Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

draga mea macarie sper sa nu vb prostii dar sunt 100% sifura ca analizele tare sunt extraordinar de bune!!!!!!!!!!!!!
igg pozitiv si igm negativ inseamna ca ai avut boala mai demult (cu mai mult de 2 ani in urma) si ai anticorpi asadar nu iti mai faci griji pe viitor!!
stai tranbchila baby si nu mai repeta nik ca-s perfecte!!
asa le am si eu!
igg pozitiv cu igm negativ e de bine!!!!!!!!!!!!

Ps: pe mine m-a chemat din 2 in 2 sapt pana trec de trim 1:))

PS2: junghiuri am si eu mai nou dar nu la burta ci la spate,lombar jos, nu deranjante dar cat sa fie uneori si cateodata coboara o scurta durere pe piciorul drept. O fi normal atat de devreme, de la 8 sapt au inceput.. ce chestie.. :))
8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata
Ahhhh bubulina42 ce frumos descrii toate starile de graviduta, cum va impartit voi treburile . Si ce frumos povestesti despre spital...la noi doar la privat cred ca gasesti asa ceva dar unde e extrem de scumpa o nastere, nu si-o permite oricine .
E adevarat ca sarcina mea inca e mica (azi am 5 sapt si 3 zile...le numar mai ceva ca soldatul in armata )...dar dupa atatia ani de incercari si atat de multe esecuri sincer nici nu stiu ce sa simt...nu vreau sa devin obsedata sa ma caut in fiecare min, vreau sa fiu cat mai relaxata sa nu fac cumva rau. Nu stiu daca sa ma bucur ca fac parte din categoria "nesintitoarelor" sau sa ma ingrijorez ca ceva nu e in regula. Imi spun zilnic ca daca ceva nu era ok apareau niste semne, niste sangerari ceva....iar pana acum m- a ferit DD...deci eu zic ca e de bine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna dimineata....am citit si eu din urma:
MACARIE, stai linistita ca sunt bune analizele
A.C....esti o scumpa cu masuratorile..bebe este bine(m-am uitat si eu pe eco la masuratorile mele)
In rest ..pup pe toate fetele si va doresc o sambata frumoasa, fara greturi...
ptr fiecare

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelor,voi ce stiti de vopsitul parului?Eu am intrebat-o pe d-na dr joi si mi-a spus ca n-are nicio treaba.Pot sa ma vopsesc linistita.Dar am zis sa va intreb si pe voi...

Alina 10+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

eu stiu ca tb sa ne vopsim cu vopsea fara amoniac , eu deja mi-am achizitionat 2 cutii dar abia sapt viitoare ma vopsesc dupa ce vad cum e bebe marti , si plus ca am asteptat sa treaca cele 12 saptamani in care se formeaza..dar asta depinde de fiecare

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
11+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Pe 4 mai inchei si eu 12 sapt.Deci mai bine astept pana atunci...Merci,valicutza.

Alina 10+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

mami de 2 , esti o norocoasa ca te duci la 2 saptamani ....
eu ma duc saptamana viitoare la dr surori mele sa fac eco , si sa iau o boza cu bebe ca acum lucrez la un album foto si vreau sa il pun si pe el a sfarsit

eu sunt la munca si ma cam luat greata, nu stiu ce sa fac, as pleca acasa dar parca si acolo o sa fie greata chiar mai multa , este asa e frumos afra
o intalnire cand facem si noi ...mamici din bucuresti si nu numai ?!

7+

----------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Asa stiam si eu...vopsea de par fara amoniac...sunt aparute o gramada acum de la firme renumite.
Looana zicea ca s-a vopsit cu o vopsea din plante si era super incantata...poate ne zice cum se cheama

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

mami de 2 , esti o norocoasa ca te duci la 2 saptamani ....
eu ma duc saptamana viitoare la dr surori mele sa fac eco , si sa iau o boza cu bebe ca acum lucrez la un album foto si vreau sa il pun si pe el a sfarsit

eu sunt la munca si ma cam luat greata, nu stiu ce sa fac, as pleca acasa dar parca si acolo o sa fie greata chiar mai multa , este asa e frumos afra
o intalnire cand facem si noi ...mamici din bucuresti si nu numai ?!

7+

----------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Menics felicitari pt primul trim, sper ca te-ai mai relaxat acum
F ciudata abordare hematologilor astia...nici nu mai stii in cine sa ai incredere. Unul zice intr-un fel altul in alt fel...frate parca nu e vb de acelasi pacient si de aceleasi probleme, trebuie sa umblii pe la usile lor, sa-ti spune fiecare parerea, apoi sa te documentezi tu si sa stabilesti ce tratament sa iei.....

Mergi la inceput