Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Buna fetele!
Azi am fost sa imi vad bobuletul,am fost foarte emotionata,are ritm cardiac si e asa de mic dar,exista si un dar dr. la care am fost nu mi-a dat nimic,nici acid folic,nici vitamine nici ceva care sa imi sustina sarcina in conditiile in care am avut o sarcina oprita din evolutie,m-a reprogramat pe 31 mai si mi-a zis ca pana la 12 saptamanii se poate intampla orice.Am fost si la dr. de familie, mi-a dat poza cu bobutul si m-a intrebat de ce mi-a dat atat de putine analize dr.ginecolog,ca trebuia sa imi de-a analize sa vada daca nu am trombofilie si multe altele.Ca daca am pierdut o sarcina nu mai trebuie sa mai pierd inca una.Acum sunt ametita,nu stiu cum sa procedez,sa imi schimb medicul?Nici macar ce trebuie sa iau cand am dureri nu mi-a spus.Voi luati vitamine?Sunt eu prea pretentioasa?

bobocel_07 5+

Mergi la inceput

Si inca ceva,DNP este acum 10.12.2012

bobocel_07 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu as schimba medicul ..urgent..as alege unul recomandat de cineva in care am incredere si sa fie neaparat unul care comunica cu pacientul..care nu te lasa sa pleci cu si mai multe intrebari si frici ...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

1000% de acord cu Alexa!Schimba-ti doctorul, ra-pid, iubita!!
CUM e posibil ca un medic gineolog(obstetrician) sa aiba un astfel de comentariu?? ar trebui sa vina sa practice in Canada, ca pentru aici e perfect, aici "pana la 12 luni lasam natura sa isi faca treaba", eu numai cu FIV-ul am avut norocul sa ma urmareasca, altfel primisem primul RDV pe 1 mai!

Ce daca ai avut o sarcina pierduta? a fost si a trecut!acum are sa fie bine, organismul are capacitatea de a se reface rapid!

Ce tampit de dr, chiar m-a(m) enervat!

TE ROG schimba-l!! urgent!O inteleg pe biata dr ca nu i-a inteles reactia si lipsa de analize....bleah! pleaca de la el si NU te mai uita in urma!Va fi foarte bine bebele tau, du-l pe mana unui medic adevarat!

8 sapt +

Mergi la inceput

Bobocel, tot eu, ca nu mi-a trecut: ma intreb cam cat ar fi vrut el sa fie samburasul la numa' 5 saptamani? cat o minge de fotbal???

In loc sa te incurajeze si sa fie incantat ca are activitate cardiaca (ceea ce spune clar ca bebele isi vede de cresterea lui, cumintel)...el ce face?? hmmmmm

Un tampit, clar! lasa-l!bye bye si nu te mai duce pe acolo..Sunt multi medici competenti la care te poti duce fara probleme, aici e si un site cu medici la care sa te duci, plus ca fetele vorbesc mereu despre medicii buni..Si-gur gasesti!Si fruntea sus, nu te mai speria, are sa fie bine! Vad ca fetele pentru dureri iau, de regula, no spa, dar stai cuminte si asteapta sa ti se recomande.sper ca acidul folic e pe lista ta zilnica, chiar daca nu iei vitamine (inca).Asta nu trebuie sa lipseasca, ok?

8 sapt +

Mergi la inceput

Si daca va si zic despre cine este nu o sa ma credeti,si nu e prima oara cand se poarta asa.Cand am fost sa imi fac o serie de analize ca sa fiu linistita si impacata ca nu am nimic si ca nu mai exista riscul sa pierd urmatoarea sarcina,ca vroiam sa ma apuc de bebe mi-a spus in fata fara nici un ocolis ca el nu are ce analize sa imi dea.Si am fost la medicul de familie si mi le-am facut.Si au fost ceva analize de facut.Dar asta este,acum eu si sotul sunam pe la cunostinte sa ne de-a numere de telefon si referinte despre mai multi doctori sa vedem pe cine alegem.

bobocel_07 6+

Mergi la inceput

Bubu acid folic iau de 3 luni, dar m-a mirat faptul ca nu mi-a spus sa iau,orice medic recomanda acid folic.Pe mine nici nu m-a intrebat si nici nu ma informat despre el,ca poate nu stiam.

bobocel_07 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Si eu sunt de parere ca trebuie schimbat...CLAR!
trebuie sa ai cu cine vorbi, nu sa pleci de acolo cu o mie de intrebari!
si la fel cum a zis si bubulina ar trebui sa iei acid folic, eu asa iau, iar intr-adevar pentru dureri no spa.
pune mana pe telefon si intreaba de un al medic. tu de unde esti? daca esti din bucuresti am si eu o prietena care a mers cu un medic de acolo si era foarte multumita.spune-mi daca e sa o intreb.
te pupic!

Mica 5+

Mergi la inceput

Mica, exact pentru asta m-am intors si eu, sa vad de unde e Bobocel, dar am vazut Ro-Ro si nu m-am lamurit.

Bobo,te rog spune-le fetelor unde te gasesc, ca te reorienteze si vorba unei prietene de-a mea: doctorul ala sa te stearga de praf! Nici nu merita sa te mai duci sa ii spui ca NU il mai vrei!

pup fata

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Bobocel.. si eu sunt de acord cu fetele!!! Pleaca!!! sunt atatia medici!!
Io am ajuns sa ma tratez singura si doar sa ii intreb pe ei daca e bine sau nu :)))) atat de multe am citit de anul trecut de cand am pierdut si eu prima mea sarcina incat acum sunt toba de ginecologie :)). Io cand am ramas, am luat singura la initiativa mea utrogestan ca stiam ca rau nu face, din contra, vitamine iau din preconceptie la recomandarea medicului hematolog care mi-a zis clar ca ar trebui sa le ia orice femeie de peste 25 de ani care isi doreste copii pt ca sunt ff indicate (nu orice vitamina, ci complexul vit B, magne, Vit C, Acid folic si femibion 1 si prevebtiv aspenter pt ca am pierdut o sarcina si inca astept rezultatul analizelor de trombofilie pe care abia le-am facut tot la insistenta mea si cam atat). asadar eu le-am luat pe toate singurica si cand am ajuns la medci i-am zis ca le iau si am asteptat doar confirmarea lui..nu altceva..pt ca m-am saturat si eu de medici care presupun ca noi stim totul si nu ne zic nik! Asa o fi fost si al tau, o fi zis ca "las' ca stie ea de acid folic, nu tre' sa ii zic io" niste cretini!!!! si am fost la 3 medici diferiti de cand am ramas insarcinata special pt mai multe pareri pana sa ma stabilesc la ultima!. Si majoritatea erau aerieni si culmea medici de prestanta si cunoscuti!... si nu imi recomandau nik...dar la final la usa, cand ii intrebam daca e bine ce iau: "aa daa f bine, ia incontinuare!" deci mai zi ceva!

8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput