Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 7
maria0408 spune:
Buna burticute. Noi am profitat de vremea buna si am stat la greu in parc. In curand asta va fi una din ocupatiile principale ale noastre. Laura sa-ti traiasca sarbatoritul. Intrebai de program, de cand cu cea mica sf.de sapt.se imparte intre cateva treburi casnice si program pt.ea-parc, loc de joaca, teatru, aniversari sa. Zilele astea sunt exclusiv ale ei.
maria0408 spune:
Ali ma bucur ca esti bine. Stai linistita numai anumite alunite sunt periculoase, se cunosc dupa forma si culoare. Si eu m-am umplut de aklunite in ambele sarcini, acum nu mai pot purta lantisorul cu cruciulita de care nu ma desparteam findca imi irita o alunita de pe gat. Fleur esti mai bine, te-ai linistit, te mai doare? Si noi avem pt.maine peste in meniu - bors, saramura de crap, pastrav prajit si somon la cuptor pt. Ana, suntem fan peste, bine ca maine gateste mama, noi cu mancatul doar.
ARUBA spune:
Ali, bine ca a trecut hopul asta, si eu am multe alunite dar deocamdata niciuna nu e ft in relief. Oricum sunt convinsa ca e doar o chestiune de timp, de-aia le monitorizez mereu si cum vad ceva aiurea ma si duc sa le scot.
Eu am iesit azi in parc sa plimb burtica, mai ales ca se anunta zile cu ploaie saptamana viitoare Sper macar de Pasti sa fie ok.
Am incarcat si poze noi, cu burta care devine deja imensa. Mi-e greu sa imi imaginez cum va arata la 9 luni...
23+
maria0408 spune:
Fetelor trimiteti si mie parolele pt. Picasa si mail comun ca sa punem si noi poze cu noi si sa va cunostem si noi. Noi am mai fost o tura prin parc si sunt franta, ma doare spatele si a reinceput sa imi amorteasca piciorul drept, la fetita spre sf.nu il mai simteam deloc.
Daconst spune:
Salutare fetele,am urcat sa-l culc pe Lucas si pina adoarme scriu un mesaj pe fuga.
Fleur,mersi de idei!
Pina la urma am facut o ciorba de pui cu leustean si un sos bologneze care initial il gandisem pentru lasagna,dar in final l-am facut cu paste la cuptor si cu salata.
Dulce am avut un cheesecake si latte machiato.
Maine am pulpe la cuptor cu pireu si salata sau cartofi la cuptor cu tzatziki,vedem.
Ne-am pus in gand sa mergem la bazin...mi-e frica sa nu fie plin tare,fiind sarbatoare aici.
Maria,ai PM.
Ali,bine ca te-ai scapat.
Si eu am tare multe alunite si unele chiar tare mari,dar pina acum n-au sangerat.
Ada,mersi mult!
Nu mai stiu ce vroiam sa raspund,dar parca la mine hormonii se joaca cu gandurile mele.Uit si trec rapid de la o stare la alta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
24+ sapt
adarev spune:
Fetele, acum am intrat in casa.Sunt franta.Am bantuit toata ziua ca a fost foarte frumos.Am ers la terase in centru vechi.Niciun club in seara asta.O sa dormim.
Ada
Fleurdelise spune:
Fetelor, sa va povestesc ceva nostim: azi toata ziua pana acum la 6 seara nu simtisem baiatul, asa ca am incercat tot felul de chestii sa il stimulez, nimic, somn de voie... Pana la urma am bagat 2 pahare de diet pepsi si in al doilea am pus si lamaie... (imi zisese cineva pontul cu lamaia). N-a avut incotro si s-a trezit, acum simt niste picioruse timide sub buric...
Maria, parca tu m-ai intrebat, sunt mai bine nu s-au mai repetat crampele de dimineata, inclin sa cred ca a fost doar ceva digestiv.
Am iesit doar un pic, pana la biblioteca si supermarket, aici e inca frig al naibii. Am cumparat pamant de flori pentru jardinierele de pe balcon, abia astept sa le plantez. Stiti ceva de asta, e interzis gravidelor sa gradinareasca? Sau trebuie doar atentie, manusi.
La multi ani de Florii celor ce se sarbatoresc azi!
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Salutare de florii.La Multi Ani celor care poarta nume de flori si famililor lor!Eu m-am impartasit de dimineata si acum m-am intors acasa.Nu stiu ce program avem. Astept sa vad cum este vremea. Fleur, bun pontul cu lamaia..Va dau o cafe cu lapte.
Ada