Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor,intru sa impartasesc cu voi fericirea mea.. Dupa ce acum cateva zile credeam ca s-a zis cu ideea mea de a alapta datorita canalelor infundate plus bebe care plangea la san, de ieri, dupa o vizita la o consultanta in alaptare de la clinica, EMMA MI-A DESFUNDAT CANALELE.De ieri de la 10 de cand m-am dus cu laptele praf in traista , suntem exclusiv la san(mai putin un biberon muls noaptea pe care i-l da tati sa apuc si eu 2 ore legate de somn).

A fost chiar funny ca dupa o jumatate de ora de supt, sanul a inceput sa curga in jet cand am mutat fata la sanul celalalt.Sa o fi vazut pe midwife cum incerca sa gaseasca ceva de colectat lapticul sa nu se piarda ca e pretios.Imi spunea ca se vinde cu 100 lire litrul.

Oricum voiam sa spun mamaicilor care fac alapteaza deja ca sunt eroine si ca abia acum inteleg ce comod e cu bibe,dar eu zic ca or sa vina si zile mai usoare cu papatul la san.
Ronina si noi stam la san mai tot timpul.Suge cam intre 13-30 min pauza o ora daca-s norocoasa si iar se cere.Suntem in aceeasi situatie cu baita.Nu reusim sa-i facem loc in program.

Pup toate fetele .Nu am citit din urma dar sper sa recuperez maine.

Felicitari Kovacs!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Felicitari Cristina! Bine ai venit bebe Karina!
Hai marci_mami! Hai bebe Bianca Melissa!
La multi ani celor care azi si-au sarbatorit ziua!

fetelor multumesc mult pt urari
carstea bravo desfundarea canalelor! Emma e o fetita puternica si a reusit, sper ca de acum sa o tineti doar pe supt. Si la mine mi se mai infunda canalele dar tot pe pitic ma bazez sa le desfunde si pana acum nu m-a dezamagit

eu v-am tot citit de pe telefon dar nu mai tin minte mare lucru, am avut o noapte tare agitata. ieri n-am avut ce face si am mancat niste buritos si au si ceva fasole prin ei si asta noapte printul meu se chinuia sa scoata gazele de numa'. dormea cate jumatate de ora si incepea sa se stranga si tot asa. azi dimineata la 9 am picat amandoi, si eu si el si am dormit neintorsi pana la 12 . azi vad ca a fost mai bine si nu s-a mai chinuit asa tare... deci de-acu stiu ca fasolele sunt NO NO pt mine (stiam si pana acum ca nu sunt recomadante fasolele dar nah... mama nebuna ).

pupici si nasteri usoare celor care vor mai naste si nu apuc sa scot agitatele

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Felicitari Cristina! Bine ai venit bebe Karina!

Carstea: super veste, bravo! Ce bine ca ai perseverat si papa Emma bine Asa e, e obositor, Bianca papa in ture de 25-50 minute si tot mai vrea peste o ora, noroc ca o tinem asa doar pe timpul zilei si mai degraba seara.
Monna: pfuuu, deci e reala chestia cu colicile. Eu m-am ferit de alimentele problema, n-am vrut sa ma risc desi nu prea credeam ca ar conta. E drept ca Bianca nu prea a avut colici, poate a contat alimentatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina pai nici noi n-am avut probleme pana acum ca n-am mancat nici eu nimic din ce i-ar putea provoca gaze. Dar nah... ieri m-am mancat rau si am suportat consecintele

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si noi in clubul celor cu probleme cu baita...seara de la 8 la 12 e cu programul de colici, dar de pe la 6 incepe sa suga din ora in ora..si cum si noi avem probleme cu regurgitatul (am luat azi plan inclinat , apropo), baita am facut mai mult in chiuveta..tinuta pe mana, sapunita bine burtica, picioare, manute, apoi o tine tati invers si eu o spal de spate si in maxim 5 minute suntem gata! la noi mai e si treaba ca baia e langa camera lui matei, si daca a apucat sa adoarma nu mai vreau sa il deranjez..cred ca o sa ma apuc sa o spal singura pe la 4-5 dupa-amiaza, sa vedem..

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Felicitari Cristina!Bine ai venit bebe Karina!
La multi ani celor cu nume de flori!
JD : La multi ani sotului tau!
Fetelor,m-au luat emotiile cand mi-am vazut numele in titlu.Va multumesc si va pupic pe toate.Dupa ce l-am tratat pe oliver de raceala am reusit si eu sa ma racesc tun.Acuma ma tratez cu mult ceai cu lamaie,intre accesele de tuse mai urc niste scari, mai sar pe sotzu si imi astept cu nerabdare bebelina care se cam lasa astepatata.

40+ Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Felicitari Cristina!!!!

Carstea felicitari pentru asa vesti bune! n-o sa fie asa complicat...doar inceputul e un pic mai greu; sper de acum incolo sa nu mai aveti probleme!

Vad ca sunt destui bebe prin odisee care se lasa asteptati...

Asa ca nu-mi mai fac iluzii nici cu a mea ... mergem maine la dr. la control, mai vedem cum sta treaba; trebuie sa intreb ce ganduri are pentru vineri; sper ca nu vrea sa ma tina in pat pe perfuzii pentru inducere/declansare...
Momentan vad ca ei ii e bine in burtica...

Pupici mamici (si viigtoare mamici) si beblusi!
O saptamana usoara!

pentru bebe care se mai hotarasc sa apara zilele acestea (si pentru mamicile lor, desigur

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor,

Am fost si noi la eco sambata si bebe e bine merci, n-are circulara, e pozitionat bine. De nastere nu avem niciun semn. Mergem vineri iar la control sa vedem cum stam cu colul.
Sper sa nu raman ultima pe aici :(

Zi frumoasa va doresc.

36+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Am actualizat si semnatura

37+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

din ciclul "asta seara ne distram in familie", probabil va mai amintiti filmuletele cu mine cu burta la gura si matei, facand seri folk pe acasa..acum suntem 4 la distractie, deeeeeci:

http://www.youtube.com/watch?v=Q9WeSc0mtMo

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput