Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 9
draguta spune:
raisa la fel am si eu, 23,24, dupa stimulare am avut si la 18, luna asta la 21 si nu e bine deloc
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta raisa la fel am si eu, 23,24, dupa stimulare am avut si la 18, luna asta la 21 si nu e bine deloc |
Draguta, dar tu faci si teste de ov sau eco de monitorizare? Adica stii sigur ca ovulezi si la un ciclu asa de scurt?
Eu nu am probleme cu ciclurile scurte, la mine sunt luuungi de ma doare capu, luna trecuta am avut la 58 de zile si numai cu duphaston a venit.Dar nici daca e prea lung nu e bun, cel putin in cazul meu.Si dr mea asa zice ca ce e sub 24 si peste 34 de zile e anovulator.sunt sigura ca mai sunt si exceptii de aia te intreb.Sper sa nu te supar.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
draguta spune:
daena nu ma supar am facut de cateva ori monitorizare si a corespuns cu testele si cu confirmarea TB, cu glera specifica si intepaturi de ovar, stiu si momentul cand se intampla dar eu am endometru liniar si nu raspunde la implantare cu tot cu progesteron, imi trebuie o doza mai mare cred pe care nu mi-a recomandat-o si nici eu nu am luat sa nu fac gafe
am schimbat doctorul , maine ma lamuresc , nu ma astept la schimbari in bine doar la un tratament corespunzator
in lunile cand nu am ovulat nu am avut nici teste pozitive nici temp. nu mi-a confirmat
raisa28 spune:
La mine e prima data cand am ciclu la 23 zile de obicei e regulat la 28-29 zile.Nu stiu ce s-a intamplat luna asta poate e de la napraznic,zmeur sau branca,pe care nu le-am mai luat de un an jumate.
Iar monitorizare am facut si eu odata in z13 si a spus ca ovulez pe stanga dar testele de ov ieseau negative.Chiar nu stiu ce sa mai cred.
velvet spune:
buna seara fete
raisanu pt asta te-am intrebat varsta,ca nu ai sti,ci pt ca astepti de atatia ani...eu am 31 deja si nu vreau sa mai astept.dar la mine e alta poveste...
draguta
am sunat la synevo si nu raspunde nimeniam emotii.sa stiu naibii o data rezultatul la ultimele analize!
IuliaCospy spune:
Fetelor va multumesc din suflet inca o data!
Multi pupici de molipsire pentru toate lumea
Blue_sea drept sa-ti spun eu nu prea ma incred simptome pt ca si luna trecuta am avut ceva si n-a fost decat dorinta mea. Luna asta a fost cam asa: ceva greata foarte usoara seara (tipic pt mine), ceva mameloane sensibile acum o sapt, urinat mult mai des (vizibil mult mai des) si o sercretie mai abundenta cam acum o sapt. Eu azi sunt z29, deci fff devreme.
Tin pumnii sa fie si la tine beta pozitiv!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
ingeras2007 spune:
Iulia Cospy, felicitari pt beta si ma rog sa creasca dublu.
Te rog sa editezi ultimul tau mesaj, la pupici, foloseste tasta "enter" mai des, dupa fiecare 5 pupici iar "enter", te rugam!
Pt ca din cauza pupicilor "pusi" unul dupa altul s-a lungit pagina spre dreapta fffffffffffff mult si este stresant sa citesti asa mesajele.
Mihaelafalt spune:
Velvet vezi daca nu ai vrut sa suni vineri, astazi mi-am adus aminte de tine, dar chiar nu am vrut sa fiu stresanta, incearaca maine dimineata, da suna de mai multe ori pana iti raspund.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.