Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Cuchilici, ce avatar frumos ai!!!!!!!!!!! Are niste obrajori si o gurita absolut adorabile!!!
Mmamita, eu am cerut sa mi se dea prenatal cat mai repede, ca sa nu mai conduc atata drum. Cel mai devreme a fost cu 73 de zile inainte de DPN. In general medicii dau 63 de zile inainte si lasa 63 dupa DPN.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+

Sa inteleg ca e cumva si la latitudinea doctorului? Adica nu poate sa zica fata ''vreau atunci'' (ex max de 84 zile inainte) si gata, tre' sa-i si aprobe?

Si da, ce frumos bebel pare o reclama la eco!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Cuchilici, ce ma bucur ca bebelul Vladut este bine, sanatos!!!! Chiar ca este o zi deosebita pentru tine
Spune-mi te rog, era pozitionat cu caputul in jos deja ? Sau tu vrei cezariana( mea culpa dar nu mai retin) ?
Andra, Blanca si Asparagus sa nu cumva sa planuiti vreo intalnire la Ferma fara mine ca bataita va dau
Tot discutand despre epidurala, acum sunt destul de documentata si incurajata sa o fac .. numai sa trec de hopul asta cu trendul cezarienelor ! Astazi nu l-am mai simtit pe bebe Dorian transversal, ci m-a lovit serios , mai toata ziua, jos .. dar acum sa vedem cu ce.. sper ca nu cu picioarele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Mamita, ti-a fost recomandata miscare mai multa ?? wtf ? cine ti-o fi spus asta ori nu stie cum e sa fi insarcinata in 31 sapt si cu inca un bebel mic acasa + un servici destul de solicitant, ori este un nesimtit! Nu te amari degeaba..
Onutza, multumim inca o data pentru vestile bune despre Ellyshor! Si eu parca presimt ca o sa mai reziste 2- 3 sapt foarte bine
Ce mai stiti de Anxy si de Titi ? Joanna tu cum mai esti ? Mai rezistati putinel fetelor, da? Hai sa ne prinda Patele pe toate , tot 2 in 1 !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput
Mergi la inceput