Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Neatza burtici, dau si eu un fresh sau o cana de lapte cu cereale
Noi raportam o noapte linistita, acum stam cu picioarele in sus si asteptam totul la nas Multumesc tuturor pentru grija o sa stam linistite, promitem... trebuie neaparat sa ajungem pana pe 1.05

aever, referitor la protectiile alea impermeabile, eu am luat preventiv de la Ikea (sunt 30 RON parca). Nu o sa pun initial, dar daca vad ca pitica e mai pisacioasa decat tine Pampersul, o voi pune, pt ca salteaua e greu de curatat dupa aia.
Si eu am termometru din ala de baie de la Bertoni, in forma de fluturas Al meu e portocaliu cu roz.

Am schimbat si semnatura, pt ca azi am implinit 35 saptamani

Pupici si va rog eu mult, linistiti-va cu trebaluitul excesiv. Mai avem atat de putin...

Ioana 35+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neazta,

am fost si noi ieri la morfo III si totul e bine, caputul bine, inimioara bine, e crescuta frumos si are aprox 1700 g, dr o aproximeaza tot la 3200-3400 daca continua la fel cresterea.
Sa si intors printzesa asa ca totul merge pe calea cea buna.

Mi-a luat si cultura din col si sa duc si o urocultura sa vedem daca imi mai iese steptococul B.

Am vorbit un pic si despre nastere, am bravat eu tot de naturala fara medicatie si a zis ca facem cum vreau desi avea o privire de "las ca te vad eu atunci". Mi-a zis ca nasterea naturala pura merge cel mai repede caci medicatiile o prelungesc in medie cu 2 ore. I-am repetat ca il voi suna la orice ora si mi-a raspuns printr-un zambet. Mi-a confirmat ca nu pleca nicaieri decat saptamana viitoare lipseste, asa ca m-am linistit.

Col lung, inchis 38 mm.

Sa o tin tot asa pana la termen.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna mamici

distram si obosim picii cu colacei de inot pt bebelusi

sarcini usoare si sarbatori Pascale frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mai burtici harnicute!
Eu n-am mai scris demuuuuult tare, dar va citesc cat de mult pot, am icnercat sa tin pasul cu voi, cred ca am pirdut un capitol, dar acum sunt la zi. Azi sunt acasa ca sunt racitura rau, asa ca am timp sa si scriu, iupiei!
Noi suntem bine, avem morfofetala saptmana viitoare, vedem atunci concret cum stau lucrurile. Singura chestie enervanta e ca am racit, am avut nopate de cosmar acum 2 nopti, febra si frisoane de stateam cu pijama+hanorac+2 pleduri pe mine si eram inghetata bocna. MI-am facut ieri o hemoleucograma si analizele au iesit nasoale, de anitbiotic, mi-a prescris dr(ORL-ista) Zinnat, dar nu am de gand sa iau pana ce nu cer parerea dr ginecolog, plus ca maine dimineata vreau sa le repet sa vad daca sunt la fel de proaste si sunt mai ok. Daca sunt la fel de nasoale sau mai rau, atunci iau antibioticum si gata...

Elena, sangerarile nazale sunt absolut normale in sarcina, nu-ti fa probleme. Volumul de sange s-a dublat, e normal sa apara sangeraride ganul asta, nazale sau la gingii. Mie nu mi-a curs efectiv sange din nas, dar de f mule ori cand mi-am sters nasul au iesit cheaguri de sange, ceea ce nu se intampla inainte de sarcina.
Andreea, e bine sa ai ceva protectie la saltea, cu tot cu pampers pe David l-am gasit de muuuuuuuuulte ori cu pipi pana la subrat..nush caum fac ei pipi, domle, sau ce fel de pampersi sunt astia, dar de multe ori au iesit produsele (si pipi si caca) pe=afara.
Blanca, ce de vesti bune :). Chiar iti faceai griji ca nu se intoarce bebelina, stie ea mai bine, hihi. Doamne ajuta sa nu mai iasa monstrul de streptococ la analize.

Nu-mi vine sa cred ca de mult v-ati apropiat unele din voi de linia de sosire...mai e asa putin! Peste o saptamana doua deja o sa inceapa sa curga cu bebici la noi, am niste emotii...
Va pupacesc, sa aveti o zi frumoasa si aveti grija cu treburile casnice...

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 30+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

O sa sun azi la dr sa o intreb ce si cum despre contractiile mele, multumesc de jumuleala si de incurajari. Cat despre spalatul pe jos, cred ca am o chestie masochista in mine, ma infuriasem pe husby si m-am apucat de treaba sa-mi sufoc adrenalina.
Elena, si mie imi curge zilnic sange din nas, inca de prin luna a doua. E normal, volumul de sange creste, vasele de sange din nas sunt supapele.
Iulia, ma bucur ca ai mai intrat pe aici, ziceai mai demult ca intri in prenatal la inceputul lui aprilie, sau ma insel? Sanatate multa! Daca vii pe acasa dupa ce nasti, poate ne intalnim cu bebelusii prin parc.
Blanca, ma bucur pentru vestile bune! Eu nu mai fac morfo de trim. 3, dr mea zice ca daca totul a fost ok la 22 de saptamani, ce se mai poate schimba la 32?... Nu mai stiu nimic despre insuficienta tricuspidiana a bebelinei, dar am mai citit informatii cum ca ar fi fiziologica daca nu e SD.
Aever, ma amuza ideea de perie de par pentru bebelusi, cand imi aduc aminte de M, avea 3 fire de par in varful capului, in spate aproape deloc. De la un an il tund acasa, cu masina de tuns, chiar aseara l-am aranjat, e foarte practica o masina de tuns.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza dragelor.

Raportez o noapte cat de cat oki, insa cu mukte contractii BH.

Vreau sa va spun ca am terminat bagajul de spital , am pus si ultimul costumas cel cu care il vom scoate din spital. Gata, totul este pregatit:D

Am facut si cateva poze la coltisorul lui, spun coltisor pt ca va sta cu noi in camera. Avem apartam cu 2 camere asa ca ne strangem:D

Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Multumesc ptr.cafeaAzi sunt binenu mai sunt suparata.
Azi am program de stat ,afara ploua si o sa stau toata ziua pe canapea la tv
IONELU stai cumintica in pat (eu iti zic tie ,ca si eu acelasi lucru trebuie sa il fac dar....)Si eu tot pana pe 1.05 vreau sa ajung 2in 1apoi sa faca ce vrea el.
ANITTA eu zic ca sunt foarte multe contractii intro zi,dar la cate faci tu prin casaEu noaptea am cateva dureroase ,cand ma intorc dar ziua mai nimic.
Azi soseste ELLY acasa daca imi amintesc bineasteptam vesti de la ea.
VIRGINIA pai te astept eu la masa de PasteMaine vopsim si noi oua sa vezi dezastru in bucatarie
burticile si ne mai auzim azi!

Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatza,
Elishor spera sa vina maine....inca nici ea nu stie concret..atata stie ca Pastele il va face acasa.I-a facut azi control la col si e totul ok.

Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata burtici.
Eu de felul meu nu sunt o persoana matinala, dar se pare ca bebita mea e. Suntem treze de la 6:00, dar eu dorm pe mine in continuare.
Asteropipan ce cosmar ai avut! Eu ieri eram in bucatarie si am simtit ceva ciudat si m-am speriat, crezand ca mi s-a rupt apa, dar de fapt transpirasem. Si eu tot pe 18 aprilie am ecografie. De-abia astept sa-mi vad bebita.
Vreau sa va intreb daca ati luat tratament pt candida in sarcina. Mie iar mi-a aparut si mi-a recomandat Canesten Gyn. L-am cumparat si nu prea am curaj sa il iau, mai ales ca nu mi s-a parut asa de eficient ultima data cand am luat. Of! M-am saturat de medicamente!
Fetelor, nu va mai suprasolicitati cu treburile casnice. Nici eu nu sunt multumita de curatenia pe care o face sotul meu, dar asta e! Ma gandesc ca cel mai important este sa fie mititica mea bine. Ganditi-va ca mai avem putin si e pacat sa avem probleme cand le putem evita.
Si eu am observat ca am contractii nedureroase mai dese si obosesc f tare atunci cand merg la cumparaturi. Si in continuare sunt tratata ca si cum nu as fi insarcinata.
Mmamita si Belissima m-am uitat pe Picasa si sunteti tare frumusele .

Alina cu bebelusa 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Deea multumesc pentru actualizarea in listuta! Am vazut ca ai trecut acolo Buzau. Eu sunt din Buzau dar sper din suflet sa nasc la Bucuresti , si sa nu ma ia pe drum... Cat despre semnatura trebuie sa citesc din urma ca parca ati mai explicat de curand cuiva cum sa o treaca ca nici eu nu stiu.
Andranasterea naturala la Medlife este 4700 ron(cazare in rezerva single ca in dbla era 4000ron) iar stem 4300ron apoi pana la 18 ani 85 euro/an. Parca tu spuneai de un concert in august, nu? Ei bine nici nu se pune problema. Pe Bianca am alaptat-o 1 an si 2 luni timp in care m-a terorizat cu laptele, fie zi sau noapte. Adica eu in acel timp nu m-am dus intr-un club, la vreo nunta si nici macar la botezul ei nu am stat pana la sfarsit. Stiu ca e bine sa alaptezi dar nu stiu daca o sa mai ma tina nervii si bebe2 sa fie atat de dependent de mine. Am incercat sa ma mulg si sa-i dea cineva din biberon dar nimic! Asa ca concertul ar fi un vis prea frumos pentru mine!
Belissima dar vata energie aveti! Eu sunt toata ziua obosita pentru ca noaptea nu ma pot odihni cum trebuie si in afara de mancare si spalat un vas nu fac nimic! Bine, e drept si ca are cine sa le faca...
Asparagus, Blanca felicitari pentru rezultate!
Ionelu te rog sa stai linistita ca bebe sa mai stea putin la caldurica!
Anitta eu de mult iti spun ca ar trebui sa iti cauti pe cineva care sa te ajute la curatenie! Ai mare grija, daca nu de tine macar de printesa ta!

pozeBianca

Mergi la inceput