Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

BELISSIMA - nu, are 3 kile si 3 grame la 35 de saptamini.:)

Am sa incerc sa pun niste pozici cu redecorarea si cu falcutele lui bebe 2. :)Sper pina la sfirsitul saptaminii sa reusesc.

Va pup si seara buna sa aveti,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare,fetelor!!!

mai,fii-mea asta din burtica,e mereu agitata, chit ca pap ciocolata sau nu..n-are ea nici o treaba...face un balet la ma-sa in burta in permanenta...azi o apucase in timp ce conduceam..mamaaa,naspa sentiment,noroc ca eram pe un drum nu f intens circulat si am putut reduce viteza...cam pe la 20-30km/h:)))..mai repede mergea melcul decat noi....mai,da' daca nu m-a bumbacit de ma durea burta in toate partile....si ma gandeam in mom ala..sa fii,singura ,fara barbat acasa si sa te apuce nasterea,sa nu ai pe cine suna,etc si sa trebuiasca sa conduci singura pana la spital,cu contractii,cu dureri..uuuuu,nightmare!!!!!!

aaa,faza tare..cumnata-miu ala mic(22 ani)..imi zice...in sambata mare o sa nasti...ii zic,ce-ai ma???ai baut ceva???...cica asa are el un presentiment...

am citit ca acuzati dureri de ....duda..adica intre picioare...de vreo sapt ma apucat si pe mine iar...cred ca s-a intors pitica cu capul in jos...sperrrr...ca asa ma busise o durere de asta pe la 6 luni de abia mai puteam merge si la eco mi-a zis dr ca piticotu e cu capul in jos si pt ca preseaza ,de aici si durerile....acum vreo 2 sapt cand am fost la control,era cu capul in buricul meu si intradevar ca de vreo luna si ceva nu mai aveam durerile astea intre picioare.....cioco am bagat destul in perioada asta, ca tot era asta in tema de azi:)))),dar am si mers o groaza...cica ar fi si asta o mica smecherie sa il faci pe bebe sa se intoarca

ANDRA offf de alergatul asta dupa hartogaraie,imi e cel mai sila...si cum te plimba de ici=colo si isi aduc aminte dupa ca iti mai trebuie nu stiu ce hartii..si timp si nervi pierduti...de asta nici nu am reusit sa ii fac piticei acte in tara,ca imi e sila de alergatura si stat si asteoptat...

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 32+

Mergi la inceput

hai,mai,fetelor ca am "inghesuit-o' destul pe MIRINA cu sfatul nostru despre reeducarea barbatilor
si mie imi zicea mama la fel,cum il educi asa il ai...nu pot spune ca nu are dreptate,dar acum depinde si din ce "aluat" e berbetu:)), de varsta, de cum reactioneaza la noua strategie de reeducare,etc

si eu inainte sa o am pe asta mica, ii cam suflam in cur..vb vine:))..imi era drag sa ii fac de papa,sa fac curat in casa, sa fie totul ordonat..aveam si timp intradevar,pt ca nu am luctrat o perioada..e dupa , in perioada sarcinii....a vz singurel ca nu mai pot face fata, plus ca era si f atent, mai ales primele 3 luni,pt ca ne era teama sa nu pierdem sarcina pe care ne-am dorit-o f mult..asa ca el facea curat,cara de la supermarket,etc...la papa nu se baga...singurul lucru care il face e omleta..nu ca n-ar stii ,dar nu ii place..insa mai statea cu mine in bucatarie si imi dadea sfaturi ce si cum sa fac ca dee,avusese restaurnt si mai prinsese unele smecherii ...apoi spre sf sarcinii la fel, ca eu abia ma mai puteam misca:))
eee,dupa nasterea piticii...a fost sotul model...m-a ajutat enorm cu asta mica,la faza de stat cu ea ,schimbat pampers,dat bibe,etc...dar nu cu sculatul noaptea...niciodata..nici macar o singura data in 2 ani, naaa,pana acum:)))
de gatit ,cel putin primele 3 luni,nu stiu daca am gatit de 10 ori:)),mai mult comandam sau ne aducea soacra-mea sau mai facea el nimicuri..eu eram non-stop cu bebe de gat, in brate..ce gatit ,ce curat,ce avut grija de mine....off,ca am fost ca o closca de aia care nu se dezlipea de bebe..acum sper sa fiu mai relaxata

si acum ma ajuta..el da cu aspiratorul,eu cu mopul..spala vasele cand nu le spal eu...fara sa mai comenteze:))),spala aragazul..iar astea le face din proprie initiativa,fara sa ii spun eu
oricum a vz ce inseamna sa dai cu aspiratorul in toata casa si apoi cu mopul(nici nu e mica, 120mp:)),sa mai stergi si praful...iti ia cel putin o ora -o ora jumate...sa strangi dupa Asteropi...tot ce isi imprastie peste tot in casa,inainte sa te apuci,pt ca altefl ai posibilitatea sa aspiri o gramada:))) si de multe ori era terminat dupa o sesiune de curatat..curgeau apele pe el

si i-am zis, i-a adauga la asta si facut mancare si stat cu copilul si facut cumparaturi si spalat,calcat,etc....
si cred ca a inteles ..ca ,na, asa e omu...daca nu simte pe pielea lui, nu crede..in general

dar mai sunt si unii care ,daca nu faci ,iti mai trag si 2..vb bancului:)))

