Piersicute de iulie august (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ce liniste...inseamna ca toata lumea e bine si la nani sau se pregateste.
Eu plec acusi de la birou.
Ca sa fie cireasa de pe tort la discutia cu botezul, taman in seara asta ne intalnim cu viitorii nasi sa stabilim data in principiu. vreau sa ma asigur, ca sa pot face rezervarile - mult mai tarziu, prin iulie - ca sunt disponibili, pt. ca ei vor sa mearga si in tara vara asta. Dupa asta, promit sa ma linistesc, sunt altele mai importante de planuit...cum ar fi nasterea
Daconst, ce fain la piscina... eu azi nu am aquagym ca e inca liber de Pasti. Sa iti fie bine si nu te mai stresa cu cantarul (am inceput si eu sa iau in greutate incet dar sigur, chiar daca urmez dieta de diabet destul de strict).

va pup, noapte buna.

28 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Dana hihi da, stiam sigur ca mai vrem un bebe asa ca am mai pastrat din lucruri, cele care mi-au placut in mod deosebit. Am si dat multe dar macar asa am ocazia sa mai dau iama prin magazine..Te invidiez pentru relaxare la piscina, la mine fu azi o zi mai nebuna:)) si maine prevad si mai si ca merg la gradi la Sabina ca au zi de poze si m-a rugat una din educatoare sa le ajut.

Fleur sper ca intalnirea cu viitorii nasi a fost faina si productiva.

Ali la fel si la mine la fiecare sarcina mi-a recomandat medicul vitamine: inainte (daca se poate),in timpul si dupa sarcina cata vreme alaptez. Drept e ca de data asta le-am mai sarit ca mi-a fost prea rau.

Cami - mami de cirese de mai
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Cafea, cafea ...Imi vine baiatu acasa si-l pun la invatat. Sa vedeti ce frumos e, cand va incepe ca-i vacanta, ca e nu stiu cum...Fleur ce au zis nasii tai??Sa ne povestesti si noua, daca abia asteapta bebelusul. Cami, imi inchipui cu trei copii. Bine ca mai ai haine.Dana, lasa fata mea, ca slabim pe urma si sa vezi ce primadone o sa fim in costum de baie. Vezi, cu ce am vorbit, ma anunti cand vrei sa o faci si pe urma ce trebuie sa faca mama ta. Azi, iar am treaba, sper sa le rezolv si eu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Mersi de cafea...am maaaare nevoie.
Sunt la birou dar sunt ca un zombie.
Vecinii mei de deasupra s-au chefuit pana la 4 si jumatate azi dimineata. Oricum nu dormeam eu bine si nu eram odihnita. Asta mi-a pus capac.
Va pup. O zi buna sa aveti.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,vreau si eu cafea!

Ada,mi-ai mai scris alt mesaj??Ca eu nu am mai primit decit cel cind urma sa te interesezi si asteptam raspuns.
Daca nu ziceai nimic,eu tot asteptam.

Muraturica,oboseala e cel mai mare dusman al meu.Eu fac fatza la orice,dar cind nu pot sa dorm,reactionez tare aiurea.Of,ca numai de asta imi e frica cu bb mic,in rest chiar nu am treaba.

Ma pregatesc sa plec la probe cu fi-miu.Mai are de 3 ori si apoi e spectacolul.
De Pastele nostru am iar musafiri si ma gandesc iar la gatit.Acum e mai simplu ca probabil trec la traditionale...siorba de perisoare,sarmale,pasca...sper sa am chef de gatit doar.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

24+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burticutze
eu am trebaluit in w/e, am reamenajat casa impreuna cu ai mei si a iesit superr frumos duminik am avut dureri destul de mari in dreapta jos cred ca am stat cam mult in picioare si m-am suprasolicitat cu treaba intr-un final mi-au trecut cu no-spa si stat in pat+o baitza calda. am fost si pe la biserica la slujba de florii. in rest...ma doare mijlocul seara de nu ma mai pot ridica din pat noaptea s-au indesit durerile de picioare, solduri in special, amorteli etc f greu imi gasesc pozitia in pat...vineri am fost la un masaj de relaxare aici la noi la serviciu - vin unii de la o clinica si fac masaj 15 min pt relax zonei cervicale+spate in mod special. a fost super, dar cred ca va trebui sa-mi caut deja un salon ceva unde fac masaj pt gravide k nu se mai poate cu durerile astea de mijloc aruba, iuli parca voi mergeati la masaj pe undeva pe aici prin Buc?
de ieri sunt la program de 6 ore si sper sa reusesc sa-mi mai revin cu oboseala asta care ma termina de vreo sapt incoace...mi-e somn intr-una, seara deja pic lata pe la 9 de ingrasat nu m-am mai ingrasat deloc, tot cu cele 5 kg am ramas, dar burtik a mai crescut o sa mai fac si eu poze sa pun pe picasa.
azi dimi iar m-a durut burtik in dreapta jos cred ca a fost de la frig k mi-a trecut cum am intrat in birou. bebelina e din ce in ce mai activa, o simt in special in stanga, dar se plimba prin toata burtik uneori, o simt si cand se rasuceste

