Job

Job | Autor: LucyLove

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Am 17 ani si as' dori sa ma angajez pe timp de vara,dar pana acum nu am gasit unde. aveti voi vre.o idee? ma puteti ajuta? am nevoie de bani pt ai ajuta pe parintii mei deoarece trec printr-o perioada grea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

iti pot spune ce am facut eu pt cativa ani in timpul facultatii...
sondaje de opinie..... nu e foarte usor dar nici foarte greu. trebuie sa ai rabdare si sa nu renunti. foarte multi nu vor vrea sa vorbeasca cu tine, vei primi cel putin 10 refuzuri pana reusesti sa faci un chestionar, dar pana la urma reusesti. de obicei firmele stiu asta si iti dau un nr de chestionare pe care sa le poti face tinand cont ca foarte multi vor refuza sa participe.
partea buna e ca nu ceri bani, doar le ceri oamenilor sa-si spuna parerea despre anumite subiecte.... asa ai mai multe sanse sa ti se raspunda.
sunt foarte multe firme care fac asa ceva, ideea e sa lucrezi cu una destul de mare, cele mici de obicei nu au foarte multe proiecte si mai uita sa-si plateasca angajatii.
o firma serioasa iti va face contrat de colaborare si va plati impozitul la ce castigi.
si ca un pont.... cele mai bine platite chestionare sunt cele electorale.... dar ca sa ajungi sa le faci trebuie ca cei de la firma sa fi lucrat cu tine la cel putin un proiect si sa stie ca pot conta pe tine, pt ca acolo termenul limita este foarte scurt.
mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Un exemplu la ideea lui zmotocel: CCSB , str Maria Rosetti,nr 36 , Sector 2,Bucuresti
Tel: 021 / 211 21 87 Fax: 021 / 211 21 88
office@ccsb.ro

Sa fii baftoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucyLove spune:

va multumesc pentru idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Poti cauta un job de promoter sau poti imparti pliante. Poti avea grija de un copil mai marisor sa-i verifici temele sau sa-l inveti o limba straina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucyLove spune:

am fost la un interviu pt promoter , mi-au zis ca ma vor suna si nu m-au sunat. a trecut o saptamana. oare ma vor suna mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

pe timp de vara for fi muuulte terase deschise. La curatenie/spalat vase probabil vei gasi ceva, si vei putea si avansa probabil. Se mai i mpart si tipsuri, etc. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Merge foarte bine pe o terasa - daca te misti bine. Candva si eu faceam banii de vacanta tot asa lucrand ca si ospatar.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, da, la terase e cel mai bine. sau chiar pe litoral daca te lasa parintii, desi poate ar trebui sa ai macar 18 ani.
bafta

Mergi la inceput