LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 21
AlexAndra_81 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus MICSUNICA ![]() Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si cocheta !! Gianina, o ploaie de pupici si pt tine, sa aveti o zi minunata ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La multi ani si de la noi !!!!!

Amalia
AlexAndra_81 spune:
Neata! Vin si eu la cafea, ca eu nici post, nici spovedit.....
Eu azi stau acasa, acum astept sa fiarba ouale sa ne apucam de vopsit
ca ieri n-am mai apucat. Dupa ma pregatesc sa fac si eu pascute, si cu asta termin pregatirile de Paste
si putem iesi linistite la plimbare in parc
Maine m-am programat la unghii si coafat, asa ca o bifez si pe asta ![]()
Dodo, frumoasa palariuta si modela 

Gaza, si eu simt ca am fetita mare si-s tare mandra de ea 
Floric, eu inca aplaud ![]()
Ina, frumoasa zi ati avut ieri
Deni si Pisigri spor la miel ![]()
fetele care sunt in pasa buna
Novus, dar ce harnicuta ai fost si tu ieri 
Anaan, uitai sa te felicit dna doctor 
Amalia
Anaan spune:
Buna dimineata!
E o vreme asa de frumoasa, de-mi vine sa ma mut in parc!
Gaza, stai linistita, nu cred ca este cineva pe aici care sa considere laudele aduse Gazulinei drept unele nejustificate. Sentimentul pe care tu l-ai descris il traim toate: imi place tare mult varsta asta a copiilor nostri si ma bucur de farmecul ei clipa de clipa, sperand ca toate mamele fac la fel, nu doar cele de pe forumul nostru.
Prajitura mi-a iesit
. Eu nu tin post si nici nu ma spovedesc din convingerea, pe care au formulat-o si alte fete
, ca ar trebui sa ma defineasca faptele si gandurile mele din fiecare zi, nu niste restrictii pe care mi le impun intr-un anumit context. Nu neg insa ca, pentru unii oameni, aceste practici aduc o stare de purificare, ce-i face sa fie cu adevarat mai buni.
Anaan spune:
Floric, aplauze furtunoase!(Off topic: fetelor mai de varsta mea, va mai aduceti aminte cand erau redate lucrarile congresului X, Y sau Z prin ziarele comuniste si, dupa fiecare cuvantare/fragment de cuvantare a conducatorului iubit
se preciza: aplauze furtunoase. Floric, off topicul nu inseamna ca-ti ironizez eforturile,dimpotriva le apreciez, dar asta mi-a venit in minte...ce ti-e si cu memoria asta!)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Prajitura mi-a iesit . |
Asteptam reteta si degustarea desigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Novus, uite asta e reteta, foarte simpla si cu poze, ca eu de-astea caut
: http://savalaura.blogspot.com/2010/09/prajitura-greceasca-cu-sirop-din-foi-de.html Prajitura e racoritoare, noua ne place foarte mult(eu o fac cu sirop de lamaie). Cat despre degustat, haideti ca va astept!
Dodo-pui spune:
mandra mea e ragusita spre mutenie....si asa se necajeste caci cu greu am convins-o sa numai tipe caci isi va pierde de tot glasul.Aseara a facut si o alergie(cred eu ca a fost)...astept pe Mada sa ma lamureasca a inceput pe articulatii la glezne apoi s-a ridicat pe picioare ;apoi la maini tot cu articulatii pana aproape de umeri.Arata de parca era "urzicata" am data cu o lotiune mentolata ,mixtura de mentol si oxid de zinc si 2,5ml de claritine si incet incet nu au mai aparut.Pe corp nu a fost deloc...
.Dimineata a disparut de tot in schimb e f ragusita.Si din ce-mi amintesc si aceasta laringita poate fi semn al unor alergii.
Mada de aceea te deranjasem
...cand poti,daca poti din ce ti-am scris ...lamureste-ma.pls
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Salutam! Eu is in urbea Gura Humorului. M. a avut niste probleme si vine maine, asa ca azi am calatorit singura cu piticul - o premiera pt mine, 7 h de tren si o valiza cat mine. Dar s-au gasit domni simpatici care sa mi-o urce/coboare din tren |
Salutam urbea!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
| citat din mesajul lui inapreda *** Floric, mi-s rosii miinile de la atita aplaudat! Multumita? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Multumesc, multumesc.

Bisul il voi avea joi, cand voi executa 2 bucati pentru Pastele Blajinilor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui mandra mea e ragusita spre mutenie....si asa se necajeste caci cu greu am convins-o sa numai tipe caci isi va pierde de tot glasul.Aseara a facut si o alergie(cred eu ca a fost)...astept pe Mada sa ma lamureasca a inceput pe articulatii la glezne apoi s-a ridicat pe picioare ;apoi la maini tot cu articulatii pana aproape de umeri.Arata de parca era "urzicata" am data cu o lotiune mentolata ,mixtura de mentol si oxid de zinc si 2,5ml de claritine si incet incet nu au mai aparut.Pe corp nu a fost deloc... .Dimineata a disparut de tot in schimb e f ragusita.Si din ce-mi amintesc si aceasta laringita poate fi semn al unor alergii.Mada de aceea te deranjasem |
Dodo, imi pare rau, dar asa pe descriere nu pot sa te "lamuresc", cel mai bine ar fi sa fie vazuta de un doctor, e drept ca acum nu mai gasesti decat medicul de garda, si ala amarat ca in loc sa-si termine pregatirile de Paste, a cazut magareatza pe el....

Persoanele de fata NU se exclud!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute