Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 16
adarev spune:
Hey, fetele da, ce ati mai vorbit. Acum m-am adunat si eu pe acasa.A venit si mama in vizita ptr.ca avea o sedinta ,ne-am intalnit si am mai fost putin la cumparaturi. apoi am fost la masaj anticelulitic doar la brate. Fetele mi-au fcaut cu un ulei special mi-au spus ca la gravide pe picioare nu fac , ca se vascularizeaza totul. Asa ca, fac doar la brate. Am gatit si un sos de rosii coapte si am facut un fum in casa de nu mai vedeai nimic, in bucatarie ma refer.Fleur, ai dreptate acum iar o iau de la inceput cu teme.Roxi imi pare rau ce-ai patit.Ioana, bravo ptr.rezultat si turor fetelor cu rezultate bune.Dana, iti las Pm in seara asta cand intru, ca am putina treaba acum.
Ada
balanta_tm spune:
buna, fetelor.
eu nu am nimic de raportat in mod special.
ada, oare tu ai avut candida si ai pus ovul cu lomexin? daca da, extern ai dat cu ceva? ti-a trecut? evident ca am facut si eu candidoza de la antibiotic...
zizou, nu stiu daca intre timp te-ai lamurit cu concediul de risc maternal, dar dupa 122 de zile nu se poate prelungi. mie mi se termina crm luna asta si din luna mai o sa iau medicale. alta solutie nu vad pana intru in prenatal.
ioana
roxypuy spune:
hey, sunt acasa si ma lafai in pat piersicutza se foieste de colo colo
si noi am inceput de ceva vreme sa vorbim de botez - avand in vedere ca nasc la sf lui iulie ne-am gandit sa-l facem pe la jum lui septembrie (as prefera pe 15 sept cand facem 5 ani de la nunta si pica fix sambata anul asta la fel k in 2007 ). mi-a zis nashu' sa fac lista de invitati si sa-i spun cati sunt k sa se apuce sa caute carciuma. mi-ar fi placut sa facem la noi la cafenea sau pe terasa insa fiind in incinta muzeului...e cam complicat cu muzica etc. in fine, ma bazez pe nashu' k gaseste el ceva cool
si eu o sa scot piersicutza afara pana la botez, doar n-oi tine fata inchisa in casa si izolata pana la botez! in ceea ce priveste numele - noi deja ii spunem antonia, anto, antonica asa ca...
ioana - felicitari pt rezultat! asteptam sa ne spui ce sosetele aveti
iuli, aruba - ms pt rasp trebuie sa ma uit neaparat pe net dupa masaj ceva k nu mai pot de mijloc am un spa aici in complexul unde stam (e chiar vis a vis de bloc) o sa ma duc sa vad dk au si masaj.
roxi - ai grija! acum e mai greu pt noi cu echilibrul...si eu am observat ca uneori nu ma mai simt atat de sigura pe mine cand pasesc
va poop!
Roxy
24+
adarev spune:
Balanta, mie mi-a dat Lomexim de 600 si azis ca daca nu-mi trece sa pun de 1000.Ei, eu mi-am pus canesten pe exterior crema si am murit de mancarimi. Am mai incercat si adoua zi si au zis fetele ca asa este la inceput. Vad ca mi-a trecut acum nu stiu dc. de la lomexim sau de la crema.
Ada
ZIZOU spune:
Balanta, merci de raspuns. Probabil ca o sa imi iau si eu medicale toata luna iunie sau poate pot intra in prenatal, trebuie sa mai calculez.
Fetele, in legatura cu candida. Trebuie tratat si barbatul din dotare, nu? cu ce il tratam? Cred ca m-am procopsit si eu cu candita.
20+
roxypuy spune:
meyyy fetelor, da' ce e pe aici epidemie de candida? imi pare rau k v-ati pricopsit cu ea, dar stati lini k e frecvent in sarcina si se rezolva repede. eu am facut la inceputul sarcinii si mi-a dat canesten gyn (3 ov 3 zile) + extern crema la nevoie. sotzul nu a avut manifestari si nici nu i-a recom vreun tratam...mie mi-a trecut la o sapt dupa ce am inceput tratam - initial reactia organismului a fost ca si cum s-ar inrautati boala, insa dupa s-a curatat tot.
pup si aveti grija!
Roxy
24+
balanta_tm spune:
ada, merci
eu extern am dat cu clotrimazol (din cate stiu, are aceeasi substanta activa ca si canesten, doar ca este mai puternic canestenul), dar parca mai am niste mancarimi...o sa mai dau cu crema la exterior.
eu am pus trei zile consecutiv ovule de gynozol de 400 mg, ca inainte de sarcina la asta reactionam cel mai bine.
zizou, daca ati avut relatii sexuale, da, e bine sa se dea si sotul cu crema. in afara de clotrimazol, canesten, mie si crema de lomexin mi se pare f buna (eu cu ea ma dadeam inainte de sarcina).
in prénatal vreau sa intru cat mai tarziu, fiindca nu imi convine deloc limitarea din cic la 3400 lei/lunar si vreau sa profit de plata din pre/postnatal.
Fleurdelise spune:
Candida nu e contagioasa, deci nu trebuie tratat barbatul din dotare. E doar neplacuta...
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Zizou, eu nu i-am mai dat nimic. Parca trebuia flucovim,asa cred. Ei, eu am o crema foarte buna data de un dermatolog ,se numeste Micoheal-HC.Daca ii apare ceva,o sa-i dau s-o foloseasca. pana acum e ok.
Ada
balanta_tm spune:
sotul meu a facut candidoza ori de cate ori am facut si eu, asa ca personal, il tratez si pe el (acuma nu e cazul, ca in sarcina noi nu prestam).