Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
ionelu spune:
Buna fetele, merci mult de grija... Azi suntem muuuuult mai bine, am avut o noapte linistita, contractiile s-au potolit, nu am mai avut nicio urma de firicel de sange. Promitem sa stam linistite de acum. Mergem doar la doctor si eventual putin la aer in parc. In rest, stam acasa cumintele
Andra, ma bucur ca esti mai bine. Ai grija de tine.
Ioana, imi pare tare rau ca esti racita Ai grija de tine si sa auzim ca te simti din ce in ce mai bine... Hai ca mai e putin si o sa il tii pe micul Cristian in brate.
Tuturor Florilor le urez La Multi Ani, iar Ioanei si celor care mai sarbatoresc azi Pastele, le urez Paste Fericit!
Va pup cu drag si aveti grija de voi
Ioana 34+ cu Bianca Maria
tigruta spune:
Salutare!!!
La multi ani floriilor!!
Paste fericit pt cele ce sarbatoresc astazi!!!
Nu am o stare prea buna, tocmai am tras o cearta zdravana cu sotul pt ca auzi "l-am deranjat la baie" cand de fapt tot in folosul lui era, mi-a raspuns mai nervos, m-am enervat si eu mai tare si am dat-o in cearta
Uff parca nimic nu ne mai convine, ne raspundem cu nervi, ne intepam suntem foarte tensionati amandoi si caposi
Diana spune-mi te rog si mie unde ai citit despre epidurala si dezavantajele ei
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+
BelissimaEva spune:
La Multi Ani floricelelor si un Paste Fericit, plin de bucurii si multa lumina dragelor noastre care sarbatoresc astazi!
Tigruta, eu am citit mult despre epidurala pe net si chiar aici pe site, la categoria Nastere , gasesti o gramada de informatii dar evident, ca in orice lucru, sunt expuse si partile bune dar si mai putin bune .. si sincera sa fiu initial eu ma speriasem de moarte , chiar eram ferm impotriva ei , pana am ajuns la doctorul meu care m-a linistit imediat( ii iubesc stilul de a linisti si a calma omul )!
Diana, sunt ferm convinsa ca vei fi vazuta de un doctor anestezist inainte de nastere, ca ti se vor face analizele si testele alergologice , ca ti se va intocmi un dosar iar in momentul nasterii se va stii foarte clar ce doza , cand si cum de anestezic epidural iti va fi administrat! Trebuie doar sa mergem cu Dumnezeu inainte si sa avem incredere ca doctorii nostri stiu ce au de facut
Ionelu, ma bucur ca te simti mai bine astazi si chiar ar fi cazul sa o lasi si tu mai moale ..sa te odihnesti mai mult
Ai reusit sa faci programare pentru intalnirea cu doctorul anestezist?
Asparagus, tare rau imi pare ca inca te confrunti cu greturi dar am o nelamurire.. ai starile astea dupa orice ai mananca? Chiar si dupa ceva mai light?
Titi,Anxy,Ellyshor, cumintele sa stati acolo cel putin inca o saptamana .. Pastele sa va prinda tot 2 in 1 da ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
ionelu spune:
BelissimaEva, eu abia marti pe 10 ma duc la Badescu sa ma vada si echografic si vaginal, sa-mi recolteze diverse si sa imi dea trimitere pt ultimele analize. Tot atunci mi-a zis ca vorbim si despre programarea cu anestezistul si neonatologul. Dar o sa incerc sa imi fac programare pt luni 17, ca sa ne vedem Tu la ce ora ai programarea cu cei 2?
BelissimaEva spune:
Ione , eu voi fi la maternitate incepand cu ora 13:00 ! O ora pentru anestezist, jumatate de ora pentru neonatolog si la 15:15 am programare la Radoi ! Tare sunt curioasa daca s-a intors mandrutul meu cu toate ca eu tot transversal il simt si loveste non stop de 3 zile .. chiar ma intrebam acum o ora cand o dormi si el
Andra, dureri in sani si sub sani simt si eu mereu dar mai mult ca niste arsuri asa, dar eu sunt obligata sa port bustiera non stop, chiar si cand dorm daca-s prea tatoasa..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
ionelu spune:
Si eu sunt tare curioasa daca s-a intors pitica, voi afla marti Badescu a zis ca daca nu se intoarce pana la 35 sapt, nu mai are cum, pt ca eu am burtica mica si nu are loc sa se invarta cand e asa mare....
O sa incerc sa imi fac programarile incepand cu 11.00 sau 11.30, ca sa ne vedem Oricum iti mai spun noutatile dupa intalnirea cu Badescu de marti.
blanca000 spune:
Buna si
LA MULTI ANI tuturor floricelelor ce se serbeaza astazi la zi mare!
si
PASTE FERICIT! celor ce il petrec astazi, sa aveti zi luminata si sfanta.
Noi suntem bine, am avut 3 zile pline, de vineri tot aranjez in camera Evei caci a venit in sfarsit mobila dar nu fara peripetii.nu le mai povestesc caci acum suntem ok, am luat azi si jaluzeaua in camera (tip roman shade)..voi amenajati camere bebelusului eu pe a fetitei maricele..micuta din burtica va avea loc si in camera asta si separat coltul cu patut si comoda de la noi din dormitor..am zis ca din mai ma ocup de al ei caci voi ramane acasa si mai mult d eo saptamana cu montaj, slapat hainute+calcat nu cred sa imi ia.
