Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Adevarat a inviat!
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi, si cu bebeii sanatosi in brate in curand!
Bytzza iti urez La Multi Ani!
Eva, e trecuta de 50 matusa, dar a fost si este o frumoasa si o cocheta.
Elly felicitari pentru cele 37 de sapt, Babyboom e la termen, uraaa!
Aever si eu am pus tot pe masa si-l astept pe sot sa ciocnim un ou...decolorat.

Elena 31+ cu Bebster AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Adevarat ca a-nviat! Va urez o zi linistita, plina de caldura si iubire alaturi de cei dragi voua.

Bytzza, la multi ani !

Elena, nici eu nu-s prea incantata de ouale mele dar sotul meu a zis ca-s cele mai autentice! Zici ca-s vopsite cu sange adevarat . Culoarea chiar asa e, de sange uscat. Iesisera perfect (cu foi de ceapa si sfecla rosie ca aici nu am de unde cumpara vopsea) pana la pasul cand am vrut sa le dau luciu. Uleiul de masline (singura grasime ce o aveam in casa) nu le-a placut deloc. S-au patat si decolorat si matifiat... Zici ca-s vopsite cu sange, dar acum 30 de ani.

Aever, nu par sa am nicio sansa cu generarea contractiilor. Eu si pana acum ma plimbam ore intregi - ieri am luat-o iar la picior, m-am si intors de la piata incarcata cu cateva kg bune, am si urcat scarile cu ele, toata ziua ieri am stat in picioare la bucatarie, am inceput sa mananc mancare picanta (pe care o ador dar am evitat-o), scortisoara, nu mai iau Magneziu si am si am revenit la vechile obiceiuri de mult uitate . Nicio contractie de niciun fel, nimic. Da' nimic. Azi avem in plan cel putin o plimbare de vreo 8 km si o baie fierbinte. Dar se pare ca inimosul meu nu vrea si pace. Colul pare sa fie totusi mai putin incapatanat, la control a zis ca a reusit sa strecoare doua degete prin el si a simtit capul copilului . M-a durut ca naiba, cred ca ea mi l-a deschis atunci dar apoi am fost perfect, nici macar nu am sangerat vreun pic. S-o fi inchis la loc .

Diana 36+ cu Mirciulica

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Adevrat a Inviat dragelor!

AEver esti o draguta:*

Elly , Diana cred ca saptamna viitoare puiimvostri omsa vada lumina zilei. Ooo Doamne ce putin mai este!!! Emotiile asa ma coplesesc cateodata!!!

Noi suntem bine, contractii nu prea, deci mai stam:D

Va pup si o duminica frumoasa

Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Adevarat a inviat! Sa aveti parte de sarbatori minunate!
Bytzza, la multi multi ani!

Fetelor, eu am fost in foc continuu si in picioare ieri toata ziua, fara nici 5 minute de pauza, de la 7 dimineata la 10 seara, am dormit o ora, am fost la Inviere si m-am culcat la loc la 3, iar la 6.30 am fost in picioare, trezita de Ilinca! A fost insa o trezire frumoasa..mi-a dat un ditamai pupic cu sunet pe gura si mi-a zis "Papa"- ii era foame micutei!

Azi clar nu mai fac nimic, profit si eu de unica mea zi de Pasti, maine ma intorc la munca si dupa-masa am controlul de rutina la dr.

Bebelina mea e o super dulce, super activa, nu ma doare nimic in afara de gat ( am dormit acum 2 nopti cu spatele gol si cu caldura oprita din greseala)..si am incercat gargara cu sare, stiu ca e the best, dar imi vine sa vomit imediat, nu pot nicicum s-o fac!

