Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3
Raspunsuri - Pagina 4
aever spune:
Bia, cum mai esti? Nu stiu daca ti-am zis dar am o prietena care avea sarcina de o varsta cu a ta. Ea a nascut zilele trecute, desi spera sa o mai tina pe pitica la crescut in burtica. Bebelina ei e bine, sanatoasa si frumoasa. Sunt sigura ca si voi veti fi la fel de bine. Tu cand mai mergi la control?
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
Bia_Mi spune:
Suntem bn Deea, multumim! Vad ca bebelina mea nu vrea sa iasa(ii place la mami in burtica). Voi ce faceti? Cum va simtiti?
Ramo ce faceti? Silvia? Iulia? Nu ati mai semnat condica...
37+ cu
aever spune:
Eu sunt bine. Bebeloiu creste si se simte mai des dansand in burtica. Ne pregatim de petreceri...am cununia civila joi(parca am mai zis) si cununia religioasa cu party sambata. Sper sa ajunga nasii si parintii mei ca vin mai de la distanta. Iti dai seama ca am de pus la punct ultimele detalii, azi ar trebui sa fac curat pe aici(asa am zis si ieri) si sa mai dau niste telefoane. Cred ca iau o pauza de la forum cateva zile, de maine incepand pana dupa nunta. Daca nasti intre timp sa povestesti pe aici.
De fete eu nu stiu nimic, daca nu scriu ele aici nu avem cum sa aflam ce fac. Eu sunt convinsa ca sunt bine, probabil foarte ocupate cu noii membrii de familie si cu siguranta cu o gramada de musafiri veniti sa vada minunile mici.
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
alllecsia spune:
Buna viitoare mamici,ma bucur sa ma alatur comunitatii de aici! Ma numesc Alexandra si sunt insarcinata in 14 saptamani si jumatate...joi am tras o sperietura zdravana...cand am mers la baie am avzut o mica sangerare ...imediat am pus mana pe telefon si am sunat ginecologul....sangerare s-a oprit dar pe la 6 m-am dus la medic si mi-a facut un consult si un ecograf...bebe era ok...si placenta la locul ei.....sambata din nou am avut o sangerare la fel ca si joi...apoi am avut niste pete maronii ca si atunci cand menstruatia e pe sfarsite!!!S-a mai confruntat cineva cu situatii asemanatoare??? Multumesc pentru ajutor!!
Mirina5 spune:
allecsia, sora mea avut la fel ca tine si i-a spus ca pot fi niste sangerari mai vechi acele pete maronii. Dar, ori de cate ori ai sangerari, fugi repede la medic, nu sta asa,primele 3 luni sunt critice in sarcina. Petele maronii nu cred ca sunt grave, dar sangerarile, da. Suna-ti medicul, daca se mai intampla.
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
pupici
Edit: pt sangerari stiu ca exista niste injectii (nu stiu exact denumirea, dar poate stie medicul tau) pt fixarea sarcinii.
Daca nu,(tot la recomandarea medicului) poti lua Duphaston sau Utrogestan (ambele contin aceaasi substanta, progesteron), pt mentinerea sarcinii. Doza trebuie recomandata de medic, in functie de gravitatea situatiei.Nu-ti fa griji, aceste medicamente nu dauneaza sarcinii.
Irina 28+ cu Kinder surprise
ramonapep spune:
Buna tuturor!
Felicitari noilor viitoare mamici si sarcini usoare!!!
Vad ca mi-ati simtit lipsa:) noi suntem bine ne pregatim de botez:)
Bia mult succes cu nasterea, abia astept sa aud ca ai nascut si ca sunteti bine!
Va pup pe toate
alllecsia spune:
Asa am facut -am dus ata la doctorita si in urma ecografului bebe era ok, la fel si placenta-la locul ei...apoi sambata am sunat-o din nou...mi-a spus sa iau in continuare tratamentul cu progesteron....eu iau arefam....acum pare ca e totul bine....de 2 zile nu a mai aparut si sper sa fie ok de acum incolo. Oricum am o alta problema acum....am rh negativ iar sotul are pozitiv...asa ca m-am dus sa fac analiza pt anticorpii iregulari si se pare ca nu am anticorpii in organism....dar cand s-a dus sotul dupa rezultate doamnele de acolo i=au spus pe un ton foarte panicator....."a, pai sotiat dvs are alte probleme...sa mergeti la hematologie ca am descoperit niste anticorpi care trebuie investigat", desigur alte explcatii nu au stiu sa ofere.....mi=am luat bilet de trimitere si vineri merg sa fac analizele astea....dar am sufletul strans si numai acolo ma gandesc. Nu imi doresc decat ca bebe meu sa fie ok!!! Multumesc pentru raspuns!!
Mirina5 spune:
si eu am rh negativ, iar sotul poztiv. Pana acum nu am dezvoltat anticorpi. Mi-am facut analizele de 3 ori pana acum, iar rezultatula fost negativ. Stiu ca la prima sarcina, e imposibil sa dezvolti anticorpi. Medicul meu mi-a spus ca numai la a 3-a e posibil.
Cat despre anticorpii aceia, fa-ti o hemoleucograma completa, dar sa tii cont ca in sarcina valorile tale sunt mai mici decat inainte. Nu e nici un motiv de ingrijorare.
Sora mea a fost suspecta de hepatita pana acum (evident, alarma falsa) si de rubeola (dar s-a dovedit ca era imuna).Si-a facut analizele si nu au gasit nimic. Dar asta este, medicii nostri cred ca nu avem destule pe cap si ne mai dau ei.Probabil ca nici la tine nu este nimic grav. Succes! Si nsa ne tii la curent
Irina 28+ cu Kinder surprise
ramonapep spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bia_Mi Mersi Ramo...pe ce data ai botezul? 37+ cu |
Pe 25 luna asta