Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Carstea suntem onorati insa Gaza a dat.. Matilda de Tala e deja logodnica lui

Gaza s-a nascut cu 3200 si eu ala il consider momentul 0. Acum, la o luna (maine) are 4kg - de asta i-am tot dat bibe, sa ia bine in greutate. Mie pediatra mi-a zis ca e ok sa ia ~ 200gr/saptamana si de acum asta urmaresc (dandu-i numai san).

Eu pofte nu prea am, dar mi-e foame si sete - de orice. Nu tin cura inca. Inainte de Paste mai aveam de dat jos 11kg..acu' nu stiu dc nu s-a mai pus ceva zilele astea.. Ca si la Gaza, nu mai vreau sa ma cantaresc zilnic ca innebunesc. O data pe sapt e suficient ..
Insa astept cu nerabdare sa fac 6sapt de la anstere si sa merg la sala. Am inteles ca ar fi una la care te duci cu bebele si faceti impreuna.. o sa caut pe net sa vad daca o gasesc.

Meg, cand te mai prind prin parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

felicitari Sovi, bine ai venit bb Iustin.
amy, 320ml??? wow. eu cand scoteam 70ml mi se parea super mult. deci.. nu incape comparatie
marci, succes!
dana, pupam Gaza si mami de Gaza
tala, pup David si Matilda
carstea, alexia mea a luat 600g de cand am venit acasa. noi nu am luat cantar, in ideea sa nu fac o obsesie din asta. vedem luna a 2a. initial m-am suparat ca mi s-a parut putin, dar apoi am inteles ca fiecare copil creste in ritmul lui.
nu am apucat sa vad inca pozicile noi... dar recuperam
ma retrag, sunt in depresii..

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 53

Mergi la inceput