Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 6
J.D. spune:
Nelli a nascut pe 16! am vazut acum poze pe facebook pe profilul sotului.
Felicitari, Nelli!
Finn Constantine 15.10.2009 si 39+ Euan Tudor
SuperMami_1 spune:
Neata,
Noi am avut o noapte linistita dupa ce l-am luat pe Vlad cu mine in pat; ne-am culcat la 22.30 si ne-am mai trezit la 3 am, iar la 4 am adormit iar dupa ragait, schimbat si incercat toate pozitiile de somn in patutul lui(care avea ace), pus foen- ul cu aer cald pe burtica, am adormnit in brate la mami la ea in pat si ne-am mai trezit la 7.15, cam asta e programul nostru de somn- eu ma declar multumita, nici nu visam la atata somn cu bebe alaptat la san...deja imi faceam scenarii sumbre cu trezit din ora in ora. O sa vedem la controlul de o luna cat a pus in greutate, dar eu am un feeling bun. O sa mergem la pediatru la Regina Maria, desi nu-mi convine f tare asta, pt ca gasisem un pediatru bun si aproape de casa, insa si-a mutat recent cabinetul tocmai in Titan si nu ma duc dupa el acolo. Asa ca i-am facut si lui Vlad extensie la abonamentul de RM al sotului, cum are si Rares si vom merge tot timpul la acelasi dr pediatru (deja am ochit o doamna cu bune referinte pe forum).
Ronina, felicitari pentru cele 4 kg ale norei. A luat mandra bine in greutate,iar felicitarile sunt pentru amandoua, mai ales ca te-ai straduit tare mult pentru acest rezultat.
Nelli, felicitari! Sa-ti traiasca minunea si sa va bucure vietile!
Dara, cand ne mai pui poze cu Miruna?
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
monna3 spune:
Felicitari nelli! Bine ai venit bb Maria Simina!
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
Tala spune:
Felicitari Nelli! Sa va bucurati unii de altii!
Eu m-am saturat de lohii Nu sunt abundente insa mai inchise la culoare, aproape ca cm si ma si doare burta uneori ca la menstruatie. Voi mai aveti (ati avut) dupa o luna? la David parca nu m-au tinut atata.
Ronina, vorba lui Miha, chiar meriti multe felicitari!
Apropo's de caca verde conteaza si la ce bec il examinezi - eu in baie am si normale si unul economic (pe care il aprind noaptea cand o spal ca sa n-o orbeasca -e cumva in spate) si la lumina lui caca pare verde
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Felicitari Nelli! Sa va bucurati unii de altii! Apropo's de caca verde conteaza si la ce bec il examinezi - eu in baie am si normale si unul economic (pe care il aprind noaptea cand o spal ca sa n-o orbeasca -e cumva in spate) si la lumina lui caca pare verde tablouri pentru copii |
Hai ca ai fost tare, Tala
Lohii mai am si eu, la Rares m-au tinut 3 saptamani...tin minte ca dupa ce s-au terminat ne-am apucat usor usor de ca nu mai puteam de nerabdare
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
happylica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SuperMami_1
Hai ca ai fost tare, Tala Lohii mai am si eu, la Rares m-au tinut 3 saptamani...tin minte ca dupa ce s-au terminat ne-am apucat usor usor de ca nu mai puteam de nerabdare Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012) I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand. |
pe Rares tot cu ceza l-ai nascut?
tala, monna, ronina.. v-am admirat pozele si piticii
anca, multumesc de raspuns. de vreo saptamana ma tot gandesc daca sa ii dau protectis sau nu. dar cred ca m-am hotarat.
ronina, tu parca ii dadeai calciu Biencutei? am o prietena care ii da ca si e disperata ca nu prea il accepta bebe. tu cum il administrezi?
felicitari nelli, bine ai venit bubu!!!!
fetele.. alexia a inceput sa se mataie noaptea. doarme ziua si noaptea sta treaza. nu plange, dar se chitaie asa.. patiti asa cu bebeii? sa se trezeasca si sa nu mai adoarma? ma gandesc ca o fi din cauza ca doarme mult ziua??
sa aveti o zi frumoasa!
Mirela, mami de Alexia
dana_cp spune:
Pup gagicile!
Multumesc pt urarile pt Gaza
Eu recunosc ca nu-mi place sa urez d'astea la saptamani sau luni.. habar nu am de ce, am senzatia ca ar aduce ghinion, dar nu ma intrebati de ce..
De caca verde mie pediatra mi-a zis ca ar fi bila lui, care incepe sa functioneze si ca e ok. Ingrijorator ar fi doar: caca cu apa sau muci, f urat mirositor si cel acid, care irita pielea. In rest, orice caca e un caca bun
Eu am incetat sa-i dau medicamente de colici ca am avut eu senzatia ca regurgiteaza mai des de la ele.. Mi-a zis sa-i dau doar Infacol si numai cand oracaie.
Si legat de somnul de noapte, pt ca noi avem program intens, mi-a zis sa-i dau inainte de clcare o granula de Camomila - o chestie pe baza de musetel care cica ii calmeaza. O sa incerc azi.. Doamne ajuta sa dormim si noi cateva ore legate!
In rest, suntem ok.. am crescut 8cm intr-o luna si am luat 1 kg..
happylica spune:
citat din mesajul lui dana_cp In rest, suntem ok.. am crescut 8cm intr-o luna si am luat 1 kg.. Mami de Vlad aka Gaza din 19 Martie 2012 |
8 cm???
super tare. felicitari!!!
Mirela, mami de Alexia
amy25 spune:
Fetelor, Colief functioneaza la noi!
Mai sunt momente in care plange dar asta pentru ca uneori n-am lapte muls si-i dau sanul , dar fata de ce crize avea, acum e doar un plans normal. Deci se merita ... si nu i-am pus mereu cate 4 picturi cum scrie acolo, am pus si 3 sau 2 in functie de ora alaptarii.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
irinaelena spune:
citat din mesajul lui dana_cp In rest, suntem ok.. am crescut 8cm intr-o luna si am luat 1 kg.. Mami de Vlad aka Gaza din 19 Martie 2012 |
Cu riscul de a repeta ce a zis happy, 8 cm???