La multi ani Daria! Fluturasi de Mar-Apr2011 (143)
Raspunsuri - Pagina 21
ailed_dota spune:
yvy, eu cred ca ma luam de ea... ca si daca ii raspunsese copilul si o fi fost obraznic tot vina ei era ....acum daca ii spune copilului faze de care povesteai iti dai seama ca nu e prima oara..
in legatura cu copilul de care se plang unul si altul sunt de acord ca tb sa se gandeasca inainte sa-l faca...si sincera sa fiu eu le-am carat pe amandoua dupa mine pe unde am putut... in concedii, la terase, la gratare, in mall, nu am fost nici prea protectiva, si nici nu m-am ingropat ca gata am copil si nu pot asta sau ailalta..
si in legatura cu copilul colegei as fi intrebat-o.. dar tu nu te-ai gandit cand l-ai facut?
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 fetelor am si eu o intrebare, profit de timp ca e vremea urata si gogo doarme dintre bebeii vostri merge vreunul pe varfuri? a mea cam da...ma gandesc ca de la premergator...o fi cazul sa-mi fac griji?s-o indrepta o data cu mersul singura??? voi ce ziceti? mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Nasterea piticei mele Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
ia niste incaltari care sa aiba talpa tare si sa fie inalte si pe glezna fixe (cu sireturi)sa sa o forteze sa calce pe talpa, daca te streseaza prea tare du-te la dr sa-ti iasa din parere.. sunt multi copii care merg asa...

madutza_bra spune:
hello!
ieri am fost numai pe drumuri, azi cu treaba prin casa, vremne urata, chef de orice = zero!!! Am impartasit ieri copiii, au luat si anafura,,am fost mandra de ei ![]()
rhynna, eu as alege cresa particulara
cat despre comportamet va tb s ale spunem ca nu au voie undeav mult timp de acum incolo..cativa ani ![]()
Iar cu pedeapsa ceva mai tarziu se poate intoduce..eu pe cristi l-am pus la colt pe la 2 ani, cate 2 minute, si intelegea care e treaba..cand facea vre-o prostioara se duce singur la colt ![]()
Cata stie unde nu are voie, iar cand umbla unde nu trebuie spune mereu nu-nu-nu..si-i da inainte cu cotrobaitul ![]()
![]()
deea,
eu chiar cred ca nu ar fi trebnuit sa mergi dupa Stefy..e deja domnisoara, vrea sa fie mai independenta, nu tb sa te superi. Eu in locul tau as di cautat-o si as fi ramas sa o privesc asa mai departe sa vad cum se comporta cu colegele ![]()

strumph, 
am primit felictatea de la voi 

Multumesc pentru urarile facute sotului 
Urez si eu pentru ieri La multi ani, Floriilor!!!
miki, sa=ti traiasca baiatul!!! ce frumos ai spus cu cei mai frumosi 3 ani 

ma bag sa fac cap nou si fug in canapea..sa vad daca mai prind ceva somn