LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 9
Ilinca_M. spune:
Novus, ma bucur ca v-a priit asa bine excursia!
Huzband a trebuit brusc sa plece la SM pt o oportunitate de "businees" asa ca io si Sophia, de plictiseala, am iesit la o plimbare...pe un friiiig...si mai batea si vantul cand si cand...adica mie imi era frig de-mi inghetau urechile dar Phiphi avea un zambet pana la urechi, bai, cateodata ma minunez cat poate sa mearga pe jos, am batut o gramada de drum, asa roata mare am facut si nicio clipa n-a vrut "batze" cum o apuca altadata! O ora si ceva am tot batut orasul la picior fara popas![]()
Olishka, dar ce pretz au tenisii respectivi? Poate ma decid si io pentru Phiphi, daca tot vei face un drum si pentru ginerele![]()
Acum imi pun o cafea (ieri si dimineata n-am avut, caam tot uitat sa iau
) si fug sa admir cameras Evei!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Novus, ma bucur ca v-ati distrat si ca Ada s-a simtit bine. Cit despre Pisi, nu-mi fac probleme: stiu eu ca stii tu cum sa te revansezi. |
Ooo, nu prea a comentat pt ca se stia cu musca pe caciula, el fusese ultimul in camera si adusese toate bagajele asa ca banuiam ca a si verificat camera
I-a revenit glasul cand le-am gasit
Pacat ca nu ati mers si voi la piscina, sigur va distrati, data viitoare sa nu mai ratati, Ian o sa se balaceasca si apoi va cadea frant de la apa, va mai plimbati putin si gata !Mie imi plac si iesirile de genul acesta , de fapt orice iesire
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
L-am intrebat pe Ian ce vrea sa-i aduca Iepurasul. Mi-a spus ca un morcov.
Apoi a spus ca vrea un cadou verde si un cadou negru.
Din o parte din banii pe care i-a primit de ziua lui, i-am luat 2 chestii pe care le va primi de Pashti:
-un joc nou la consolo primita de ziua lui
-si asta:
http://www.laptopuricopii.ro/laptop-scrierea-cifrelor/
Asta ultimul, exista si in varianta cu alfabet dar, momentan, Ian stie numai alfabetul in romana si nu vreau sa-l incurc. ![]()
La sugestia lui Monn
i-am luat dartz magnetic si e mega incintat; studiind joaca lui de-a "en garde" -preluata din Tom si Jerry, i-am luat 2 sabii de muschetar de la Simba si e tare incintat si de ele!
novus spune:
Anaan, ma bucur ca ai apucat sa si targuiesti cate ceva, si eu am gasit mereu chestii faine la Kiabi, pacat ca nu e si in Deva ;((
Ilinca, noi am dat vreo 40 ron pe bascheti, cred ca sunt de fete pt ca sunt ciclam , modelul asta
http://www.hm.com/ro/product/96667?article=96667-B#article=96667-F
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Din o parte din banii pe care i-a primit de ziua lui, i-am luat 2 chestii pe care le va primi de Pashti: -un joc nou la consolo primita de ziua lui -si asta: http://www.laptopuricopii.ro/laptop-scrierea-cifrelor/ Asta ultimul, exista si in varianta cu alfabet dar, momentan, Ian stie numai alfabetul in romana si nu vreau sa-l incurc. |
Fain laptop-ul si cred ca si util , ce pret are?
Ce tare e Ian cu alfabetul
, Ada nu are nicio treaba cu literele sau cifrele, doar cu cartile www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
E super camera Evei!
Si are si perdele cu Picky House!! Si ce abilitati de paparazza are Eva, auzi tu, poze cu muma-sa desnuda, poate vroia sa le vanda la Playboy sau FHM:)))
No, la 40 de lei mi-ar conveni si mie "bashcheti" pentru Phiphi; oare numai modelul acela sunt? Parca au glezna prea inalta sau mi se pare mie? Par tip gheata, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. No, la 40 de lei mi-ar conveni si mie "bashcheti" pentru Phiphi; oare numai modelul acela sunt? Parca au glezna prea inalta sau mi se pare mie? Par tip gheata, nu? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Noi din acestia tip gheata avem si sunt f faini, sireturile sunt elastice si nu trebuie desfacute asa ca se incalta f usor
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Fain laptop-ul si cred ca si util , ce pret are? Ce tare e Ian cu alfabetul , Ada nu are nicio treaba cu literele sau cifrele, doar cu cartile www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da, e foarte fain si e mic, nu e ca un laptop obisnuit; l-am probat in magazin sa vad ce "stie". A fost 98 ron; cel cu litere e o idee mai scump.
Dar au asta:
http://www.shopmania.ro/jucarii/p-telefonul-scout-leapfrog-21506963
E mult simplificat; poate ii place Adei; in Bistrita e sub 60 ron si e chiar fain.
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Da, e foarte fain si e mic, nu e ca un laptop obisnuit; l-am probat in magazin sa vad ce "stie". A fost 98 ron; cel cu litere e o idee mai scump. Dar au asta: http://www.shopmania.ro/jucarii/p-telefonul-scout-leapfrog-21506963 E mult simplificat; poate ii place Adei; in Bistrita e sub 60 ron si e chiar fain. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ada are un telefon de la Fischer Price care tot asa numara si canta si nu stiu ce mai face, dar nu e pasionata deloc de el
inapreda spune:
GAZA, pliiiiiiiiiiz daca esti pe receptie si daca crezi ca ai timp sa-mi iai ceva pentru Ian inainte sa vii in Romania, da-mi, te rog, de stire. Acum am dat peste o jucarie pe care nu o gasesc nicicum in Romania. Multumesc.