Va pupacesc dulce si ne mai auzim!-

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

Adevarat a inviat!!!!
Paste fericit !! sa aveti parte de o Saptamana Luminata si linistita in familie!! de preferat fara tunete si fulgere
mmamita e tare dulce fetita ta
eu azi am dormit mult , cred ca-i si din cauza vremii urate si nu am apucat sa merg un pic la biserica cum mi-am propus, caci azi noapte am fost singura, al meu fiind de tura la munca... asta e, la anu
azi sunt un pic confuza ca nu am pofta de nimic si nici nu prea imi e foame...
mi-am schimbat iar semnatura si poza ca m-am indragostit de bebelus

Anca 32+ (7 luni +)cu AMR 7+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Hristos a Inviat dragele mele burticute,
Sper ca aveti o zi minunata, plina de liniste si lumina iar bebeii din burtica nu va dau prea multe batai de cap, contractii, dureri
Si noi am dormitat azi, mai toata ziua pentru ca este o vreme groaznica..nici o sansa sa iesim la o plimbare!
Aseara eram croiti sa nu mergem la biserica sa luam lumina pentru ca plouase toata ziua, dar cum la ora 23:00 se oprise, am zis sa facem o incercare! Si uite cum la 23:50 intr-o imbulzeala de toata frumusetea s-a pus o ploaie torentiala iar noi eram fara umbrela!
Am ajuns acasa ciuciulete, ca niste curci plouate dar sincer mie mi-a placut pentru ca a fost ca o spalare a pacatelor, mai ales ca nu m-am spovedit
Diana, cu doua degete a simtit capul piciului??
Omggg noi am facut sex fara nici o jena pana acum o sapt dar nici prin gand nu imi trecea ca sarcina poate fi atit de joasa
Oricum , se pare ca Mirciulica nu vrea afara heh ? Pai unde-i mai bine decat in burtica mamei ?
Adevarat a Inviat, Elly si Virgi
Sper ca imi este iertata intarzierea dar LA MULTI ANI Gabitza !!
Sa fii iubita si fericita si sa te bucuri de minunea care va apare in viata voastra curand

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +

AMR 5 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!! PASTE FERICIT, SA AVETI O SARBATOARE PLINA DE LUMINA SI FERICIRE!
Un Paste plin de vesti bune,Diana si Elly mai aveti un pic aproape ca a venit iepurasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Cori, Ilinca e o scumpa de nu am cuvinte. Nu pot sa-mi imaginez viata cu inimosul peste 1-2 ani cand o sa inceapa sa interactioneze si sa aiba personalitate si dorinte si manifestari de afectiune.

Eva, doctorita a fortat lucrurile. Stai linistita ca piticul nu simte nimic in timpul sexului atata timp cat tu te simti confortabil, ca sa ajunga la el trebuie sa treaca de col ceea ce nu cred ca se intampla fara "stirea" ta. Sexul e recomanat pentru ca lichidul seminal contine ceva substanta care inmoaie colul si pentru ca orgasmul tau poate atat sa dilate colul cat si sa genereze contractii.

No azi am facut si o plimbare de vreo 4 ore - in afara de un pic de durere de spate nu vad nicio schimbare. Dar macar bagajul mi-e gata.

Diana 36+ cu Mirciulica

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetelor,

Am reusit sa incarc si eu citeva pozici. Sunt un pic amestecate, dar in principiu contin pozici de la redecorarea camerei baietilor, baby shower si sedinta foto cu burtica si iubitul meu baietel, Bryce.
Va pupic dulce si sa aveti o saptamina minunata,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 36+

http://family.webshots.com/photo/2304705780104756238eEzbUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Vad ca v-ati distrat de Pastele asta! Si cred ca fetele care n-au scris nimic s-au distrat si mai si in calatoriile lor. Abia astept sa ne povesteasca ce-au facut.

Noi n-am fost la biserica, nici la Inviere nici ieri. Eu ma simt cam obosita si nu prea imi place sa stau mult in picioare. Ieri a fost zi de odihna, n-am muncit nimic, doar am mancat(din nou cam mult), ne-am uitat la filme, am dormit si mai dup-amiaza ne-am vazut cu niste prieteni. M-am plimbat un pic prin parc si desi era innorat, vremea era totusi placuta si aerul minunat de proaspat.

Aseara din pacate am descoperit ceva care nu mi-a placut deloc...incep sa fac niste vergeturi pe fund. Asa, destul de discrete si jur ca acu 2 zile nu erau ca am verificat. Le dau in cap cu crema acum, sper sa nu se extinda si ce a aparut sa se estompeze. In plus am un ochi inflamat, ustura un pic dar nu foarte rau insa e tare rosu. Ar trebui sa-mi iau ceva pentru el, inca nu m-am hotarat ce ca la toate e cu precautie in sarcina. Aveti vreo idee?

Andreea, 31+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput