Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
ionelu spune:
Stefulici, ba da... eu ar trebui sa stau in pat. Iar de potolit, eu sunt scorpie incapatanata. Nu reuseste nimeni sa ma potoleasca. Dar de acum gata, ma potolesc eu singura. Chiar m-am speriat.
Pot sa imi sun doctorul, dar nu vreau sa il deranjez pt orice lucru. Plus ca ma va certa rau pt ca nu am fost cuminte. Marti am programare la el si echo. Nu cred ca e asa de grav incat sa ma panichez si sa ma duc la urgenta... Stau linistita in pat si sunt sigura ca imi revin. A fost doar cheagul ala micutz (cat o bombonica cip ) De atunci nu a mai fost nimic. Oricum urmaresc si daca mai apare ceva sau ma simt rau, va dati seama ca il sun imediat.
Multumesc mult pentru grija
Niciun semn de la Anxy.. va dau de veste cum aflu ceva.
Ioana 34+ cu Bianca Maria
ionelu spune:
Mi-a raspuns Anxy, sunt bine... Am copiat mai jos mesajul ei:
"Suntem fff bine! Are 2700gr more or less stii cum e:) se pare ca am colul deschis dar nu e scurtat deloc asa ca in principiu nu nasc:)) el zice ca prind 38s sigur si de sapt viitoare sa trec la multa miscare dar nu m-a mai lasat sa ma intorc la bucu si sa revin sapt viit. Si indeed era o bucatica de dop dar cik nu era tot si ca o sa mai pierd usor usor saptamanile astea. Am intalnire cu anestezistul pe joi siiii cam atat:) deci suntem ok :)"
Ioana 34+ cu Bianca Maria
2liniute spune:
buna fetele
ionelu, ce vesti bune !!! sa dea Domnul sa duca sarcina atat elly cat si Anxy pana la 38 de saptamani si noi la fel
multumesc tigruta de urari
fetelor cu sarcina mai inaintata, propun sa luati de la mine niste somn si sa stati la patut
eu una cred ca-s somnoroasa odiseei tocmai m-am trezit, eu nu stiu ce ma adoarme mai mult, sarcina sau vremea .... dar energie nu am mai deloc
va admir mult mamicile care sunteti la a2a sarcina ( Ella, blanca, Andra, Tigruta, Miha si toate celelalte mamici)sau care ati lucrat si inca mai mergeti la munca Virginia, Mamita ( daca am retinut eu bine) si titi cu renovatul sau Aever cu casuta noua... de Mirina nici nu mai spun ca ba scoala de soferi, ba facultate ba spalat geamurile ...
eu nu fac mai nimica de papa fac aproape zilnic, apoi dorm vro 2 ore iar ceva ordine, sters praful sau spalat vase... iar mai dorm 2 ore si tot asa... ca noptile le cam fac albe: merg la baie des iar pana ma ia somnul iar .. dureaza...
va pup si noapte buna
Anca 30+ cu AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
felicityhope spune:
Paste fericit! pt toate care sarbatorim miine Pastele Catolic.
La multi ani de florii miine,pt voi daca sunteti sarbatorite sau pt. cei din familiile voastre.
Sa speram ca primii bobocei si gainute apar dupa pastele ortodox.
Virigina- nu am inteles bine,la tine pe 27 e programata cezariana? sau nastere naturala?
Clara brava pt voinicel.Sper sa am si eu ceva info marti(atunci ar fi ultima zi din pachetul lui 35).
Mirina- felicitari furnicuta harnica-am tot respectul pt cei ce fac munca in casa.La noi e pe dos.Ursul face tot (curat,cumparaturi,mincare,spalat rufe,udat florile...cu program,nu cind isi aduce aminte).Si pe mine ma intreaba ce vrei sa maninci azi?- gogosi nu comand ca stiu ca eu stirnesc pofta si tot eu le fac.La masina de pine nu s-a bagat inca,dar mi-a spus de multe ori ca ar vrea sa incerce.Eu sunt gospodina de week=end sau la sarbatori- asa ca azi.Doar daca am timp(cum si azi am lucrat, de craciun m-am logat iar ... citeodata sarbatorile nu sunt cu mese festive si bucate traditionale).Dar suntem multumiti cu cit putem face.Sanatate sa fie si buna intelegere.
Va pup
34+ Alexander Matthew
Andra_C spune:
Titi, si tu ai eliminat un pic din dop? Parca asa am citit la mart-aprilie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
Andra_C spune:
Am si eu o intrebare: ma doare foarte tare sub sani, ca si cum ma strange sutienul, dar nu e de la asta. E o durere asa ca si cum as avea o vanataie, mai experimenteaza cineva asa ceva?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
2liniute spune:
eu am avut intepaturi sub sani luna trecuta... i-am spus doctorului dar mi-a spus ca nu e o problema pt bebelush... intre timp mi-au trecut
bine ca nu au fost multe vro 3-4 in cateva zile
Anca 30+ cu AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
Andra_C spune:
Nu intepaturi, ci exact cum am zis, ca si cum as fi lovita. Daca stau in picioare sau in fund e mult mai bine, dar cand stau la orizontala e crunta durerea. Ma gandesc ca apasa el pe ceva...
virgiL spune:
Noi in seara asta am tras o fuga la Bacau si am vazut un film ,ca tare eram deprimata(si chiar mi-a trecut).Numa Anitta sa se plimbe?
Vai suntem de belea fetelor,am inceput deja cu dopuri,contractii,mici sangerari....Nu tratati cu indiferenta nimic din ce se intampla ,cum adik sa nu deranjez medicul pt ”orice ”lucru..pai bebe poate veni oricand,asta nu-i orice lucru!ACUM e momentul sa ne deranjam medicii.Eu am si prevenit-o pe a mea...si ea ma stie ca-s echilibrata si calma, si n-as freca-o la cap pt orice.Eu am patit asa cand am nascut-o pe Ioana,noaptea (cred ca pe la 2-3)am eliminat o parte din dop ,nu f mare,nu aveam contractii,nu ma durea nik(facusem doar de cu seara o baie fierbinte),si cu calmul specific,am asteptat dimineata,am asteptat sa se schimbe garda(ca nu-mi placea medicul care era noaptea de garda)si pe la 10-11 m-am prezentat la spital.La 12,40 se nastea prin cezariana ,Ioana,cu scor Apgar 7,vai mama ei daca mai stateam acasa(era si cu fundul inainte,si cu circulara de cordon...si aveam si dilatatie 2-3,iar eu n-aveam o contractie sau vreo durere,sau vreo stare de rau).Totul la 35 de sapt.
Deci nu stati acasa,mergeti si verificati .Better safe,than sorry!
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!
virgiL spune:
FELICITY,da,pe 27 ne-am propus sa-l aducem pe lume pe bebe,daca e si el de acord sa stea pana atunci la caldurica(atunci fac 38 de sapt si mai mult nu ma lasa dritza).Cezariana.ca zice dritza ca-i e frica de ruptura uterina(si mie evident)
ANDRA,si pe mine ma doare sub sani,dar simt ca ma dor coastele de la cat imi trage cu picioarele...si simt ca-i mai comod daca ma intind si-i fac loc
Doamne ai grija de ANXY si de ELLY sa mai duca o vreme bebelushii in burtici!!!
PASTE FERICIT!celor care-l sarbatoresc astazi....si LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de flori!
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!