Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 21
ralucaneagu spune:
heyy.... nu am vrut sa va intristez, haideti capul sus , da?
atata timp cat suntem in viata vom lupta pt bebe si vom reusi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
emilia.m spune:
Raluca, eu am patit cam ce-ai patit tu cu 2 zile inainte de nunta, pe drumul spre Olt, dar pe ruta Alexandria. Doar ca eu conduceam si nimeni nu a avut nimic rupt, doar vanatai. Deci te inteleg foarte bine si imi pare rau pentru ce ai patit. Sper sa iti revii repede sa rezulvati cu asigurarea repede (nu ca mine, ca asta care a intrat in mine avea RCA la Carpatica Asig si m-am plimbat de mi-a venit rau si inca n-am terminat desi accidentul s-a intamplat la sfarsit de Septembrie). Cat despre bebe... ai facut radiografie la mana rupta? Daca da, atunci mai bine sa nu fie inca dar sa vina luna viitoare!
Succes!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ancadragoman spune:
Raluca ,toate ne regasim
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Raluca, eu am patit cam ce-ai patit tu cu 2 zile inainte de nunta, pe drumul spre Olt, dar pe ruta Alexandria. Doar ca eu conduceam si nimeni nu a avut nimic rupt, doar vanatai. Deci te inteleg foarte bine si imi pare rau pentru ce ai patit. Sper sa iti revii repede sa rezulvati cu asigurarea repede (nu ca mine, ca asta care a intrat in mine avea RCA la Carpatica Asig si m-am plimbat de mi-a venit rau si inca n-am terminat desi accidentul s-a intamplat la sfarsit de Septembrie). Cat despre bebe... ai facut radiografie la mana rupta? Daca da, atunci mai bine sa nu fie inca dar sa vina luna viitoare! Succes! <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
multumesc pt gandurile bune , emi
ironia sortii , nu? si noi tot spre Olt mergeam . ca si tine.
Cu asigurarea am rezolvat , a fost ok.
De asta ma tem si eu fff tare , pt ca am facut radiografie la mana si in plus am luat si multe antibiotice. Nu aveam ce face , eu am spus la spital ca fac tratament pt bebe , dar atunci era prea devreme sa se vada ceva . Nu stiu ce sa fac , e prima data in viata mea cand imi doresc sa iasa testul negativ . Luni ar trebui sa vina cm , pt ca mie imi vine fix la 28 de zile cu duphaston.
Am facut azi test , in z 25 si e negativ , doar ca am o stare de greata si oboseala permanenta .... incerc sa o pun pe seama convalescentei si nu pe altceva...
La mine stimularea cu closty cred ca a fost ok , am avut teste de ov fff pozitiv in z 12 si 13 . Ma gandesc ca daca luna asta nu a fost bebe , scap de situatia ingrata in care sunt acum si poate ca am sanse luna viitoare , cand o sa merg si la eco pt monitorizare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
dana0000 spune:
Ralu imi pare rau pt ce ti s-a intamplat,multa sanatate iti doresc sa iti revii.
Em poate mai creste folicului,nu trebuie neaparat sa fie mare de tot.Ai fost la baneasa,la spital? Nu e asa ca e mai frumos ca la victoriei sau unirii?
Gabi cat a trecut de la inseminare? Mai bine zis cand te testezi?
Despre mine nu stiu ce sa va zic,starile alterneaza intre bucurie si o spaima ca ceva ar putea merge prost.Cred ca e normal cand iti doresti ceva foarte mult,esti aproape sa-l obtii dar din motive independente de vointa ta e posibil sa nu...
