si mi-a replicat:fata,ce ti-e(cu accentul ei ardelenesc), eu o cant!
nu facusem legatura.pur si simplu pentru mine era prietena sufletului meu.

a fost o prietenie,este,care a ars ca o flacara,care a ars in 5 ani cat intr-o viata.

pe 11 iunie mi-a spus ca a renuntat la lupta,pe 7 august a murit.a vrut mult sa nu fie pe 4 august,ziua Catalinului ei,fiului ei, zi in care este nascut si puiul meu,desi nu mi-am dorit asta.
a fost un semn ca vegeaza de sus asupra mea.
mai vreau sa o sun,mai vreau sa o aud.

putini stiu ca dupa Cenaclu a fost obligata sa lucreze in mina,la incarcat vagoneti,ea,fragila ca o floare.si a lucrat.
cum a rezistat?
"cred ca am citit biblioteci intregi",mi-a spus.

dor imens de ea,de copacii fara padure,de partaj,de o cana cu vin,de femeia de lut,de rasul ei ,de umorul ei inegalabil.

DOR IMENS DE TATIANA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Am o senzatie de deja vu. Am mai citit mesajul asta undeva, identic!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu cred.

e pus mesaj pe facebook, in grupul de folk.
si au mai postat cativa din cei care am ramas alaturi de ea pana la final.
cred ,adica sigur, nu mai mult de 10 oameni.

Mergi la inceput