Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Mica26 spune:
Buna ziua tuturor!
Macarie, felicitari pentru inimioara! sa dea Dumnezeu sa fie sanatos/sanatoasa! Abia astept si eu peste doua saptamani sa vad cum e!
Deny UM 14.03.2012,iar DPN 16.12.2012, data nasterii 30.04.1987.
Va pupic pe toate! Deocamdata trebuie sa mai citesc din urma ca sa va cunosc mai bine si care si cum e.
Mica 5+
kriss79 spune:
Hristos a Inviat!
Nu am mai reusit sa intru pe aici din diverse motive, insa mai ales ca m-a necajit tare sinuzita inainte de Paste.Iar in prima zi de Paste fetita a facut otita cu febra foarte mare, asa ca la noi de sarbatori s-a bolit.Am reusit sa ajung joi la eco, sarcina e mai mica cu 4 zile decat dupa u.m. si a trebuit sa imi faca endovaginala ca sa se vada si inimioara. Mi-a dat setul de analize si voi merge din nou la 9 sapt. EU ca si la prima sarcina nu am niciun simptom, doar oboseala e mai evidenta acum.Inca nu i-am spus fetitei mele de bb,insa am tatonat terenul cu cateva sapt in urma si mi-a zis ca i-ar placea.
Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare tuturor!
Mai este cineva din Iasi?
Si daca mai completeaza cineva lista data nasterii mele e 15.10.1979.multumesc.
<hr noshade size="1" />
Cristina, 7+ si mamica de Alessia Stefana
iulissa spune:
Hristos a inviat !
Sunt si eu o viitoare mamica din Iasi, cu o sarcina de aproape 6 saptamani dupa ultimul ecograf.
UM 05.03.2012
DPN 10.12.2012
Va salut pe toate si sper sa avem cu copii sanatosi, frumosi si binecuvantati.
andie_n spune:
Bine ai venit, Iulissa! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston
andie_n spune:
Daca mai updatati lista de date de nastere, adaugati-ma si pe mine, 5.03.1982. Multumesc!
Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe
Camitu spune:
Maimi de 2 multumesc pentru lamuriri.Am zis ca nu ma mai gandesc.Sunt la a doua sarcina dar la prima nu stiam de problemele genetice si am trecut prin sarcina ca o floricica.Sunt optimista si sper ca si acum va fi la fel.
Bine ati venit : Laura si Iulissa.Sa aveti sarcini usoare si sper s ava simtit bine in grupul nostru plin de minuni!
CAMITU 9+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
douradoudou spune:
la mine UM si singura de fapt a fost [pe 14.02...DPN nu stiu inca, vad cand merg la doctor...eu oricum ovulam si fara menstruatie, cred ca din cauza alaptatului..asa ca la mine nu e sigur..doar la eco o sa vad
DN: 23.09.1985
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
irilac31 spune:
Dragelor, sunteti tare dragute, multumesc de primire. Datele mele le voi da dupa ce merg la eco deoarece inca nu am toate " coordonatele". Ziua punctiei/ ovulatiei a fost in 28.03 DPN inca nu-l stiu....mai intai sa vedem cati sunt
Mica26...vad ca suntem cam apropiate la varsta sarcinii, tu ai ceva simptome?
Fetele cu sarcini mai avansate...ar trebui in perioada asta sa simt ceva diferit? Pe mine chiar ma ingrijoreaza ca n-am nimic, nu durere, nu greata nu presiune in nimic nimic. Nu mai am rabdare pana la eco, macar sa vad ca e totul bine. Parca as vrea sa ma mai intepe macar 1 data/zi...sa stiu ca e ceva acolo
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Mami_de2 spune:
Data nasterii mele: 4.12.1983. Sunt fericita ca stiu ca pana voi face 29 de ani la iarna voi primi cel mai frumos cadou din viata mea:X
8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;
iulissa spune:
Multumesc pentru primire dragele mele!
Vad ca deja sunt notata si la caiet pe prima pagina, Ura!!!
Eu ma lupt de zor cu greturile si din cand in cand si crampe prin burtica si ma gandesc cu drag ca saptamana viitoare merg sa ascult inimioara odorasului la dna dr. Blidaru Iolanda pe care o iubesc si o ador ca a facut posibil acest mic odor.
Va pup pe toate!