Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
MACARIE spune:
aaaaa, am uitat sa va dau un pont tare.....
urmariti (cautati) pe toate site-urile de reduceri voucher de reducere
pt eco 4D , unele includ si morfologia , eu am gasit mai multe intre 150 -200 lei dar din pacate erau deja expirate , dar o sa apara altele
am cunostinta care a apelat si este super , si nu numai la 4D , sunt si pt analizele de specifice in sarcina
cine gaseste sa anunte aici
5+
---------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
onutz83 spune:
Bine ai venit, Alexa! Sarcina usoara si bebe sanatos
Andie, tinem pumnii!
Macarie, multumimm de pont, ce idee buna!
Cat despre anuntat la serviciu, eu o voi face dupa 12 saptamani, cu hartiuta de la doctor.
Valicutza, bine ca ai scapat
Bubuleeeeeee!!!! Pe unde ne umbli?
Ioi, schimbai saptamana
Onutz 7+
A.C spune:
Bine ai venit,Alexa!!! Iti doresc o odisee usoara alaturi de noi si un bebe sanatos!
Alina 8+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
luiza1318 spune:
buna seara burtici!
bine ai venit alexa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
eu deja am anuntat la serviciu, eu am fost obligata pentru ca de 1 saptamana sunt in medical
saptamana viitoare mergem si noi la eco sa vedem ce mai face samburelulIn rest suntem bine, cu greturile de rigoare...
adriana sa vi cu vesti bune maine de la eco, la fel patesc si eu cu gatitul, numai cand ma gandesc la mancare (gatit) mi se ridica parul in cap
andie bafta maine la eco!
macarie eu sunt cu ciorba de loboda receeeee
va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
iza 8+ mamica fericita de Andrei 4 ani
Camitu spune:
Buna fetelor,
Alexa bine ai venit!Sarcina usoara!
Referitor la dublu test mi s-a spus de catre dr gineco sa fac analizele de sange la 9 sapt si sa ma prezint
cu ele la eco morf de 12 sapt.
Fetelor stiu ca unele dintre voi nu vreti sa anuntati la serviciu ca va este greu dar cel mai bine este cand o faceti sa
ii anuntati cu o adeverinta care sa ateste sarcina in mana.Nu pe vorbe.Sunt unii angajatori......
In rest eu ma simt ok, dorm mai tot timpul, in masina , in pauza la birou , acasa...peste tot.
Pupici
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
menics spune:
ma bag si eu in seama, ca deh nu pot sta prea mult de-o parte...
la capitolul simptome: sanii durerosi mai ales la trezire...pofte ..dupa care trec la starea de greata fara senzatie de voma.. doar o greata... dupa uneori am arsuri la stomac.. si uite asa...nu prea reusesc sa beau multa apa... la munca reusesc cat de cat dar cand vin acasa parca nu mi se lipeste paharul de mana... dorm la pranz de rup.. vre-o 2 ore , cred ca as dormi mai mult dar normal ca ma trezesc sa merg la ...eu pana acum 2 sapt avem treziri pe la 4-5 dimineata si gata somnul.. acum vad ca dorm...
vorbiti de analize, si cabinete.. hmm eu merg la doua... merg la RM ca am card si am gratuitate.. si pentru marea majoritate a analizelor... si mai merg la medicul care mie mi-a inspirat foarte multa incredere la cabinet privat... acum cu analizele, eu am primit o lista pt trim 1 de sarcina de la RM, idar medicul celalalt mi-a spus ca analize facem doar la DT, la 12 saptamani... eu mi-am facut setul, sunt ok... numai ca vesnica mea problema cu Regina maria..la constanta sunt jale...nu este pt prima data cand am surprize neplacute cu ei.. si acum, am primit un tel sa mai dau niste sange ca nu a stiut fata ca trebuie sa-mi recolteze in nu stiu ce recipient pt nu stiu ce analiza..., asa mi-au facut si cu analizele pt mutatii, ca sa nu spun si la hormoni ...ei, ei.. iar de nascut, voi naste la euromaterna...
ce inseamma 2 medici: unul vrea dublu test, altul doar triplu si amniocenteza, unul e impotriva amniocentezei... si tot asa...
acum tocmai am facut vineri o echo la RM si suntem in grafic era de 9sapt si 6 zile... l-am vazut zbatabdu-se acolo... i-am auzit inimioara, asa ca am plecat linistita...pe 26 am dublutest la celalalt cabinet...
10+
almy spune:
Hello la mamici, bun venit la burticutele noi!
N-am mai scris o perioada, ca mi-s leguma, asa de rau imi e. Greata, voma, tot tacamul in continuare. Mi-oi reveni si eu in curand. Abia sunt in sapt 10 (9s si 4 zile)
Am citit mai inainte ceva interesant DE AFLAT SEXUL, nu stiu cat de sigur e, dar merge incercat just for fun. Intr-un paharut de unica folosinta puneti o lingurita de bicarbonat si faceti putin pipi in el, putin, nu mult. Daca face reactie bicarbonatul (adica fermenteaza) e baietel, ca urina e mai acida la baiat, daca nu face reactie, e fetita, ca urina e mai alcalina.
Sanatate multa, fetelor, o Saptamana Mare cu liniste sufleteasca, si rabdare la "colegele" mele de greturi, ca vad ca nu-s singura.