Sambata am iesit in gradina zoologica si plimbandu-ne pe acolo imi sare in ochi o burtica, trec pe langa ea si imi cad ochii asupra unei fetite frumusica rau, ridic ochii si o vad pe Andra..al luat-o pe Eva de manuta si lipa lipa dupa ei..am zis ca daca am zarit-o e frumos sa mergem sa ne zicem " buna"..asa ca i-am ajuns din urma si ne-am bagat in seama ..cica ne-am cunoscut in 2 minute caci Eva mea sa rusinat si a vrut la tatiii..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Buna si LA MULTI ANI tuturor floricelelor ce se serbeaza astazi la zi mare! si PASTE FERICIT! celor ce il petrec astazi, sa aveti zi luminata si sfanta. Noi suntem bine, am avut 3 zile pline, de vineri tot aranjez in camera Evei caci a venit in sfarsit mobila dar nu fara peripetii.nu le mai povestesc caci acum suntem ok, am luat azi si jaluzeaua in camera (tip roman shade)..voi amenajati camere bebelusului eu pe a fetitei maricele..micuta din burtica va avea loc si in camera asta si separat coltul cu patut si comoda de la noi din dormitor..am zis ca din mai ma ocup de al ei caci voi ramane acasa si mai mult d eo saptamana cu montaj, slapat hainute+calcat nu cred sa imi ia. Sambata am iesit in gradina zoologica si plimbandu-ne pe acolo imi sare in ochi o burtica, trec pe langa ea si imi cad ochii asupra unei fetite frumusica rau, ridic ochii si o vad pe Andra..al luat-o pe Eva de manuta si lipa lipa dupa ei..am zis ca daca am zarit-o e frumos sa mergem sa ne zicem " buna"..asa ca i-am ajuns din urma si ne-am bagat in seama ..cica ne-am cunoscut in 2 minute caci Eva mea sa rusinat si a vrut la tatiii.. ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
I-am povestit si Evei ce frumoasa esti, si slabanoaga!!! Eu ma miram ca am burta mai mare decat a ta, dar si cate kg am luat eu in plus unde sa se puna?
Iar papusa ta e frumoasa foc, si a mea e foarte rusinoasa, cred ca e o faza a lor.
Eu eram cam obosita, dupa ce ne-am vazut eu am ramas pe banca acolo, nu mai puteam merge, cred ca oboseala isi spune cuvantul dupa zilele de joi si vineri e normal. Si iata ca au aparut contractiile dureroase, suntem cam speriati, stau cuminte in pat, sper sa ma lase
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
mi_bebelina spune:
Buna fete dragi!
La multi ani tuturor floricelelor si Paste fericit celor ce-l sarbatoresc astazi!
Hai ca prea era frumos ca sa nu mai vin si eu cu o problema. Saptamana asta m-a durut tare maseaua, initial am banuit o masea plombata mai demult....am incercat toate metodele sa-mi treaca.....pus vata cu spirt, periat la greu dintii, apa de gura....nimic, nimic. Asa ca ieri m-am infiintat la stomatolog si surpriza.....nu era maseaua pe care o banuiam ci cea de minte pe care dr mi-a explicat ca trebuie sa o scoata. Si se pune si-mi face o anestezie fara adrenalina, ma lasa un pic....incepe sa umble pe acolo dar tot ma durea...imi mai face zice el inca jumatate de doza.....si incearca si lucreaza pe-acolo, se rupe coronita, radacina statea bine infipta si nu trece mult si incepe o durere de incep sa urlu nu alta....dr se sperie crezand c-o sa nasc acolo, incepe sa tremure, tot imi zice ca in cateva minute e totul gata, mie imi dau lacrimile......la un moment dat imi spune ca se duce efectul anesteziei....cheama o alta dr care spune ca anestezicul cu adrenalina nu e periculos decat in primul trimestru de sarcina, imi face anestezie cu adrenalina si dintr-o data nu mai simt nicio durere iar in 30 minute cred ca aveam radacina scoasa.
Dar am venit acasa si am tot citit, cica anestezia cu adrenalina nu e indicata in sarcina si m-a apucat teama......daca dintr-o prostie bebica mea n-o sa fie bine? Oare chiar nu mai puteam rabda? Daca pentru a alunga cateva minute de suferinta copilul meu va plati o viata intreaga? Nici macar nu am gasit ce reactii are exact pt bebe, insa ma gandesc la ce e mai rau....Sunt o mama inconstienta. E drept, acum ma simt ok, ma doare doar gingia pe care eu mi-am maltratat-o cu spirt, cu periaj brutal....dar cu ce pret oare?
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
mirela77a spune:
nu am apucat sa citesc din urma
am ajuns azi noapte pe la 11 in bucuresti am dormit cateva ore, ca pana la 1 am stat de povesti si azi la 6 eram in picioare
la 7 si un sfert eram pe peron si am stat o ora sa astept trenul, nu imi place sa alerg cu sufletul la gura, sa il prind din mers, asa ca mai bine stau si il astept
la 12 juma am fost in eforie, dar pe la 2 am picat si am dormit vreo 3 ore
acum am intrat si va anunt ca vremea la mare e urata, a dat o ploaie sanatoasa cu fulgere si traznete, de m-au trezit din somn
o sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d