CLARA

ALINA 32+

Mergi la inceput

am vrut sa ii scriu CLAREI felicitari pt bebe grasun,....woww..3 kg deja la 35 sapt ..e super/....si din greseala am trimis mesajul...

sunt si obosita ca am alergat azi o groaza...am fost azi la 2 clinici ca sa dau pampersul piticii pt copro..mi-a facut diaree si zilele astea nu a fost in apele ei, mi-a tot refuzat mancarea, de 2 ori mi-a vomat...bine,isi si provoaca singura, ca nu vroia sa pape,alaltaieri a stat toata ziua cu 150ml lapte de dimi, un mar a vrut pe la 5 si la 9 a mancat 2 cremute budinci de la danone si iar la 11 inca 70ml lapte...supita,5 linguri cat i-am dat la pranz mi le-a dat afara imediat:(
si uite ce ma duc la o clinica care ne e aproape, cu copchilu dupa mine ca tasu era la magazin..si imi zice microbioloaga ca maine intra in concediu si e nevoie de 2 zile pt analiza ,asa ca va trebui sa ma duc altundeva...si uite cum m-am plimbat cu pampersul frumos mirositor inca 20 min ,pana am ajuns la alta clinica....

gata ,va pup..ma bag la un dus si la nani..

ALINA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Bine v-am gasit
2 idei, in caz ca nu ati achizitionat inca un carucior si sinteti nehotarite.Sau mai vreti inca unu' ...

http://www.youtube.com/watch?v=ZMa4Bex_A8M&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=D9XO8yZRKkc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata si-un ceai cald!

Virgi, esti mare figura , memeaza ii spun eu la capul

Apropo de cioco, agita si simtiti mai bine daca mancati seara inainte sa va intindeti in pat.

Eu de la 5.30 nu mai dorm ca ma ustura gatul si am nasul infundat si acum am bagat un ceai de lamaie cu muuulta lamaie si miere poate scap de raceala.

2liniute sa fi sanatoasa, iubita, apreciata si bebe sanatos, sa va umple casa de bucurie!

Deea 30+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

2 LINIUTE,LA MUUUUULTIIII AAAAAANNNIIIIIII!Sanatate si numai bucurii!Si bineinteles un bebelush supersanatos!
DEEA,mai baga si un oscillo si da-i drumu dupa acte!.Sarumana pt ceai!
O zi minunata sa avem!

Virginia 34+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Azi implinesc si eu 35 de saptamani!
Pe Ioana deja o ”livram” la varsta asta de sarcina....sper sa mai stea baiatul cumintel macar o satamana-doua....-trei....
A mai ramas ,cat a mai ramas!Yupiiiiiiii!

Virginia 34+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

La multi ani, 2liniute!

Doamne, Andra, eu nu stiu cand ai avut timp sa faci toate alea intr-o singura zi, plus asteptat pe la cozi. Si cu traficul din Bucuresti...Eu cred ca am facut jumate din ce zici tu ieri si tot am pierdut aproape toata ziua. Oare cand ai avut timp sa mai si mananci? O sa salvez mesajul tau pe calculator si cand o sa ma mai apuce ganduri de genul, "of, of, vai de mine cat am alergat si cat m-am obosit!" sa citesc ce-ai facut tu ieri si sa nu-mi mai vina sa comentez ca-s vreo oropsita a sortii.

Virgi, o sa incerc sa le iau mai incet cu efortul. Oricum am dormit super bine azi-noapte si simt ca burtica e iar bine. Dar nu, n-o luam de la capat azi cu alergaturile.

Anxy parca zicea ca pleaca zilele astea la Constanta, nu? Adica azi parca trebuia sa plece. N-a mai zis nimic ultimele zile(sau am uitat eu), sper ca n-a apucat-o nascarea pe aici cine stie pe unde.

Uuuu, fetele mai aveti putin de tot unele dintre voi. La cat de aproape sunteti putem sa facem pariuri care o sa fie prima. Prima de acum incolo, stiu ca Mami_vreau a fost prima, prima.

Andreea, 29+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Chiar, Titi trebuia sa fie prima. Cine mai citeste la odiseea de martie-aprilie sa ne spuna si noua daca a nascut sau nu.

Uf, ce emotii am! O sa fie super cand vor aparea piticii, sunt ferm convinsa. Si la vara poate facem o intalnire cu ei in brate(sau in carucioare)

Pup burticile si incep minunata zi de vineri!

Andreea, 29+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput