Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
titi143 spune:
Buna fetelor. Am reusit sa va citesc putin ca Edi e la mama si sunt putin mai libera.
Noi inca suntem in renovari si nu cred ca o sa terminam de pasti. Sunt satula si stresata ca nu terminam pe cand vine bebe. Eu m-am apucat de spalat hainele lui bebe si apoi le calc. Macar incet incet sa ma pregatesc si eu. Bagajul inca nu l-am facut, dar vreau sa il fac zilele acestea.
Si eu m-am trezit la 5 si la 8 am adormit din nou si am dormit pana la 11. Sunt stresata rau si am deja cosmaruri, acum stiu ce ma asteapta si imi este frica(de nastere si sa fie totul bine). E adevarat ca abia astept sa il tin in brate, dar mi-e frica de nastere, mai ales ca eu am avut o nastere cu probleme. Dar trec si peste asta.
Sa va spuin ce am patit ieri, eram la coada si o doamna sa bagat in fata mea. Eu ia-m spus frumos ca era in spatele meu si dansa a comentat ca pentru o persoana, si eu i-am raspuns ca da, mai ales ca Edi era acasa dormea si imi era frica sa nu se trezeasca. A vazut ca sunt gravida si tot mi-a comentat. Noroc ca vanzatoarea ma cunoaste si mi-a spus sa vin in fata ca sunt gravida si nu trebuia sa stau deloc la coada. Deci sunt si oameni nesimtiti.
Am vazut ca vorbeati de 2 ani la 85% eu nu am auzit nimic. E vorba sa revina, si de cand? Si nu conteaza daca legea se da dupa ce nastem noi?
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 37+ Robert Aaron
AMR 2+ SAPTAMANI
Andra_C spune:
Di, nici eu nu stiam ca din saptamana 37 nu mai cresc in greutate, am aflat la nastere.
Ce frumos ca v-ati plimbat ca niste turisti prin oras Noi cand am fost nu ne-am plimbat cu autobuzele acelea ci cu tramvaiele, tot circuitul orasului, a fost foarte frumos. Am facut si noi intr-o zi chestia asta, ne-am simtit turisti in Bucuresti, am fost pe la muzee, prin centrul vechi, a fost superrrrrrrrrrrrr frumos
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
alina_gabi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andra_C
Ar fi minunat sa poti alapta . Ma gandesc sa gasesti o solutie de mijloc ca sa nu risti, cum ar fi sa-i dai laptele tau, dar din biberon. Pompa de alaptat nu te raneste, nu faci sange. Oi zice bine ce zic? ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+ |
Andra, si eu m-am gandit la optiunea asta sau m-am mai gandit la folosirea unor protectii pt sfarcuri. Nu stiu daca pe voi v-au ajutat. Stiu ca s-a discutat mai demult despre asta. Stiu ca vara ta si-a luat toate masurile de precautie si nu a alaptat, dar sunt incurajata de faptul ca am viremia nedetectabila si am inteles ca asa sunt riscuri minime de transmitere .
Mamei mele ii place Antonia. Ea e si nascuta de SF Anton. Dar avem un caine pe care il cheama Tony si as face mereu asocierea. Asta ca sa nu fiu mai departe de sotii nostri cu asocierile lor.
Alina cu bebelusa 35+
Andra_C spune:
Alina, asa ar trebui sa faci, ca ma gandesc ca si daca ii dai 3 zile sa suga direct de la san si apoi faci ragade, laptele care va curge prin pompa sau aparatori va fi si cu sange. Offfffffffff, ce ghinion! Dar stii cum te-ai pricopsit cu virusul asta?
-----------------------------------------------------------------------------------------
alina_gabi spune:
Andra, nu imi dau seama cum l-am luat ca sotul meu nu are si pentru HBS am facut analiza si in primul trimestru de sarcina imediat dupa ce am ramas insarcinata si in urma cu aproximativ doi ani si era negativ. Cred ca de pe la manichiura ca la stomatolog nu am mers in timpul sarcinii.
Doamne, nu mai pot dupa bebita mea! Nu am mai simtit pt nimeni ce simt pt buburuza mea si nici nu am vazut-o inca. Dar cand ii simt ceva tare ca se plimba prin burtica mea simt ca ma topesc dupa ea si imi vine sa plang de emotii. Inainte de sarcina nu intelegeam acest sentiment pe care il descriau mamele. Ca sa nu mai zic ca a fost o perioada in care nu imi doream deloc copii.
