Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
BelissimaEva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Haaa am reusit Eva:))) o Doamne greu e cateodata:))) Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani + AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!! |
Ti-am raspuns!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
joana2672001 spune:
Gata Eva, l am notat si eu.
Ufff si acum nu am somn, nu i bun Cola :))))
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
BelissimaEva spune:
citat din mesajul lui joana2672001 Gata Eva, l am notat si eu. Ufff si acum nu am somn, nu i bun Cola :)))) Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani + AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!! |
Incearca te rog, cu un ceai fierbinte de tei cu miere! Te va linisti si pe tine si pe bebe Cristian si poate reusesti sa adormi
AMR 5 weeks +
BelissimaEva spune:
citat din mesajul lui elena_gd Eva ti-am dat si eu PM cu numerele Joanei. Mi-au placut pozicile noi ale tale de pe picasa, acum am realizat ca semeni f bine cu matusica mea preferata. Elena 31+ cu Bebster AMR 8+ |
Ma simt flatata dar sper ca nu este o matusica de 50 ani +
AMR 5 weeks +
BelissimaEva spune:
citat din mesajul lui Andra_C Si Eva ma suna pe mine, dar eu cred ca ala micu' va sta mult si bine la caldurica ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+ |
Cu siguranta, desi sunt de aceeasi parere ca nu va fi nevoie
AMR 5 weeks +
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineata frumoasele mele burtici prea de dimineata din pacate ptr mine
In dimineata asta plec din Buc sa sarbatoresc Pastele la tara la bunici si am intrat sa va urez multa liniste, caldura si pace in suflet si sa sarbatoriti alaturi de cei dragi cu placere.
Sa mancati cozonacii, pasca si ce ati mai pregatit/primit cu placere
Sa nu oferiti surprize cu bebeii, decat dupa Paste
Eu ma apuc sa torn repede in tava o praji cu mere, ca se face repede
Va pup si aveti grija de voi
Deea 31+ cu fara nume
Andra_C spune:
Buna dimineata! Fetelor cu sarcini aproape de termen, voua v-au aparut vergeturi?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
miha81 spune:
Buna dimineata!!! Eu de abia m-am trezit pentru Bianca e la socrii de aseara si am dormit mai multicel astazi. Ea pleaca foarte rar in deplasare si aseara am dormit foarte tarziu pentru ca nu sunt nici eu obisnuita sa nu o stiu acasa.
Joana esti in regula? Cum ai dormit?
Andra, vergeturi? Da!!! Multe pe burtica si mai am si de la Bianca, beau foarte multa apa, ma dau cu ulei de masline in fiecare seara...asta-i gena cred. Sper ca dupa alaptat sa nu ramana si pe sani ca prima data...
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 32 saptamani cu PAUL FILIP
Andra_C spune:
Deea, Paste Fericit! Sa te simti bine la bunici
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra_C spune:
citat din mesajul lui miha81 Andra, vergeturi? Da!!! Multe pe burtica si mai am si de la Bianca, beau foarte multa apa, ma dau cu ulei de masline in fiecare seara...asta-i gena cred. Sper ca dupa alaptat sa nu ramana si pe sani ca prima data... |
Si eu am foarte multe de la prima sarcina si vad ca incep sa se formeze si acum cu toata hidratarea si uleiurile cu care ma dau Urate mai sunt!