Ajutati-ma cu o parere!!!

Ajutati-ma cu o parere!!! | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna, vreau sa achizitionez cat de curand un tv nou...nu stiu ce anume sa cumpar, care dintre noile aparitii gen: plasma, Lcd sau Led este mai ok atat ca fiabilitate dar sa fie si mai safe pt ochi??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna, vreau sa achizitionez cat de curand un tv nou...nu stiu ce anume sa cumpar, care dintre noile aparitii gen: plasma, Lcd sau Led este mai ok atat ca fiabilitate dar sa fie si mai safe pt ochi??

dupa doua subiecte unde lumea ti a recomandat sa renunti/ingropi teveul si tu vrei altu nou

glumesc desigur eu votez cu Led

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Led ne gandeam si noi.Merci pt opinie...nu e pt copil..e pt noi.Copilul nu a mai vazut imagine la tv de atunci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Din cate stiu eu, LCD-ul e cel mai ok, ca pret (plasma e cam scumpa, LED-ul e cam ca si LCD-ul) si ca si consum (am inteles ca e LED-ul e mai 'consumator' de energie - s-ar putea sa ma insel...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ledul e mai subtire, mai usor, consuma mai putin, are ramele mai mici, e mai nou, un pic mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Belleane, asta stiam si eu despre LED, ca consuma mai putin, e mai subtire..si ca ar fi mai buna tehnologia asta pt ochi...acum habar n-am...mai tarziu mergem sa vedem ce gasim in magazin.Va multumim!

Mergi la inceput