firma mobilier serioasa si de calitate

firma mobilier serioasa si de calitate | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

buna ziua
vrem sa facem camera baiatului si inca cateva piese de mobilier prin casa si ne trebuie o firma serioasa si care sa lucreze bine,acum ani am patit-o cu mobila si acum nu vrem sa trecem iar prin asa ceva

m-am gandit ca poate pe aici este cineva care si-a facut de curand mobila si ne poate recomanda si noua

va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns made_in_ro spune:

Buna. Eu mi-am facut mobila ( dormitor copii, sufragerie si bucatarie) cu aceasta firma si am fost foarte multumita si de pret si de calitate.
http://www.proiectaremobila-mobilier.ro/
Sper sa nu se considere reclama. Sa stii ca toate pozele de pe site sunt poze facute mobilierului realizat de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Noi am luat mobila baiatului din home design mall sau daca nu din cladirea de langa(sper sa nu confund ,insa stiu ca sunt doua complexuri de mobila, fff aproape unul de celalat). Siteul vad ca nu il mai au insa am vazut ca pe mobila scrie Faktum si e din Germania. Suntem f multumiti de ea, este colorata vesel si linistiti putem sa o pastram pana spre 12-13 ani. Stiu ca in acel complex erau montate mai multe modele , si imi amintesc unul placut - cavaler arthur. Aveau patuturi de bebelusi transformabile, dar noi am cumparat separat.
Si eu am luat teapa cu mobila la comanda
Si m-am lecuit- am facut doar bucataria, in rest numai vazut-placut-cumparat . Cand e expusa o vezi,iti place /nu-ti place, deschizi sertare, vezi finisari, combinatii de culori, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

va multumesc
GOGOSEL o sa merg si pana acolo sa vad ce au,nu am mai fost de mult

deci eu chiar sunt patita am facut o mobila pe comanda si dupa cateva luni au inceput sa cada sertarele,etc,caut ceva din recomandare,daca este sa mai fac pe comanda

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna.
Acum 2 ani ne-am si noi cautam o firma pt mobila de bucatarie (de fapt o bucatarie amenajata intr-un balcon semicerc). Dupa ce am facut schite cu fiecare corp in parte (dimensiuni, cerinte etc) am batut din usa in usa la diversi producatori (excluzandu-l pe potentialul "nea Gica", omul care face mobila la el in garaj). Asa ca am lasat schitele noastre la staer, antares (parca), norvinia si altii cam de calibrul lor (pretentia noastra era sa fie bine finisata - cant abs si pal de calitate - taieturile palului sa nu fie zgrunturoase (adica sa aiba scule de taiat ca lumea) si sa inteleaga exact ceea ce vreau de la el (nu era loc de creatie, spatiul era extrem de limitat si deja il gandisem eu cu toate dimensiunile, nu aveam nevoie de fantezia lor). Maretele firme mi-au dat niste scoruri de-ti sarea palaria si aveau niste dulapuri la dimensiuni tip in care trebuia sa te incadrezi. Asa ca absolut intamplator si fara nici o recomandare l-am gasit pe un nene la un depozit de pal din Rahova (si aici e o intreaga poveste, eu vroiam neaparat un anumit model de thermopal, pe site-le termopalului apareau 2 importatori pt Ro, unul Forest trading (care evident ca nu avea, nu cunostea si nici nu-l interesa palul in dungulite care ma interesa pe mine) si altul din Brasov (parca) care mi-a spus ca-mi aduce orice vreau. L-am intrebat daca nu-mi poate recomanda vreun client de-al lui din Buc si asa am ajuns la firma cu pricina, care firma nu zici ca-i mare lucru (un depozit de pal ca oricare altul) dar care are in spate masini de taiat si de cantuit ca lumea + un nene care se ocupa de mic mobilier fara mari pretentii dar foarte pe faza, dl. Victor. Totul a iesit cum am dorit, la un pret bun si cu o calitate a materialului pe care de la altii n-as fi avut-o.ii cheama Riky dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

si noi am facut mobila de bucatarie la nenea Victor :-) cu palul care la Komandor ne-ar fi costat dublu (acela cu stratii)si suntem multumiti, am mai facut si un dressing cu usi din oglinda, tot asa la jumatate de pret fata de komandor, dar pe designul care l-am creat cu proiectantii lor :-) Mobila foarte bine lucrata, canturile abs, masa de bucatarie din acelasi blat ca si cel de la mobila, jolly, scurgator, tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

pai si nu ne vindeti si noua pontul unde il gasim pe nea Victor? mai exact unde in Rahova?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Mirela, mimsi a zis "Riky dani".
Eu mi-as dori o poza mica-mica, macar, cu realizarile lui nenea Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Revin. am fost tentata sa trec site-ul lor dar m-am gandit ca poate se considera reclama, asa ca am dat numele firmei pt ca la o cautare simpla pe google se ajunge la site. Va dau PM cu coordonatele. Pt poze - daca imi dati mailul va trimit, numai ca in cazul meu pozele nu sunt relevante, relevant este faptul ca mi-a facut exact dupa dimensiunile mele, fara greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am facut mobila din camera fetelor si biblioteca la Sipro http://sipro.ro/ sunt ceva ani de atunci dar sunt foarte multumita, designul facut de arhitecta lor, arata bine, a rezistat foarte bine cu exceptia unui sertar pe care s-au urcat fetele (pe sertarul deschis ca sa ajunga la raftul de sus).

Mergi la inceput