Alma 9+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Mami_de2 spune:
fetelor acum am revenit!
eu inca nu-s lamurita complet
acum m-am intors de la eco!!
ECOGRAFISTUL ASTA la care am fost (doar ecografist, nu si ginecolog) MI-A VAZUT NUMAI O SG SARCINA pronuntat!!.. DECI NU 2.. ACUM MA IAU DUPA ASTA: CA E UNA sigur sigur..ca 2a inca a fost doar in capul meu probabil.cred ca mi-am dorit prea tare gemeni, altfel nu imi explic ) :))
POATE NU A VAZUT BINE) poate a gresit alalaltul, desi saracul nu s-a pronuntat..numai eu cu ideile mele m-am pronuntat poate ce a vazut ala acolo data trecuta era altceva acolo..poate s-a reabsorbit ceva..poate era un hematom, habar nu am de ce am vazut la 5 sapt 2 pete negre!..nu stiu...
VORBA sotului meu "TREBUIA SA INTRI SA II ZICI SA MAI SCORMNEASCA PE ACOLO, POATE MAI GASEA CEVA " ) M-A APUCAT SI RASUL! CA I-AM POVESTIT SI LUI PANA LA URMA CE SI CUM in drum inapoi de la clinica.
va PUN POZELE PT COMPARATIE, LINKURI, UNA DE LA 5 SAPT SI ALTA DE AZI DE LA 6,6 SAPT.
MI-A ZIS CA ARE ACTIVITATE CARDIACA, ca e in grafic la varsta, ARE EXACT 6,6 SAPT, DECI EXACT CAT AM SI EU SI MI-A DAT SUNET SI AM AUZIT INIMIOARA "BUM BUM BUM' DOAMNE CE FRUMOS!!!!! MI-E SI FRICA SA MA BUCUR FETELOR!!!! DAR VEDEM.. OFF DACA AS PUTEA SA MA TREZESC PESTE 6 SAPT SA FIU DEJA IN TRIM 2 SA SCAP DE EMOTII)AR FI IDEAL!
ACUM NU MAI AM PRETENTII de 2 , ASTA E, SI UNUL.IMPORTANT E SA FIE SANATOS SI SA IL DUC LA TERMEN!
ASTA ERA doar medic ecografist..era sceptic cu privire la utrogestanul pe care am decis de cand am aflat ca-s gravida, sa mi-l administrez singurica, m-a zis sa ma duc mai bine mai repede la medicul ginecolog si sa imi zica el ca si cum cu doza si daca sa mai iau;
cert e ca nu vreau sa fac pe desteapta insa mie mi se pare ca utrogestanul asta nu are ce rau sa faca..mai ales ca tocmai m-a sunat si am vb. cu prietena mea care tre sa nasca luna asta, tot cu uter retrovers si ea, care are 35 de sapt azi (si 2500 kg bebe a fost si ea la control azi) si mi-a zis ca medicul ei i-a zis ca femeile cu uter retrovers obligatoriu tre' sa ia si progesteron de sustinere..deci in fine..eu zic ca am facut bine ca am luat..ca rau nu are ce sa imi faca.
In plus acum parea mult mai frumoasa si mai clara imaginea, parea totul mult mai omogen, fata de data trecuta cand se vedeau mai multe pe acolo)
va las sa va delectati cu <iubitu' meu> din poza.
1. DE LA 5 SAPT:
http://family.webshots.com/photo/2462349450106042926QDiFko
2. DE LA 6,6 SAPT:
http://family.webshots.com/photo/2958064870106042926fVInqS
6+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
mya85 spune:
mamide2 ti-a dat si o data probabila a nasterii? ca am vazut ca ai avut UM inaintea mea, dar DPN dupa mine... iar dc sarcina arata exact si cat ai de la UM... ma gandesc ca e mai repede de 2.12
eram curioasa sa vad pozele tale, ca si eu am cam tot ca si tine dar nu se deschid. oare de ce???
mami de ( iulie 2010) si 6+
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 mamide2 ti-a dat si o data probabila a nasterii? ca am vazut ca ai avut UM inaintea mea, dar DPN dupa mine... iar dc sarcina arata exact si cat ai de la UM... ma gandesc ca e mai repede de 2.12 eram curioasa sa vad pozele tale, ca si eu am cam tot ca si tine dar nu se deschid. oare de ce??? mami de ( iulie 2010) si 6+ |
ultimul ciclul : 21 febr;
ovulatie: dupa7 martie..deci undeva pe 7-8-9 martie cred.. dureaza pana se implanteaza..asa ca habar nu am cum se calculeaza exact toata treaba:))
-cert e ca am dnp pe 2 decembrie dar nu dat de medic ci calculat cu un counter de pe net, medicii sunt rezervati asa devreme..mai tarziu zic ei sigur ce si cum..dar eu imi doresc sa ajung la minim 36 de sapt, ideal 38 si aia e! imi ajunge! numai sa nasc un bebe sanatos:)
off nu am idee de ce nu se dschid
le mai pun o data, poate acum am noroc:
- ec0 5 sapt: http://family.webshots.com/photo/2462349450106042926QDiFko
- eco 6,6 sapt: http://family.webshots.com/photo/2958064870106042926fVInqS
6+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;