hai k am scris o gramada mai intru de acasa mai tarziu.

va poop!

Roxy
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Dana, si mie tot al treilea costum din link imi place, poate si al patrulea. Poti sa imi spui te rog ce masura ti-ai luat tu? Si cat porti de ex la H&M ca sa imi fac o idee. Eu la H&M port 40 acum, oare sa comand 40 si la astia?

Roxy: eu merg la masaj de ani de zile, nu e special pt gravide, dar ma ajuta enorm. Am o doamna care imi face masaj, dar nu e la vreun salon , e la domiciliul ei.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor, revin si eu cu vesti bune dupa o peripetie neplacuta

saptamana trecuta am reusit sa cad cand eram la restaurant, am mers de urgenta la spital, mi-au pus perfuzii cu nospa si scobutil si a fost ok pana la urma, am mai stat cateva zile in pat

ieri am fost la morfofetala de trim II si bebele este bine, avem 21 sapt si 4 zile, 450 g

ce ma nelinisteste este insa placenta, la eco dr a zis ca e ok, dar acasa am vazut pe fisa ca este de gradul II. IR-urile am inteles ca sunt bune, 0.34 si 0.4. Voi cum aveti placenta?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, in legatura cu botezul, am vazut ca spuneti ca vreti cat mai repede ca sa puteti merge cu copilul in afara localitatii. Exista vreo superstitie in acest sens?
Eu mi-as dori sa facem botezul la mijlocul lui septembrie, ca sa prindem vreme frumoasa, dar nu ma apuc sa fac aranjamente pt ca vreau ceva in cerc ft restrans, exclusiv pt copil. Nu sunt adepta botezurilor cu hore care tin toata noaptea si la care copilul oricum nu e prezent. Nici bani in plic nu vreau sub nicio forma. Mi-as dori sa mergem la Biserica pe la ora 13, apoi o masa la un local mic, eventual cu terasa, si la ora 17-18 sa fie gata toata treaba. Si bineinteles, copilul sa fie prezent tot timpul. Eu asa vad lucrurile, de-aia nu ma agit deocamdata.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai depinde cat este de superstitioasa/credincioasa

"norma" zice ca nu iesi cu copilul din casa pana la botez, sau pe la tara e chestia aia cu pusul batistei pe fata (eu am iesit la 5 zile parca, as fi iesit si mai devreme da ma durea operatia de cezariana de nu se poate)
mamei i se citeste o slujba speciala ca sa intre in biserica (sa "fie curata de mizerii" aka lohiii)
copilului nu i se zice pe nume pana la botez (acum maicamea stiu ca la primul copil a chemat preotul acasa si i-a citit ceva care permitea apoi sa ii spui copilului pe nume)
copilul botezat "se linistete" adica plange mai putin, eventual nu mai are colici etc

cred ca mai sunt si altele, acum face fiecare cum crede

eu nu fac clar in prima luna pe considerente de imunitate, adica vreau ca macar o 2 luni sa aiba sa fie imunitatea un pic mai mare, sa treaca o sapt de la primul vaccin (la botez intra in contact direct cu multiii oameni, face poze cu ei etc)

de strigat o sa il strig pe nume inca din burtica, dupa ce ne hotaram la nume

calatoria cu bb, iar depinde cat de "open" sun parintii...
noi am plecat cu el romania germania la 5 luni si 3 sapt si de atunci tot calatorim in 3
dar am prieteni care nu au plecat cu copil mic nici macar in concediu in tara pana nu a facut copilul spre un an...
am si prietena care la 3 sapt jumate ale lui bb a venit din canada in romania pt o vacanta de o luna...

Mergi la inceput