Alina cu bebelusa 35+
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_gabi Andra, nu imi dau seama cum l-am luat ca sotul meu nu are si pentru HBS am facut analiza si in primul trimestru de sarcina imediat dupa ce am ramas insarcinata si in urma cu aproximativ doi ani si era negativ. Cred ca de pe la manichiura ca la stomatolog nu am mers in timpul sarcinii. Doamne, nu mai pot dupa bebita mea! Nu am mai simtit pt nimeni ce simt pt buburuza mea si nici nu am vazut-o inca. Dar cand ii simt ceva tare ca se plimba prin burtica mea simt ca ma topesc dupa ea si imi vine sa plang de emotii. Inainte de sarcina nu intelegeam acest sentiment pe care il descriau mamele. Ca sa nu mai zic ca a fost o perioada in care nu imi doream deloc copii. Alina cu bebelusa 35+ |
Manichiura e tare periculoasa, eu mergeam la o tipa care avea foarte mare grija dar a nascut si sta acasa acum, am intrebat-o pe cine imi recomanda in locul ei si a zis ca sub nicio forma sa nu merg la altcineva pentru ca majoritatea nu sterilizeaza instrumentele cum trebuie (si nu inteleg de ce pentru ca ele sunt obligate sa aiba 4-5 truse, deci automat una poate sta la terilizat mult si bine). Asa ca de atunci ma fac singura (am mai fost o singura data la Perfect Nails la Vitan si mi-am blestemat zilele).
Cat despre ce simti tu acum pentru fetita ta, stai sa vezi dupa ce se naste, apoi dupa primul zambet etc, iubirea creste cu fiecare zi care trece, o sa te miri cum poate exista atata dragoste in tine
Si eu abia astept sa-mi vad carlanul
mi_bebelina spune:
Ma declar multumita pentru tot ce-am facut azi. Adica am terminat cu curatenia. Am spalat scutece de bebe, paturici....poate pe seara bag si hainutele. Mai am de mers un pic la cumparaturi sa caut ceva de imbracat pentru broscuta mea cea mare, dar il astept pe sot. Pana atunci, ca tot vorbeati.....imi fac manichiura. Si ajunge pentru azi.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Mmamita spune:
Salutare!
Raportez o stare de spirit buna dar dureri teribile de coaste pe dreapta - nu am obiceiul sa ma plang, dar ieri si azi a fost groaznic cu durerile astea...sper insa ca e trecator, ca nu va dura pana la nastere!!!
Vorbeati despre perforarea urechiuselor - aici e ilegal pana la 3 luni, nu-ti face nimeni..la Ilinca am asteptat termenul si pac!pac!
Diana, aici de ex. nu se face eco de trimestrul III (decat daca exista nereguli, semne de intrebare?), deci eu raman la totalul incredibil de 2 pe toata durata sarcinii!
Intrebati despre dopul gelatinos - si eu ma temeam ca n-o sa-l recunosc daca va fi cazul..dar, de indata ce l-am pierdut am stiut ca EL E, nu prea poti sa-l confunzi cu o secretie sau altceva. Secretiile mai abundente sunt normale in aceasta perioada, dopul arata ceva in genul florii de otet (nush daca stiti la ce ma refer, la un moment dat era mare moda in Ro, toti cresteau cate o floare de asta ''mucoasa'' in casa).
Ionelu, cum rezisti in patuc? A propos de ce ziceai cu ridicatul fetitei...ma si gandeam la colul meu care tace si rabda pare-se..eu ridic 11 kg de nush cate ori pe zi, ba ma mai trezesc si gatind cu pitica mea in brate! Si culmea e ca ultima verificare a fost la 22s la morfofetala, iar controlul colului de catre gine se face aici doar incepand cu sapt 36 de sarcina!!...sper ca e tot voios si lung si cu gura inchisa!
Fetelor, ce gatiti de Pasti? Parca as avea pofta de ceva mai special...dati-mi niste idei de aperitive buuuuuuune!
Va pupacesc cu drag!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
ionelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mmamita Ionelu, cum rezisti in patuc? A propos de ce ziceai cu ridicatul fetitei...ma si gandeam la colul meu care tace si rabda pare-se..eu ridic 11 kg de nush cate ori pe zi, ba ma mai trezesc si gatind cu pitica mea in brate! Si culmea e ca ultima verificare a fost la 22s la morfofetala, iar controlul colului de catre gine se face aici doar incepand cu sapt 36 de sarcina!!...sper ca e tot voios si lung si cu gura inchisa! |
Sunt ok, imi gasesc de lucru... citesc, mai stau pe net, ma mai uit la tv... pana acum au trecut ok orele Trebuie sa rezist, ca sa mai stea pitica cel putin 2 saptamani. Oricum mi se pare ca s-a si intors, deci e de bine...o sa aflu marti daca am simtit bine sau nu
Ai si tu grija cu ridicatul Deja suntem din ce in ce mai sensibile. Sper sa fie ok colul. Oricum daca simti ceva, orice... fuga la doctor. Ai grija si cu durerea aia, s-ar putea sa te apese Dalia pe zona respectiva. Sa speram ca trece repede
Ioana 35+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
Andra_C spune:
Mmamita, si eu ii multumesc lui Dzeu zilnic pentru ca sarcina asta e usoara, nu stiu ce as fi facut daca aveam o sarcina cu complicatii ca cea cu Amana, sa stau numai in pat. Ce faceam eu cu asta mica? Iti multumesc, Doamne!