Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
virgiL spune:
DIANA,da stiu ca m-ai emotionat,nu gluma!Vedeta noastra se tine de surprize pana la final!Sa va pazeasca Dzeu orice si oricum ar fi!Atunci sa inceapa distractia fetelor....!....scoatem motatele din dulap!
IOANA ,tu stai cuminte ,nu mai umbla pe drumuri...poate mai rezisti vreo saptamana!Si pune si tu o poza pe picasa,sa vedem burtoaca inainte sa scapi de ea!
Beau pt sanatatea noastra si a copiilor nostri.
ANDRA,da,apa de gura(clorhexidina din ea ) ingalbeneste dintii.Se chinuie astia sa scoata o apa care sa aiba si efectul scontat antimicrobian ,dar fara sa ingalbeneasca dintii(adica sa gaseasca concentratia optima).Da pasta de dinti parodontax ai probat-o?sa vezi si aia ce gustoasa e.....Dar e minunata pt situatiile in care ai sangerari gingivale.
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 14 zileeeeeee!
Anitta_O spune:
Buna seara, burtici! Imi place ca sunteti asa vorbarete si vesele, e misto de tot odiseea noastra!
Eu abia acum am apucat sa deschid calculatorul, toata ziua am furnicit, impreuna cu sotulache: oua rosii, 3 cozonaci, salata boeuf, chiftele, ciorba de gaina si piftie de curcan. Sunt cam obosita, dar sunt foarte multumita de noi.
Dienuta, ce putin mai ai, ma strange in spate... Abia astept sa facem cunostinta cu Mirciulica!
Fetelor, daca nu va simtiti rau nu cred ca un drum de 100 de km va doboara chiar asa de rau. Stiti ca eu pana acum 2 saptamani faceam cate 3500 de km lunar si nu mi-a fost rau. Dar e adevarat ca varsta sarcinii era mai mica. Ba si acum ma simt mult-mult mai bine in masina decat pe jos. Cand merg pe jos ma doare rau burta, in masina nu am nimic-nimicuta.
Deea, e normal sa avem pulsul mai mare in perioada asta. Pentru inima e un efort sa pompeze atata sange. Pulsul se poate duce pana la 120 de batai pe minut si chiar mai sus, mai ales in timpul eforturilor. Nici eu nu ma simt prea confortabil cand imi creste asa de mult pulsul, mai ales daca am si extrasistole. Ma sufoc si-mi vine sa tusesc, dar macar stiu cauza si asta ma linisteste.
Ellysor, m-am gandit atat de des la tine! Ma bucur asa de mult ca esti acasa si ca bb e bine in burtica!
Virgi, stiu ca esti o minunata, o sa intru si eu pe picasa sa vad pozele cu tine, ca-s curioasa-foc.
Am deschis televizorul, in seara asta de uitam la Romanii au talent.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 31+
ionelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Burticute luminate care mai scrieti pe forum si de pe tel. Deci vreau sa fac si eu lucrul acesra insa va jur ca ma holbez de cateva ore bune ba la tel ba la calc si nu stiu sa ma conectez. Sa va explic: eu vreau sa adaug forumul prin rss (reader- adica) sa vad automat cand se scrie cate ceva nou, insa cand adaug rss ul imi apar cu totul alte forumuri. Asta insemna ca noi nu avem rss? Voi cum faceti?Intrati direct la adresa de net? Sau aveti ceva program? Am iphone 3 si vreau sa am acces la forum usor pt cand o sa nasc:))))) Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani + AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!! |
Eu ma mai conectez si de pe iphone, chiar acum scriu de pe telefon, dar eu intru direct in browser si dau refresh. Nu stiu despre ce vorbesti tu acolo, rss, dar daca gasesti o cale mai simpla de a accesa forumul si in timp real, please share
Ioana 35+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
Andra_C spune:
Diiiiiiiiiiiiiiiiiii, abia astept sa il cunosc pe inimos! Fii calma, nu intra in panica, va fi totul in ordine, vor sti doctorii ce e de facut Ce veste buna! Eu care ziceam ca Titi deschide lista fluturasilor de aprilie
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
joana2672001 spune:
Ionelu saru mana, insa tocmai asta vroaim sa evit, pana gasesc/incarca in browser ma apuca nervi si renunt :)))).
Hai sa va spun ca am o sticla de cola in casa:D. Au venit cu nu stiu ce promotie si am primit gratuit o sticla de 1 l. Eh de atunci - acum cateva ore- ma tot plimb pe langa ea si mai beau cate o gura. Eu nu am fost niciodata o amatoare de Cola/Pepsi insa acum va spun ca nu as mai pleca de langa ea:)))).
Aaaa si nu voi pleca din Buc, insa sotul a plecat in seara acesta acasa la parinti sa aduca bunatati si vine maine. Deci daca nasc in seara asta, nasc fara sot :))) si fara priteni - absolut toata lumea este plecata din Bucuresti=))) Acum sa speram ca Cristian nu vrea sa ne cunosca fix in seara asta, desi sincer nu cred , insa e si amuanta situatia daca ma gandesc:)))
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
elena_gd spune:
Andra ca bine spui...oare Titi si Tzuky mai sunt 2 in 1 ca nu au mai scris?
Diana m-au apucat emotiile cand spui ca vineeee inimosul odiseei.
Eu am inceput sa ma obisnuiesc cu bebster la burtica, de nu-mi vine sa cred ca in 2 luni nu o sa mai fie la cutiuta.
Elena 31+ cu Bebster AMR 8+
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Ionelu saru mana, insa tocmai asta vroaim sa evit, pana gasesc/incarca in browser ma apuca nervi si renunt :)))). Hai sa va spun ca am o sticla de cola in casa:D. Au venit cu nu stiu ce promotie si am primit gratuit o sticla de 1 l. Eh de atunci - acum cateva ore- ma tot plimb pe langa ea si mai beau cate o gura. Eu nu am fost niciodata o amatoare de Cola/Pepsi insa acum va spun ca nu as mai pleca de langa ea:)))). Aaaa si nu voi pleca din Buc, insa sotul a plecat in seara acesta acasa la parinti sa aduca bunatati si vine maine. Deci daca nasc in seara asta, nasc fara sot :))) si fara priteni - absolut toata lumea este plecata din Bucuresti=))) Acum sa speram ca Cristian nu vrea sa ne cunosca fix in seara asta, desi sincer nu cred , insa e si amuanta situatia daca ma gandesc:))) Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani + AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!! |
O gura de cola n-o fi foc acum
Daca nasti, vin eu cu tine!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
BelissimaEva spune:
Mama miaaaaaa ce citesc eu pe forum!!!!!
Dienutzaaa, m-am umplut de emotie la ce veste minunata ai putut sa ne dai azi in Vinerea Mare!!!
Dont panic, dont panic .. ZENNNNNNNNNNNNNNNNNN si totul va fi MINUNATTTTT!
Mor de nerabdare sa il intalnim pe Inimosul Odiseei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
BelissimaEva spune:
Joano, vin si eu cu tine daca te apuca nasterea ! Lasa numarul de tel in PM si ne postam burtoasele
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +