Cainii au mai omorat un copil(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

XIO, in vecii vecilor nu vor fi adoptati TOTI cainii maidanezi de pe strazile Romaniei. Nici macar TOTI CEI ADOPTABILI. Raportul caini adoptabili - posibili adoptatori e inegal, prea multi caini, prea putini adoptatori.

Personal, consider ca un caine maidanez se simte mult mai bine la curte decat intr-un apartament de bloc.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Evident ca nu, pt. ca la fiecare caine adioptat in Germania, Uk, Olanda sau Romania, apar alti pui care trebuiesc sterilizati si adoptati.
Pt ca pe omul care ii abanoneaza il doare nici in cot de ce scrieti voi aici si sta linistit ca din cauaz lui moare un copil, dar voi il vedeti vinovat pe cainele pe care l-a abandonat.
Si toti sunteti fericiti, ala ca el nu a primit nici macar amenda, voi ca "vinovatul" este pedepsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

XIO, in vecii vecilor nu vor fi adoptati TOTI cainii maidanezi de pe strazile Romaniei. Nici macar TOTI CEI ADOPTABILI. Raportul caini adoptabili - posibili adoptatori e inegal, prea multi caini, prea putini adoptatori.

Personal, consider ca un caine maidanez se simte mult mai bine la curte decat intr-un apartament de bloc.

Lucrusoare de vanzare...

Evident ca nu, pt. ca la fiecare caine adioptat in Germania, Uk, Olanda sau Romania, apar alti pui care trebuiesc sterilizati si adoptati.
Pt ca pe omul care ii abanoneaza il doare nici in cot de ce scrieti voi aici si sta linistit ca din cauaz lui moare un copil, dar voi il vedeti vinovat pe cainele pe care l-a abandonat.
Si toti sunteti fericiti, ala ca el nu a primit nici macar amenda, voi ca "vinovatul" este pedepsit.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Ma refeream strict la nr. actual al cainilor de pe strazi, nu la puii care vor aparea nush cand, ca nu tin evidenta sezoanelor de imperechere la caini.

Dar ai inteles ce-ai vrut.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Anunt de pe un grup :
"Astazi , am primit un telefon de la o fata care mi-a spus ca o masina a trecut aruncand din ea o punga , din care au iesit 4 catei , mi-a spus exact locul , si in 10 minute am ajuns acolo . Am gasit 3 catelusi , grasuni ( din cauza viermilor intestinali) le-am dat o mana de bobite pentru catei , erau foarte flamanzi , ...am reusit foarte greu sa-i prindem deoarece erau fricosi , s-au ascuns prin toate gaurile posibile , in final i-am prins pe cei 3 , dar am cautat si pe al 4 lea catelus , si din pacate l-am gasit mort intr-o balta langa o strada (5 m mai departe de cei 3 catelusi) i-am adus acasa maine o sa le fac baie . Toate 3 sunt fetite , au in jur de 1-2 luni , sunt de talie mica-medie ."

Desigur, cainii sunt de vina, nu cel care i-a aruncat in strada.

Mergi la inceput

Luat nr. masinii. Asta trebuia. Inainte de a cauta catelusii.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Edit: transmite-i ca, daca le face baie acum, deparazitarea externa se face dupa minimum 48 de ore. Porii sunt deschisi si substanta deparazitanta este toxica intrand in piele.

Asta daca nu stia deja.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Pai daca a aruncat omul o punga si a fugit ma gandesc eu ca nu a fost pe faza pers. respectiva sa ia nr masinii.
Stiu fetele, ca doar cu asta se ocupa :)
Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

parerea mea e ca pana cand cei muscati nu isi fac o organizatie, luat avocati, data primaria si cei responsabili in judecata si amendati...nu se va face treaba.
la fel si cei prinsi ca da mancare la caini care nu sunt ai lor...sau ii arunca pe strazi treb amendati.
cand aceste amende se vor aplica...poate se va mai face lumina.

[...]

pe vecina care dadea mancare la maidanezi la fel am speriat-o ca am filmat-o ca le da mancare si daca ne musca ciini o dau in judecata. cei drept ca tot o mai facea dar rar...si pe ascuns cand stia ca nu sunt acasa.

treb sa faceti ceva...sa luati masuri. e groaznic ce se intimpla. nu va lasati!

michelle

Mda, e binecunoscut faptul ca un maidanez flamand e mult mai bland decat unul satul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Am o vecina care a luat singurul maidanez de pe strada mea (un catel cuminte, de altfel), l-a tinut in casa toata iarna in casa ei, apoi i-a gasit stapan la curte si l-a dat.

Daca s-ar intampla mereu asa, ar fi bine, ca si eu m-am saturat sa tremur de frica de cate ori trec printre caini vagabonzi pe strada.

PS: daca mergi cu bicicleta prin oras, e imposibil sa nu se repeada cate un grup de caini fara stapan sa te latre si sa vrea sa te apuce de picioare. De-aia m-am si lasat de mers cu bicicleta pe strazi, ma duc doar in parc sa pedalez: pana acolo imping bicicleta de ghidon, ca atunci "potaile" obraznice ma lasa in pace .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Mai, Bucurestiul si alte localitati, nu sunt orase ale animalelor, ci ale oamenilor !

Cainii traiesc pe langa casa omului, altfel se salbaticesc si devin pericol pt oameni.

Auzi, orasul animalelor...

allinta

si nu sunt de judecat si pedepsit "oamenii" care ajung sa arunce un animal in strada, pt ca nu mai are chef de el din cine stie ce motive?

si nu autoritatile locale care NU verifica/impoziteaza/fac recensamantul animalelor/ancheteaza/penalizeaza aspru pe cei ce tin in apartament sau ograda animale de companie fara documente sunt de dat in judecata de cate ori un om este agresat sau ucis de animalele salbaticite lasate sa cutreiere strazile luptandu-se pt supravietuire conform instinctului ???

OMUL este victima propriilor acte necugetate. Nu exista constiinta civica, nu exista responsabilitate, seriozitate si grija fata de nimeni si fata de nimic.

De aia se ajunge mereu la solutii extreme gen uciderea en gros sau en detail....

Mereu se discuta vad pro si contra etanasierii sau avortului dar niciodata nu se cauta originea raului, mereu cautam solutii salvatoare dar nu starpim raul din radacina ca sa nu ajungem mereu si mereu la aceleasi rezultate stupide.

Primariile s-au culcat pe-o ureche, ici si colo mici organizatii nonguvernamentale fara resurse de protectie a animalelor mai aduna de pe drumuri caini, ii mai dau inspre adoptie, in rest nimic....

Nu era vb ca fiecare detinator de animal de companie trebuie sa plateasca impozit pt el si sa si-l aiba cu acte in regula, vaccinat etc? Acum vad si aici la noi la bloc, au unii cate 5 caini si 3 pisici, sunt iubitori de animale, ok, insa NU au conditii deloc de crestere a lor, ii scot la plimbare si ma ingrozesc ce ramane dupa ei, pe trotuare. Nu strang dupa ei. Poate altii strang, ideea e ca ar trebui sa se restrictioneze si controleze indeaproape atat gospodariile de la bloc cat si cele din zonele de case rurale si urbane, sa se vada care ce creste si care ce arunca pe drumuri. Asa ar fi civilizat. Iti iei animal de companie/de paza/utilitar doar daca iti permiti sa-i asiguri o viata decenta.

Asa ca nu mai are rost sa ne certam pe tema cine e viitorul tarii si cui apartine orasul. Orasul apartine oamenilor incapabili de a fi responsabili. Si asa este si viitorul, pe masura responsabilitatii asumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mamiy

Daca ar fi murit copilul TAU, ai fi dorit sa moara toti cainii. Din Romania.

Daca, daca intelectul ar fi ajuns brusc la IQ 15, se prea poate.
Daca o blonda imi omoara copilul eu vreau sa plateasca blonda aia, nu toate blondele din lume. Ca gandesc.

Cateodata logica ta ma uimeste. Daca un caine vagabond ii face rau copilului meu vreau ca TOTI cainii vagabonzi sa dispara. De fapt vreau sa dispara fara sa fi facut ceva copiilor mei. Logica mea este ca acei caini nu ar fi trebuit sa fie pe strazi pentru ca pun in pericol alti oameni. Nu e razbunare, e pur si simplu bun simt. La fel daca o blonda nebuna face rau cuiva drag mie nu ma apuc sa vanez blondele ci medicul care a lasat-o in libertate pe aia nebuna si pe altii care fac rau la alti oameni. Evident nebuna nu are ce cauta pe strazi, la fel si altii in aceasi situatie.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Observi ironia? :))))))))))))))))))))

Deci aici gandesti ca nu e de vina omul nebun ci medicul din vina caruia a ajuns pe strada, dar cand e vorba de caini nu te mai intereseaza oamenii care i-au lasat pe strada, ci te razbuni pe caini.

Apai daca asta nu e lipsa acuta de logica, eu nu stiu care mai e.

Dar iti multumesc oricum ca mi-ai demonstrat teoria mai bine decat am facut-o eu pana acum.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

in cazul de fata doctorul este statul. iar atunci cand statul a incercat sa adopte o decizie, trista pentru unii care iubesc foarte mult animalele, nu a putut sa faca nimic . din cauza acelorasi oameni care nu realizeaza ca intre viata unui om si viata unui animal nu se poate pune semnul egal..
precum se vede si in tarile civilizate se ucid animalele, asa ca ar trebui sa acceptam realitatea: animalele nu au voie sa traiasca singure decat in jungla.

Mergi la inceput