recomandara masina spalat
a cam venit vremea sa imi schimb masina de spalat, un indesit pe care o am de cca.16 ani.....o masina foarta buna, nu mi-a facut probleme...dar a imbatranit....nu mai spala asa bine, nici nu mai stoarce corespunzator...
am tot citit pe net....si din ce citesc mai mult din aia sunt mai confuza....
imi recomanda cineva la un moment dat o masina LG, direct drive....nu prea stiu exact cat sunt de fezabile....
pe mine ma intereseaza o masina nu foarte complicata deoarece nu am nici animale si nici copii mici, dar care sa spele rufe delicate, blugi(ca are fiica-mea cam 8 perechi), si sa spele foarte bine prosoape si asternuturi.
ca pret cred ca as cumpara ceva pina in 17 milioane...
a, si m-ar interesa sa fie slim..
ceva recomandari sau pareri de la cei care si-au achizitionat masini de spalat in ultimi 2-3 ani???
multumesc anticipat!!!
Raspunsuri
danyalo spune:
Eu mi-am schimbat-o!
Am avut inainte o masina de spalat romaneasca data de parintii mei ( nu-mi mami amintesc acum numele)f. ok dar a murit de batranete saraca...
Am cercetat indelung piata nestiind mare lucru despre si am ales pana la urma Ariston Hotpoint 6 kg. Eu sunt f. multumita pana acum. Inca mai este in garantie. Nu mai retin cat am dat pe ea in jur de 1600 lei cred.
Nu mai este modelul pe care i-l am eu acum in ofertele magazinelor insa uite orientativ cateva ce apartin marcii respective...
http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/masini-de-spalat-rufe/masini-de-spalat-incarcare-frontala/filtru/brand/hotpoint--to-ariston
Leditia spune:
Eu am avut un Whirlpool care a decedat in 3 ani si ceva,iar piesa sau piesele ma costau cat una noua.Am luat un LG si sunt foarte multumita de ea..are deja cateva luni bune.Ce-mi place la ea e ca nu face zgomot,ca la cealalta se auzea in asa hal incat aveam senzatia ca-si va lua zborul .Iar cu asta pot spala si daca doarme copilul.In rest,imi place cum spala,are capacitatea de 7 kg,multe programe,imi place ca-i pot face eu anumite setari,in functie de ce vreau eu.
Noi chiar am umblat prin magazine,ne-am interesat,initial am luat un ariston cu uscator,insa odata ajunsa acasa nush ce mi-a venit si am pus rufe la spalat la programul baby..si fix ala nu mergea.Daca spalam la alt program nu observam si nu o mai puteam duce inapoi in alea 24 de ore sau cate sunt si sa bagi in garantie o masina noua nu-ti pica bine:))Asa ca ne-am dus inapoi..si am intrebat si noi care-s mai fiabile,care nu prea vin in garantie,care nush ce..si am ales un LG.
Succes si sa fie cu noroc!
luisa1983 spune:
Eu am asa ceva http://www.lg.com/ro/home-appliance/washing-machine/LG-WD-12481TP.jsp din 2006. Nu m-a dezamagit pana acum LG (am unul din telefoane, U8130 ,de o groaza de timp).
Nu este cea mai buna masina de pe piata (cei de la LG au scos pe piata si alte variante mai noi,poti studia ) dar asta este parerea mea!Nu sunt fan LG (cum ma numise ,,cineva" vazand si masina de spalat si telefon)dar eu sunt multumita , ,,face" banii!
mama lia spune:
Multumesc frumos de raspunsuri!!
Asta am auzit si eu, ca LG sunt destul de fiabile...