Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Bubulina42 spune:
salut, gagici!
am terminat de citit postarile de pana acum si asa, scurt:
- si eu am facut un test Papanicolau acum, pe 18, cand am fost la clinica; a fost ok, nu am simtit nimic, nu am sangerat, nimicutza..Sunt ok.De ce e interzis, cine imi spune si mie?
- Almy si toate fetele cu stari de rau..sa va dea doamne-doamne putere sa trageti de voi pana pana misca bebe, ca dupa aia se spune ca gata, stop greturi si totul se imbunatateste si energia revine si si si si..numai lucruri bune!
Aveti insa grija cu bucatelele de gheata si cu apa rece, eu de la apa rece am o tuse de saracul bebe cred ca e minge de ping-pong, asa ca ma tin zdravan de burtica pana imi trec reprizele de tusit, iau lapte cu miere, ma rog, babesti..admiseDar tre sa scap, ca e deranjant.
M-am vindecat de apa rece, dar la mine e ok, ca eu nu am greturi, deloc...
Insa nu am scapat de constipatie, desi mananc multe curmale, compot de prune, multe fibre.
Azi ma duc sa imi iau tarate si o sa imi pun in iaurt.
Sanii imi cresc incet dar sigur; de durut ma dor numai in timpul noptii, ziua sunt ok, din fericire..Nu mai intru insa in nici un sutien si eu sunt innebunita dupa sutiene, asa ca tre sa ma duc dupa o noua recolta.
e weekend si e o vreme extrem de urata si nesuferita si e friiiiig..
Va pup pe toate si va doresc zile usoare si burtici linistite si cuminti.
Mai trec.
9 sapt +
silviad spune:
Nu stiu daca e interzis PAP. Stiu ca nu e recomandat in sarcina decat daca exista suspiciuni, antecedente in familie. Secretie si cultura col mi-am recoltat si eu la recomandarea dr.
Ma bucur din suflet pentru toate burticile care nu au neplaceri de la sarcina. Astept sa ne treaca si noua. Alma, mie mi-a spus dr. ca dupa 12 saptamani ar trebui sa se diminueze, iar pana la 16 sa dispara de tot. Asa sa fie! La prima sarcina nici nu am simtit ca sunt graviduta. Acum recuperez.
Silvia 11+ mami de Petri 6 ani
Camitu spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa mai citesc ce scrieti.Am fost la un botez si acum ma duc cu cea mica sa ii comand tort pentru ca maine o serbam pentru 26 aprilie cand va face 5 ani.
Menics felicitari pentru eco.Abia astept joia viitoare sa merg si eu la eco morfologica de 12 sapt.
CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
dana0000 spune:
Cami La multi ani pt fetita,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa sa te bucuri de ea! Cum merg injectiile? Ti le faci singura?
Asteptam joi vesti bune de la eco
douradoudou spune:
eu credeam ca nu e ok sa umble la cervix in timpul sarcinii..dar vad ca voi ziceti ca nu e problema...chiar nu stiam, nu am facut in timpul sarcinii ...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Camitu spune:
Dana , multumesc de urari.
Da fac injectiile singura deja.Am o colega la servici care e asistenta si m-a invatat sa mi le fac singura in picior.Nu e o placere.....dar merge.pentru bebe orice.
CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
douradoudou spune:
e bine ca nu trebuie facut intramuscular..brrrrrrrrr
douradoudou spune:
camitu, eu stiam ca fetele isi faceau clexane in abdomen..in deapta sau stanga.
douradoudou spune:
cica e mult mai dureros in mana sau picior si se absoarbe mai lent in organism..am citit acum la subiectl cu trombofilia