Buna, vreau sa achizitionez cat de curand un tv nou...nu stiu ce anume sa cumpar, care dintre noile aparitii gen: plasma, Lcd sau Led este mai ok atat ca fiabilitate dar sa fie si mai safe pt ochi??
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna, vreau sa achizitionez cat de curand un tv nou...nu stiu ce anume sa cumpar, care dintre noile aparitii gen: plasma, Lcd sau Led este mai ok atat ca fiabilitate dar sa fie si mai safe pt ochi?? |
Led ne gandeam si noi.Merci pt opinie...nu e pt copil..e pt noi.Copilul nu a mai vazut imagine la tv de atunci..
Din cate stiu eu, LCD-ul e cel mai ok, ca pret (plasma e cam scumpa, LED-ul e cam ca si LCD-ul) si ca si consum (am inteles ca e LED-ul e mai 'consumator' de energie - s-ar putea sa ma insel...)
Ledul e mai subtire, mai usor, consuma mai putin, are ramele mai mici, e mai nou, un pic mai scump.
Belleane, asta stiam si eu despre LED, ca consuma mai putin, e mai subtire..si ca ar fi mai buna tehnologia asta pt ochi...acum habar n-am...mai tarziu mergem sa vedem ce gasim in magazin.Va multumim!