Eu va pup sa va molipsiti de si de optimism
Monique77 spune:
salut fetelor!
problema sta in felul urmator:
- mi-a venit ciclul
- am vorbit cu doctorita mea
- am intrebat-o cum i se pare ideea cu FIV'ul inainte de menoapuza
- mi-a zis ca, avand in vedere ca eu am avut endo' si pe ovare, imi recomanda totusi menopauza inainte (pentru sanse mai mari de succes)
- mi-a zis sa-mi cumpar diphereline de 3.75 ml
- problema e ca nu gasesc
- ma apuc acum sa dau o cautare pe net sa vad la ce farmacii au ca maine tre' sa imi fac prima doza
intrebare: voi aveti idee la ce farma' se gaseste totusi acest diphereline?
am deja-vu'uri cu aceste medicamente imposibil de gasit, pe care le vanez pe ultima 100 de metri, ca de obicei......
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu Hristos a inviat! Va pup cu drag si sper ca ati avut parte de sarbatori minunate si linistite. Felicit cu bucurie noile gravidute si le doresc sa se bucure din plin de aceasta perioada din viata lor. Imi cer iertare ca nu am intrat la voi de ceva timp , cred ca sunt vreo 10 zile , dar pentru mine a fost o perioada neagra din viata mea , pe care vreau sa o uit cat mai repede . Pe 8 aprilie , am plecat la socrii la Craiova , urmand sa stam acolo pt sarbatori , insa ceasul rau , a facut sa avem un accident de masina . Sotul conducea , eu ,ma aflam langa el , pe scaunul din fata , iar in apropiere de Pitesti a intrat din plin in noi un pusti rebel ce conducea cu mare viteza si a pierdut controlul volanului , mai ales ca si ploua. Sotul e ok , insa pe mine m-a lovit din plin , a intrat direct in mine si am avut mai multe contuzii la spate si la cap , si mana stanga rupta. Acum sunt ok , am ramas doar cu mana sa se vindece si incerc sa nu mai ma gandesc la ce a fost . ii multumesc lui dumnezeu ca nu a fost mai grav , ca suntem amandoi sanatosi si am invatat si mai mult acum sa apreciez tot ce am si sa nu mi se mai para lipsa unui bebe o adevarata tragedie… Cat despre bebe… stiti ca incepusem prima luna de stimulare . Am luat closty in z5-9 , apoi ne-am iubit in urmatoarele zile , avusesem chiar primul test de ov pozitiv din viata mea , insa nu am mai apucat sa merg la eco sa vad rezultatul. Am luat duphaston din z16 , iar acum sunt z25 si astept cm-ul peste 3 zile . Am o mare intrebare la voi: daca printr-o minune , am ramas gravi , credeti ca a fost afectat de accidentul de masina? Am fost lovita f tare si in zona abdomenului , am spus atunci la spital ca fac tratament pt bebe , dar nu aveau cum sa vada daca s-a prins ceva sau nu. Am facut azi un test si era negativ. Offf , nici nu stiu ce sa imi doresc acum …. Sa fiu gravi sau nu…. Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici . de la voi ma incarc mereu cu optimism si speranta. ---------------------------------------------------------------------------------------- "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Doamne fereste Raluca!!!!
prin ce-ai trecut
sper sa iti revii repede
daca accidentul a avut loc in perioada ovulatiei, nu e nici o problema
bebe se fixeaza abia cu cateva zile inainte de mensttra si dupa cate inteleg eu..... accidentul a fost acum 10 zile deci nu are ce sa afecteze
daca e sa iasa iese
iti doresc multa sanatate si sa revii cu forte noi
Aspenter (75 mg) 1/zi
ancadragoman spune:
Monica uite aici https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=diphereline suna sa rezervi.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
http://community.webshots.com/user/ancadragoman" target="_blank">poze si filmulete
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111070" target="_blank">povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">http://www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ancadragoman&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=20&page=1" target="_blank">AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
Monique77 spune:
pfffff
fetelor...mi se face rau!!!
un flacon de diphereline costa 440 lei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gasit acum pe net, la o farma, ma duc diseara
mai aveau un singur flacon, mi l-au rezervat
vai vai vai....
ma ia capul
Aspenter (75 mg) 1/zi