CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Nu cred ca are nici un pic de importanta generatia cu faptul ca femeia inghite toate procariile sotului,aflat de astfel de povesti in fiecare zi spuse de femei mult mai tinere,emancipate etc
Si asa cum bine spunea cineva sotul a inceput o legatura extraconjugala fara sa stie ca respectiva amanta face sau nu face sex oral,nu cred ca isi inseala nevasta numai pentru ca aceasta nu face''chestia aia scarboasa''
La 50 de ani nu poti sa o iei de la capat,sa iti reconstruiesti viata si sa privesti increzator spre viitor dar la 50 ani inca mai ai mandrie,inca mai ai orgoliu si datorita acestui lucru eu consider ca doamna C trebuia sa puna punct si sa si traiasca mai departe viata cu tot ce i oferta ea.Vina desigur le apartine la amandoi insa el si a gasit amanat fix in ochii sotiei si mai vrea sa o aduca si acasa sa dorma sub acelasi acoperis iar asta nu e criza de 50 de ani este egoism pur si hai sa o spunem drept e nebunie curata.Te astepti la o altfel de atitudine la 50 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doamna asta stie ca se discuta despre ea pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu.Este anticalculator,abia stie sa-l deschida)dar nu anti sfaturi,doar ca eu nu ma pricep si sincer vreau s-o ajut.Se pare ca nu prea am cum...si ca avem pareri diferite,insa eu incerc si o sa mai incerc.Macar sa vada ca o sustin.

Deja colegii,unii dintre ei,fac misto intre ei cand il vad pe "lover boyul"(am scris asa intentionat)si pe Julieta aia.

Mai multa expunere...s-a discutat si in sedinta,C.s-a plans direcorului amantei,si ea a negat cu vehementa totul,dar au plecat impreuna dupa sfarsitul programului....ce mai eu nu concep atata cinism la oameni,zau.

Unde oi fi io invatata ca barbatu-meu ma iubeste si mi-a aratat-o trecand prin multe,ca respectul e ceva normal intr-o casnicie,ca intelegerea , iubirea si sexul sunt sine-qua-non-ul unei casnicii....de aia nu ma duce capul sa dau sfaturi in asa situatie si totusi vreau sa ajut.Sau s-o las balta?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

si atunci, ce se intampla aici?
nu era de ajuns barfa din institutii?
era de musai si o barfa pe un forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mie nu mi se pare barfa aici.De fapt nimeni nu a barfit,s-a discutat civilizat si am obtinut cateva directii prin care pot,sau pot incerca sa o ajut pe femeia aia.Putini stiu cat zbucium e in ea.Majoritatea trateaza situatia superficial.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

mi se pare ca ce se intampla e indecent de-a dreptul.

si ca tu depasesti multe limite expunand-o in felul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

mi se pare ca ce se intampla e indecent de-a dreptul.

si ca tu depasesti multe limite expunand-o in felul acesta.

Hai mai, cum o expune si ce limite depaseste?
Nu stie nimeni cine e femeia aia, nu s-au dat date personale sau detalii care sa ajute sa o identifice. Ca n-o fi singura bugetara din tara asta cu barbat infidel care o inseala cu o colega de serviciu.
Ce limite se depasesc atunci cand se discuta o situatie prezentata absolut impresonal?
Mi se pare ca esti mai catolica decat Papa, zau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

"Unde oi fi io invatata ca barbatu-meu ma iubeste si mi-a aratat-o trecand prin multe,ca respectul e ceva normal intr-o casnicie,ca intelegerea , iubirea si sexul sunt sine-qua-non-ul unei casnicii....de aia nu ma duce capul sa dau sfaturi in asa situatie si totusi vreau sa ajut.Sau s-o las balta? "

eumada, oamenii se casatoresc din diverse motive si stau impreuna din diverse motive si nu se despart din alte diverse motive ... daca e compromis de la inceput e pana la capat...tre' doar sa il poti duce ... io stiu cazuri din astea 5 pe mp...la fiecare demnitatea imbraca alte forme...chiar si iubirea ... mai degraba tacea cu problemele ei cu tot si filozof era ...

ce-am invatat de aici ?...ca sigur nu o sa cer ajutor nimanui ... conform Legii Atractiei voi primi ceea ce imprastii ...

Mergi la inceput

eu chiar nu pricep cum isi permite cineva sa se uite sub cearsaful unor oameni.
e suficient sa citeasca o cunostinta comuna si sa-si spuna doamnei sau fiicei ei, sau baiatului, voi chiar nu va dati seama cat de penibila si stupida e situatia.
e foarte usor de aflat cine, ce. eumada e f cunoscuta de cand a avut probleme cu o gradinita. de aici se poate afla usor numele ei real si apoi unde lucreaza. apoi e simplu sa vezi cu ce institutii are de lucru. iar de aici pana a afla care e numele persoanelor al caror "caz" a fost discutat in sedinta, nu mai e decat un pas mic.
din partea mea, oricine poate discuta orice pe forum, daca e vorba de propria persoana sau despre alta, dar respectiva isi da acordul. aici e doar un can-can si "compatimirea" ce mascheaza satisfactia ca mvaaai ce super casnicie am eu - oribil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mada, poti s-o ajuti, asa cum spunea cineva aici, ascultand-o. Si, sigur, daca te intreaba, ii poti spune parerea ta.

Mai mult de atat nu o vei putea ajuta decat daca va dori. Adica sa-i recomanzi un avocat bun, eventual sa te duci la proces ca martor (in cazul putin probabil in care procesul va exista).

Si eu chiar nu cred ca e nimic rau in faptul ca ceri sfaturi pe forum. De fapt, cred ca este una din dorintele ei, sa stie lumea, sa o compatimeasca si sa o acuze pe amanta si pe "infidel" (dar mai ales pe amanta, ca, el ar fi baiat bun fara ea). Sigur, parerile pe forum sunt un pic (mai mult) diferite de ceea ce ar dori ea.

Mergi la inceput