Mamici inimoase de Constanta - 162
Raspunsuri - Pagina 12
happymumy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Ma uit si de incaltaminte dar iar nu stiu daca se potrivesc, Maria poarta 36-37, poate gasesc ceva mai mic. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Poti sa-mi dai mie
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
happymumy spune:
| citat din mesajul lui Cornelia Ma uit si de incaltaminte dar iar nu stiu daca se potrivesc, Maria poarta 36-37, poate gasesc ceva mai mic. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Poti sa-mi dai mie
Scuze ca nu am coborit ieri din masina, dar dormea Alara si nu am vrut sa o mai deranjez, ca o mai trezisem o data mai devreme si abia a adormit la loc.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
happymumy spune:
Neata! Imi joaca feste calculatorul si am trimis mesajul de 2 ori, asta nu inseamna ca am nevoie disperata de incaltaminte
.
roxanaz spune:
neata
Ghiulten hahaha ai fost foarte draguta ![]()
Cornelia, asa deci, esti pe picior de egalitate cu Maria?
si eu m-am cam socat vara asta, Patrick are sandale 35... crocsii lui imi intra... asa ca daca ma vedeti peste 2 ani cu crocsi cu Mickye Mouse sa nu va radeti prea tare de mine [:d]
Cornelia spune:
Happy
.
Au copii astia mari ai mei un picior
. Pana si Stefan, care nu e prea inalt, poarta 35. Iar Mariei tocmai i-am dat o pereche de adidasi de ai mei (care ma strangeau, e adevarat, dar eu port 38
). La anul, iau eu de la ea. Compenseaza Vladimir, pe care il tot astept sa creasca, sa ii vina incaltamintea pe care o purta Stefan la varsta lui. Dar nici o sansa, la anul poate. Fiind bebelusul familiei, se gandeste sa o ia mai domol cu crescutul
.
Ontica Camelia spune:
Salutare dragelor!
Si eu pe aici pe fuga.
In mare suntem bine, intrati in rutina pana-n gat
.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
vladis spune:
bine v-am regasit! am revenit la job dupa cateva zile de bolesnita, asta asa, ca nu cumva sa ies pe minus la bilantul de sfarsit de sezon
sunt in a patra zi de tratament, am trecut prin toate starile posibile, cu migrene cumplite, fata desfigurata de la sinusurile inflamate de ziceai ca mi-am injectat botox, acu a coborat spre gat, sunt numai buna de "vocea romaniei" ![]()
simo, am adus lucrusoarele, i le dau lui dan, stie despre ce e vorba?
cat despre nr la picior, miruna vad ca a ramas la 35 ca si mine, asa ca de vreun an ne incaltam la comun, ea e happy ca are acces la incaltarile mele cu toc, iar eu am o paleta diversificata de balerini ![]()
georgi, sa iti traiasca flacaul cel frumos si ochios, sa va aduca numai bucurii! 

mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
simonapro spune:
La multi ani TEO ,sa ai o viata fericita si implinita alaturi de cei dragi 
Vladis: multumesc mult
Poti sa i le duci sotului ca i-am zis, dar o sa-l sun sa-i reamintesc.Multa sanatate 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui happymumy Lunga poveste a caruciorului |
Happy
,acel carut a fost donat pentru 3 copii speciali din Ct,deci banutii trebuiesc trimisi pt David,Bibi si Bogdan;direct de tine in cele 3 conturi sau daca nu poti ii retrimit eu spre ceilalti doi copii.La multi ani !
Teo...~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!