Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenstar spune:
Buna dimineata mamici frumoase,
La recomandarea Virginiei, am tras si eu un ochi curios pe discutiile voastre (selectiv, recunosc) si uite ca mi-am facut curaj sa intru si eu in discutie cu voi.
My name is Oana, adica mi-s Oana :). Sunt si eu de o varsta apropiata de sarcina cu a voastra, respectiv 36 de saptamani si cateva zile. Asta inseamna ca sunt si eu destul de aproape de momentul mult asteptat. Probabil tot un tauras o sa nasc si eu, desi, daca minunea mica se hotaraste sa mai ramana in burtica, ar fi ceva sanse sa iasa gemeni.
In burtica am un baietel, zis Paul Stefan. Abia asteptam sa-l vedem :).
Cum o duceti voi cu kilogramele in plus? Eu tare am fost deprimata zilele trecute. Am pus o gramada, desi nu am mancat chiar aiurea. Uneori am impresia ca ma ingras si cu aer. Mentionez ca eram din categia slabelor inainte sa raman insarcinata si faceam sport constant. O fi posibil sa fi pus asa de mult (deja 18 kg) pentru ca am oprit activitatea fizica? Cine stie? Sper doar sa revin la forma de inainte de sarcina dupa ce nasc. Totusi, cel mai important e sa fie bebe sanatos, altfel, eu ma descurc cumva.
titi143 spune:
Buna dimineata.
Elly ce putin mai ai. Sigur tu o sa fi prima care o sa il tina pe bebe in brate. Si la noi in Ardeal exista moasa, ea scoate pe bebe din spital si tot ea cumpara hainele. Ea il duce pe bebe la biserica si il preda nasei. Eu am avut la Edi pe sora mea mai mica. Acum ea o sa fie nasa, dar nu stiu pe cine sa pun moasa. Mai vedem noi.
Fetelor eu am deslusit misterul somnului la mine. Daca ma culc la 3 noaptea dorm dusa pana la 11 impreuna cu fiumio. Deci noi nu suntem prea matinali.
Fetelor sincera sa fiu mie imi este frica de de ce o sa urmeze, dar ma imbarbatez singura.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 38+ Robert Aaron
AMR 1+ SAPTAMANI
tigruta spune:
Anitta sa stii ca deja le-am spus acest lucru, dar parca vad ca pe o ureche le-a intrat si pe alta le-a iesit..dar le mai repet o data atunci..
Elly da stiu acum despre ce vorbesti, este si in Moldova acest obicei, doar ca eu il stiu la botez, ca daca imi aduc aminte bi9ne am fost si eu moasa la nepotica mea
Si mai tin minte ca mergeam in fiecare seara si ii faceam baie, eu aveam vreo 16-17 ani parca
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 36+
alina04and spune:
Neata burticilor (sa stiti ca ne-am trezit devreme dar am facut mai intai lista pentru ikea)
Titi nu imi vine sa cred ca col “strong” ai. La cata treaba ai facut toata sarcina si el tot 3,5 masoara si mai e si inchis. E mare lucru.
Eva si eu cred ca Mirina a nascut ca ea era mereu prezenta pe forum. Pe facebook nu gasim nimic pentru ca imi amintesc ca spunea ca sotul ei nu e de acord sa apara chestii personale legate de sarcina sau ceva.
Deea ideea ta este foarte buna (sa o pui pe Ellyshor la titlu).
Aever ce mult imi place numele. Poate si pentru ca pe sotul meu il cheama Mihai si imi place si Andrei (asta pentru ca port si eu numele asta – numele de familie). Ma gandeam ca daca am fi avut baietel astea erau numele mele preferate si nu as fi putut sa il pun pe nici unul din ele ca Mihai e taticul si Andrei Andrei – imi suna lipsit de inspiratie. Bine ca e fetita si aici ne-am decis de mult la nume.
Ellyshorule eu stiam ca nasa il scoate scoate din spital, cel putin la noi asa o sa fie. Dar difera traditiile. Stiu de situatii cand pe bebel l-au scos din spital doar mamica si taticul lui ca pe altcineva nu a interesat (desi nasa copilului verisoara cu taticul).
Tigruta si eu am mancat de la mc donald’s …si mai am si tupeul sa ma plang ca sunt cat casa.
Anitta – e foarte frumos numele ales pentru printesa ta.
multi pupici pentru burtici.
[32+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
alina04and spune:
am revenit pentru ca neuronul gravid a uitat sa schimbe semnatura. acum este actualizata. Doamne de ar trece timpul asta mai repede.
[33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
stefulici spune:
Neata!
Elly, la noi nasa scoate copilul din spital. Vine cu lucrusoare si paturica...
Nu prea pricep partea cu moasa... nu-i cea care te ajuta sa nasti, la spital... ma gandesc eu... e o straina... sau la voi moasa e alta?
Pupici!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefulici Neata! Elly, la noi nasa scoate copilul din spital. Vine cu lucrusoare si paturica... Nu prea pricep partea cu moasa... nu-i cea care te ajuta sa nasti, la spital... ma gandesc eu... e o straina... sau la voi moasa e alta? Pupici! http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
Nuuuuuu, moasa este aleasa ca si nasa.
La mine, moasa lui bb o sa fie o verisoara. Tatal ei m-a mosit pe mine cand eram mica.
Nu are a face cu moasa/asistenta din spital.
Va pupacesc! Ma culc un pic ca vad ca tot elimin la dop, niste bucati maricele
Sper sa-l trombonesc pe bb sa mai stea pana luni.
Elly 37+ cu Babyboom
AMR 2 zile pana cand Babyboom va face...boom!!!
albinuta83 spune:
Salutam si noi burticile!
Acum am recuperat tot ce ati scris...da' stiu ca ati scris ceva, nu gluma!
Noi am fost mai mult plecati saptamana asta, am stat la curte..Marti am fost la control, colul meu e tot lung- 4.4 cm. Pe 3 si pe 10 mai facem cate o monitorizare cu test non stres si cred ca undeva in jur de 17-18 mai ..gata, facem ceza!
Pana atunci facem galerie pt primii fluturasi pe care-i asteptam cu sufletul la gura!
Ma duc sa ma pregatesc ca mergem la un botez diseara!
Va pupacim duuulce!
34+ cu Rares-Iustin
AMR 4 saptamani
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Anitta_O spune:
Bun venit, Carmen! Dar unde-ai stat pitita pana acum?
Eu am tras un pui de somn.....mmmm....ce bine-a fost... Numa' ca am fost intrerupta, m-a sunat sotulache sa ma uit pe ebay sa vad cand ii expira o licitatie, sa licitez eu ca sa cumpere niste chestii. Cand colo, expira abia maine! Na, si eu ce fac cu somnul meu intrerupt, ca nu mai pot adormi inapoi?... Si-asa am dormit tare prost asta-noapte, iar azi am haladuit vreo 3 ore pe-afara cu M. Mi-e cam ciuda ca m-am trezit pentru nimic, macar de ar fi fost cu folos...
Carmen, eu am luat pana acum vreo 16 kg, destul de mult avand in vedere ca mai am 7 saptamani pana la termen, iar bebe acum creste grozav. Ce medic iti urmareste sarcina, unde vei naste?
Elly, ai dormit? cum mai e cu dopul?
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+