Bazinul Olimpia
Bazinul Olimpia s-a redeschis de curind am inteles. Undeva prin ianuarie.
Am gasit saptaminile trecute un voucher pt. 12 sedinte intiere copii la 100 lei.
Deja merge copilul de vreo 2 sapt.
Ei ... atitudinea personalului e de 2 lei.
Ti se vorbeste ca si cind ai fi ultimul om : de sus, se rastesc la tine, mai au putin sa-ti dea si 2 palme.
Nu e voie in interiorul bazinului, daca vrei sa vb cu profesoara ... nu stiu cum se poate.
In conditiile in care exista o tribuna cu acces separat de vestiare. La ce folosesc tribunele alea nimeni nu stie.
Vestiare minuscule, nu ai loc sa schimbi copii. Cind sint 5 adulti acolo deja nu se mai poate nimeni misca. Imi schimb copilul pe hol, intr-o toaleta.
De citeva zile ei zic ca nu mai au nici chei la vestiare. Am zis ok : schimb copilul si pun si eu hainele intr-un vestiar deschis, ca doar nu o fura nimeni o pereche de pantaloni de trening de copii si o pereche de adidasi.
Azi cind sa-mi imbrac copilul ia hainele de unde nu’s. Am cautat desperata toate vestiarele deschise, am zis ca am uitat eu nr. vestiarului. Deja facem scenarii cum imi duc copilul la masina repede, invelit intr-un prosop.
Am gasit o cheie si cind am deschis vestiarul cu pricina erau hainele altcuiva, iar hainele copilului meu puse pe o banca.
Un abonament la liber pt initiere este 325 lei. Eu am gasit cu 100 lei.
Pai dupa ce se termina tura asta nebuna oi fi sa dau 300 lei pt a ma duce in porcaria lor de bazin si sa ma trateze aia ca pe ultimul cioban.
Raspunsuri
carmaw spune:
Deci ai luat un vaucher?
Nu pot pune aceasta patanie acolo?
Paste cu bine...si poate ca ar fi bine de facut acolo si un subtopic cu AICI DA
si
AICI BA!
asta ca sa ne fie mai usor ca uneori se intimpla minunea ca ,cumparind un cupon chiar sa avem un serviciu corect .
Cei drept minune!
catrinik spune:
Da am luat voucher.
Dar nu stiu daca aia se poarta asa cu noi pt ca avem voucher sau pt ca pur si simplu sint ei badarani.
absoluta spune:
Catrinika te sustin in tot ce ai spus. Ca si investitie e super ok, insa tot personalul de acolo e sub orice critica. De la fata aia de la receptie pana la antrenor.
Am gasit un afis in gradinita cu numele unui antrenor de acolo.
Am sunat, am programat si am dus fetita. A stat prima data, dar cand a iesit de acolo a zis ca nu mai vrea. Am convins-o sa mai mergem si a doua oara. A intrat si in 5 minute m-a sunat antrenorul sa-mi zica sa vin sa o iau, totul fiind pe un ton urat. Vreau sa va spun ca pentru 5 minute mi-a luat 30 lei cat costa intreaga ora.
Ce sa va mai zic a treia oara l-am prins pentru ca am vazut pe un gemulet cum o forta sa bage capul in apa si ea plangea. L-am gasit tipand la ea si la alti copii.
O sa va dau numele lui ca sa fiti mai atente la comportamentul lui. Pedagogia si rabdarea la el lipsesc cu desavarsire. Nu il intereseaza decat banii luati atunci pe moment.Il cheama Dragomir Daniel.
Referitor la locul unde se schimba copii este mai mult ca o sauna, trebuie sa faca ceva in acest sens. In rest totul este nou si curat.